Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@sieve Peugeot t10 un arka aktarıcısı deore değil Altus . Ön de Altus değil tourney . Resimlerden de zaten anlaşılır.

Scudo
@sieve Peugeot t10 un arka aktarıcısı deore değil Altus . Ön de Altus değil tourney . Resimlerden de zaten anlaşılır.
Kendi sitesinde ve satışı olan diğer sitelerde de attığım özellikler yazıyor. Yüksek çözünürlüklü resmini bulamadım. Emin misiniz böyle olduğuna?

@sieve eminim. Zaten Google a Shimano RD m310 yazınca Altus olduğu anlaşılıyor.

@Barisc61 Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Nasıl böyle bir şey olabilir, resmen dolandırıcılık. Bir model üstünü yazmışlar. Benim gibi yeni olanlar araştırma yapmasalar yutabilirler.

Bu durumda bisan tercih etmek istedim açıkçası, iki bisiklet karşılaştırıldığında hangisini önerirsiniz?

@sieve Bisan ı öneririm.

(link)
Alınır mı sizce? 18 vites görünce dikkatimi çekti ama yanlış yazmışlar galiba bu seri aktarıcı 9lu olmaması gerek

Merhaba ufak bir sorum olacaktı. Peugeot T10, Carraro Sportive 327 ve 328 arasında hangi bisikleti seçerdiniz acaba? Teşekkürler

Merhaba ne yaptın aldinmi bisiklet

IMG_20200820_122152.jpgArkadaşlar bundan 3 4 gün önce babam 1200 TL ye görmüş olduğunuz Salcano City life 10 hd modelini almış sıfırdan farksız bir ikinci el gibi fakat İnternete yazıp baktığımda internetteki Salcano city life 10 hd bisiklet kadrosu benim bisikletin den farklı gibi yani şu direksiyon kısmında birleşen iki parça normalde internette i resimlerde birleşmiyor ben de bisikletten hiç anlamadığım için sormak istedim bu bisiklet replika vs. olabilir mi bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi lütfen

238046 dosyayı görüntüleArkadaşlar bundan 3 4 gün önce babam 1200 TL ye görmüş olduğunuz Salcano City life 10 hd modelini almış sıfırdan farksız bir ikinci el gibi fakat İnternete yazıp baktığımda internetteki Salcano city life 10 hd bisiklet kadrosu benim bisikletin den farklı gibi yani şu direksiyon kısmında birleşen iki parça normalde internette i resimlerde birleşmiyor ben de bisikletten hiç anlamadığım için sormak istedim bu bisiklet replika vs. olabilir mi bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi lütfen
%99 orjinaldir

En iyi yerli bisiklet markası hangisidir? (Şehir/trekking/fitness tarzinda)

Bütün Ankara'daki stokları kontrol ettikten sonra alabileceğim 2 seçenek var: Peugeot T10 ve Bisan TRX 8400. İkisininde uygun kadro boyları mevcut ve ikisi de aynı fiyat.

Peugeot T10
Kadro:Peugeot TA2 Alloy Double Butted Hydroform Kadro
Çatal / Amortisör:Peugeot Rijit Alloy
Arka Aktarıcı:Shimano Deore RD-M310
Ön Aktarıcı:Shimano Altus FD-TY510
Krank Takımı:Shimano FC-TY301 48x38x28
Arka Dişli:Shimano CS-HG200 12-32T 8V
Vites Kolları:Shimano SL-M315 3×8
Fren:Shimano MT-200 Hidrolik Disk
Jant Seti:Aluminyum TEC-D
Lastik:Schwalbe 700×30 Lugano Zırhlı
Sele:Selle Royal

Bisan TRX 8400
KADROAlloy 6061
KADRO ÖLÇÜSÜ50 cm/52 cm/54 cm
MAŞAAlloy
JANTAlloy, Çift Katlı/Double Wall
LASTİKMICHELIN (700x40C)
VİTES KOLUSHIMANO, ALTUS SL-M2010 (3x9)
FREN SİSTEMİSHIMANO, BR-MT200 - Hidrolik Disk/Hydraulic Disc
RUBLESHIMANO, CS-HG201 (9S) (11-34 T)
ZİNCİRKMC
ÖN AKTARICISHIMANO, ALTUS FD-M370
ARKA AKTARICISHIMANO, ALTUS RD-M2000
ÖN JANT GÖBEĞİSHIMANO, HB-TX505
ARKA JANT GÖBEĞİSHIMANO, FH-TX505
AYNAKOLSHIMANO, ALTUS FC-M371 (48-36-26 T)
ORTA GÖBEKSHIMANO, BB-UN26
GİDONENRICO
GİDON BOĞAZIENRICO
FURŞ TAKIMINECO
SELEVADER
SELE BORUSUENRICO
AĞIRLIK (Kg.)12,60

Peugeot T10'un ağırlık bilgisini çok araştırdım ama bulamadım. Arka aktarıcıda T10 daha iyiyken, aynakolda trx 8400 daha iyi sanırım. Bu iki bisikletten hangisi tercih edilmeli sizce? Çok arada kaldım..
Yazi tura atin hocam . Boyle cikamazssiniz isin içinden
En iyi yerli bisiklet markası hangisidir? (Şehir/trekking/fitness tarzinda)
Satin alabildigindir en iyisi . Hele ki su dönemde bisiklet kitligi yaşanirken

@Eftal366 yok henüz almadım. Bakınıyorum hala

Lapıerre Urban Shaper 600 aldim ikici el şimdilik memnunum 1100 TL ye aldim bedavadan biraz pahalı. Birde yol bisikletim var carraro 052 birini satacam artık ilerleyen zaman karar vereceğim hangisi ile devam edeceğine.

Bursa şehiriçi kısa mesafeli (5-10km) günlük kullanımlarda ideal tercih
Giant Escape ve Specialized Sirrus arasından hangisini almalıyım?

Arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım.
Eşime doğum günü hediyesi olarak bisiklet almak istiyorum, e dolayısıyla beraber sürmemiz gerektiği için kendime de bakıyorum. :)
Bütçe: 6000₺ 2 bisiklet için toplam.

Alüminyum kadro
Kilitlenebilir maşa
En az 24 Vites
Hidrolik fren

özelliklerine uygun bisiklet önerir misiniz?
2 bisiklet de aynı özellik ya da fiyat olmak zorunda değil bu arada.

İyi günler.

Fitness bisikleti olarak
Trek fx
Specialized sirrus
Giant fastroad
Serilerinden hangisini önerirsiniz
Bu listeden Giant fastroad secerim. Ancak listede olmayan merida speeder 200 yada üst fiyat bandinda merida speeder 400 ilk tercihim olurdu.

Merhaba arkadaşlar;

Fazla kilolarımdan kurtulmak için pedallamaya karar verdim ancak araştırmalarım sonucu işin içinde çıkamadım. Asfalt üzerinde kullanacağım için MTB alınmaması gerekiyormuş. Genellikle yol bisikleti öneriyorlar. AMa orada da Sora, claris, kadro endurance, aero gibi çok fazla detay var. Forumu da çok okudum ancak tam olarak nereden başlamam gerektiğine karar veremedim. Başlangıç için ideal olan set hangisidir, Claris yeter diyen var sora'dan aşağı olmasın diyen var. 4000 liraya kadar çıkabilirim. Tavsiyeleriniz nedir alabilirsem çok memnun kalırım.

Merhabalar, yeni üye oldum, ve henüz link paylaşamadığım için "Ümit 2832 Ventura Man" adlı bisikleti şehir içi kullanım için almak istiyorum fiyat, performas, dayanıklılık vb. açısından almak mantıklı mı? Teşekkür ederim.

Geri