Kendi sitesinde ve satışı olan diğer sitelerde de attığım özellikler yazıyor. Yüksek çözünürlüklü resmini bulamadım. Emin misiniz böyle olduğuna?@sieve Peugeot t10 un arka aktarıcısı deore değil Altus . Ön de Altus değil tourney . Resimlerden de zaten anlaşılır.
%99 orjinaldir238046 dosyayı görüntüleArkadaşlar bundan 3 4 gün önce babam 1200 TL ye görmüş olduğunuz Salcano City life 10 hd modelini almış sıfırdan farksız bir ikinci el gibi fakat İnternete yazıp baktığımda internetteki Salcano city life 10 hd bisiklet kadrosu benim bisikletin den farklı gibi yani şu direksiyon kısmında birleşen iki parça normalde internette i resimlerde birleşmiyor ben de bisikletten hiç anlamadığım için sormak istedim bu bisiklet replika vs. olabilir mi bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi lütfen
Yazi tura atin hocam . Boyle cikamazssiniz isin içindenBütün Ankara'daki stokları kontrol ettikten sonra alabileceğim 2 seçenek var: Peugeot T10 ve Bisan TRX 8400. İkisininde uygun kadro boyları mevcut ve ikisi de aynı fiyat.
Peugeot T10
Kadro : Peugeot TA2 Alloy Double Butted Hydroform Kadro Çatal / Amortisör : Peugeot Rijit Alloy Arka Aktarıcı : Shimano Deore RD-M310 Ön Aktarıcı : Shimano Altus FD-TY510 Krank Takımı : Shimano FC-TY301 48x38x28 Arka Dişli : Shimano CS-HG200 12-32T 8V Vites Kolları : Shimano SL-M315 3×8 Fren : Shimano MT-200 Hidrolik Disk Jant Seti : Aluminyum TEC-D Lastik : Schwalbe 700×30 Lugano Zırhlı Sele : Selle Royal
Bisan TRX 8400
KADRO Alloy 6061 KADRO ÖLÇÜSÜ 50 cm/52 cm/54 cm MAŞA Alloy JANT Alloy, Çift Katlı/Double Wall LASTİK MICHELIN (700x40C) VİTES KOLU SHIMANO, ALTUS SL-M2010 (3x9) FREN SİSTEMİ SHIMANO, BR-MT200 - Hidrolik Disk/Hydraulic Disc RUBLE SHIMANO, CS-HG201 (9S) (11-34 T) ZİNCİR KMC ÖN AKTARICI SHIMANO, ALTUS FD-M370 ARKA AKTARICI SHIMANO, ALTUS RD-M2000 ÖN JANT GÖBEĞİ SHIMANO, HB-TX505 ARKA JANT GÖBEĞİ SHIMANO, FH-TX505 AYNAKOL SHIMANO, ALTUS FC-M371 (48-36-26 T) ORTA GÖBEK SHIMANO, BB-UN26 GİDON ENRICO GİDON BOĞAZI ENRICO FURŞ TAKIMI NECO SELE VADER SELE BORUSU ENRICO AĞIRLIK (Kg.) 12,60
Peugeot T10'un ağırlık bilgisini çok araştırdım ama bulamadım. Arka aktarıcıda T10 daha iyiyken, aynakolda trx 8400 daha iyi sanırım. Bu iki bisikletten hangisi tercih edilmeli sizce? Çok arada kaldım..
Satin alabildigindir en iyisi . Hele ki su dönemde bisiklet kitligi yaşanirkenEn iyi yerli bisiklet markası hangisidir? (Şehir/trekking/fitness tarzinda)
Bu listeden Giant fastroad secerim. Ancak listede olmayan merida speeder 200 yada üst fiyat bandinda merida speeder 400 ilk tercihim olurdu.Fitness bisikleti olarak
Trek fx
Specialized sirrus
Giant fastroad
Serilerinden hangisini önerirsiniz