Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Selamlar. Giant Escape 3 / Carraro Sportive 324 / Mosso Legarda 2127 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Scudo
Selamlar. Giant Escape 3 / Carraro Sportive 324 / Mosso Legarda 2127 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
hangisinin seti yüksek ise onu seçin bu saydıklarınız arasında mosso en iyi sete sahip.

• Beğen
Tepkiler: M.rea
Ben olsam kadroya bakardım. En iyi kadroyu alırdım. Giant diyorum

• Beğen
Ben olsam kadroya bakardım. En iyi kadroyu alırdım. Giant diyorum
Tasarım olarak en çok beğendiğim de Giant Escape. Teşekkür ederim.
hangisinin seti yüksek ise onu seçin bu saydıklarınız arasında mosso en iyi sete sahip.
Çok performans aramıyorum aslında. Fiyat açısından Mosso daha avantajlı olsa da Giant escape kadro tasarımı açısından daha cazip benim için. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Merhaba arkadaşlar;

Yeni konu açamadığım için burdan yazmak istedim, foruma da yeni kayıt oldum.Çocukluk zamanlarında uzun zaman bisiklet sürmüştüm, şimdi ise 32 yaşındayım ve bir süredir İstanbul'dan Antalya'ya bisiklet ile gitme arzum var.Ancak yaptığım araştırmalarda net bir fikir edinemedim, yol bisikletimi almalıyım(Bunun için kondisyon gibi durumlarında sorun olacağını hız bisikleti şeklinde ifade edenler de var) tur bisikleti olarak söyleyenleri gördüm ama şehir tur bisikleti adı altında birçok yerde de beraber geçiyor.Acaba böyle turlar için hangi bisiklet daha ideal olur, günlük kullanımlarda yapabilirim şehiri içi ama asıl hedefim uzun yol yapmak.Araştırmadan bunları sormayın gibi yaklaşımlarda olabilir kusura bakmayın.Biraz kafa karışıklığı olduğu için böyle bir forumda görünce aranıza katılmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Ayrıca böyle bir tur içinde özellikle yorum ve düşünceleriniz olursa paylaşmanız mennun eder.Teşekkürler..

Ben bu bisikleti yeni aldım. Tur olayında nasıl olur bilmiyorum ama bu bisikletin çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Onunla peugeot t11 arasında kalmıştım, t11 aldım. Şimdilik memnunum :) hız açısından bir arayıştaydım.

Selesi kötü, jelli sele kılıfı söyledim pek jelli gelmedi. Onu çözmem lazım...

Mosso LEGARDA-2124-MSM-V-460H Şehir Bisikleti 28 Jant 24 Vites Hakı/turuncu bunu aldım, son kaldığını söylemişti dükkan, eve giderken bir kaç tur sürdüm beklediğimden ince ve hafif geldi hoşuma gitti

Corelli fit bike yada trivor 1.0 nasıldır, 1500 tl bütçe ile hafif bir bisiklet arayışındayim

13 yaşındayım, boyum şu an 1,60 civarında, şehir bisikleti almak istiyorum. Ailem biraz dirense de ikna oldular. İlk şehir bisikletim olacak Kron Tx300, Carraro sportive 225, 328 gibi modellere baktım. Sizin bir öneriniz olur mu?

• Beğen
Tepkiler: suat akman
13 yaşındayım, boyum şu an 1,60 civarında, şehir bisikleti almak istiyorum. Ailem biraz dirense de ikna oldular. İlk şehir bisikletim olacak Kron Tx300, Carraro sportive 225, 328 gibi modellere baktım. Sizin bir öneriniz olur mu?

Ailenin kıymetini bil :)

Bir buçuk sene carraro 225 kullanan birisi olarak tavsiye ederim. Trekking tabir edilen bir türdür. Sürmesi keyiflidir. Vites ve fren sisteminde tatmin edicidir. Eğer biraz daha bütçeniz uygunsa 328 daha da iyi ve uzun süreli olur.

• Beğen
Tepkiler: KMDO
Arkadaslar Carraro sportive 327 almayi dusunuyorum , fiyat performans olarak ne dusunursunuz,alternatif ne onerirsiniz. Birde boyum 1,81 kadro olarak he uyar.

• Beğen
Tepkiler: gyurayef
Arkadaşlar 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz ilk bisikletim olacak. (Yazı şeklim için kusura bakmayın özellikleri tek tek yazamadım kopyala yapıştır yaptım)
MOSSO LEGARDA 2124 MSM V 2.929,00TL
Kadro6061 ALLOY
Maşa630 M/LO (KİLİTLİ)
AynakolSHIMANO FC-TY301-48/38/28TX170L
RubleSHIMANO CS-HG200-8-12/32T
Vites KoluALTUS ST-EF500 8X3
Arka AttırıcıALTUS RD-M310-L
Ön AttırıcıALTUS FD-M310
HazneSHIMANO HB-TX505 FH-TX505
ZincirKMC-Z72
FrenALLOY V-BREAK
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SZ
LastikLANDMARK V86 40X622 (ANT-PNC REFLEX)
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık14.10 KG

KRO TX 150 V FREN 2.890,00 ₺
Fren Tipi:
V-Fren Vites: 24 Kadro: Şehir 6061 PG Alüminyum Kadro Boyu: 16 - 18 - 20 Maşa: Zoom M.Kitleme Arka Vites: Shimano Tourney - RD-TX800 Ön Vites: Shimano Tourney - TY510 Vites Kolu: Shimano Tourney - ST-EF500 Fren Takımı: Azurtek V.Fren Aynakol: Kron Zozo - 28x38x48T Orta Göbek: Rulmanlı Monoblok Ruble: Shimano HG-200 12-32T - 8'li Zincir: KMC Gidon: Zozo 620mm Gidon Boğazı: Zoom 110mm - Yükseklik Ayarlı Sele: Vealen TX Sele Borusu: Zozo 350mm 27.2 Jant: Zozo Çift Kat Alüminyum Lastik: 700x40 Flash Reflex Ağırlık: 14.2 kg

ÜMİT BİSİKLET 2863 MAGNETIC ( FİYAT PERFORMANS) 1.999,00TL

Kadro700C 6061 ALÜMİNYUM
Maşa700C CMR AMORTİSÖRLÜ HT-938 KİLİTLİ
Jant700C ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
LastikMITAS FLASH 42X622
FrenALÜMİNYUM V-FREN
Vites21
Vites KoluSHIMANO ST-EF41 7X3
Arka ArtSHIMANO RD-TY300
Ön ArtSHIMANO FD-TZ510
RubleSHIMANO MF-TZ500
AynakolSHIMANO FC-TY301
Orta GöbekKASET
Ağırlık13.75 KG

Arkadaşlar 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz ilk bisikletim olacak. (Yazı şeklim için kusura bakmayın özellikleri tek tek yazamadım kopyala yapıştır yaptım)
MOSSO LEGARDA 2124 MSM V 2.929,00TL
Kadro6061 ALLOY
Maşa630 M/LO (KİLİTLİ)
AynakolSHIMANO FC-TY301-48/38/28TX170L
RubleSHIMANO CS-HG200-8-12/32T
Vites KoluALTUS ST-EF500 8X3
Arka AttırıcıALTUS RD-M310-L
Ön AttırıcıALTUS FD-M310
HazneSHIMANO HB-TX505 FH-TX505
ZincirKMC-Z72
FrenALLOY V-BREAK
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SZ
LastikLANDMARK V86 40X622 (ANT-PNC REFLEX)
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık14.10 KG

KRO TX 150 V FREN 2.890,00 ₺
Fren Tipi:
V-Fren Vites: 24 Kadro: Şehir 6061 PG Alüminyum Kadro Boyu: 16 - 18 - 20 Maşa: Zoom M.Kitleme Arka Vites: Shimano Tourney - RD-TX800 Ön Vites: Shimano Tourney - TY510 Vites Kolu: Shimano Tourney - ST-EF500 Fren Takımı: Azurtek V.Fren Aynakol: Kron Zozo - 28x38x48T Orta Göbek: Rulmanlı Monoblok Ruble: Shimano HG-200 12-32T - 8'li Zincir: KMC Gidon: Zozo 620mm Gidon Boğazı: Zoom 110mm - Yükseklik Ayarlı Sele: Vealen TX Sele Borusu: Zozo 350mm 27.2 Jant: Zozo Çift Kat Alüminyum Lastik: 700x40 Flash Reflex Ağırlık: 14.2 kg

ÜMİT BİSİKLET 2863 MAGNETIC ( FİYAT PERFORMANS) 1.999,00TL

Kadro700C 6061 ALÜMİNYUM
Maşa700C CMR AMORTİSÖRLÜ HT-938 KİLİTLİ
Jant700C ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
LastikMITAS FLASH 42X622
FrenALÜMİNYUM V-FREN
Vites21
Vites KoluSHIMANO ST-EF41 7X3
Arka ArtSHIMANO RD-TY300
Ön ArtSHIMANO FD-TZ510
RubleSHIMANO MF-TZ500
AynakolSHIMANO FC-TY301
Orta GöbekKASET
Ağırlık13.75 KG
İlk bisikletinse v fren doğru tercih. On amortisör çoğunlukla gereksiz ağırlık demek. Bence amortisörsuz model bak.

Arkadaslar Carraro sportive 327 almayi dusunuyorum , fiyat performans olarak ne dusunursunuz,alternatif ne onerirsiniz. Birde boyum 1,81 kadro olarak he uyar.
Bende dün itibari ile almış bulunmaktayım. Bir sürü bisiklet baktım. Yok surası söyle burası böyle olsa daha iyi olur gibi düşünceler bir sürü kararsızlık evresi ve sonunda mağazaya gidip tam olarak ne istediğimi ne aradığımı soyledim onlarda bana bu modeli önerdiler. Cok yeni olduğu için hakkında yorum yapıp birşeyler söylemem pek aklıselim olmaz. Bence sizde gidip bir deneyimleyin bisikleti en azından almasanız dahi. Benim çok hoşuma gitti açıkçası ( Gerçi benim malım şimdi övüyor gibi olmasın ama Siyah-Kırmızılısını aldım ben ) :) :)

• Beğen
Tepkiler: wolfskii
Mosso Legarda 2124 almayı düşünüyorum ama maşalı mı maşasız mı hala karar veremedim Adana şehir içi kullanacağım belki seneye şehir dışı turu yapabilirim sizce hangisini almak mantıklı olur?

Merhaba arkadaşlar;

Yeni konu açamadığım için burdan yazmak istedim, foruma da yeni kayıt oldum.Çocukluk zamanlarında uzun zaman bisiklet sürmüştüm, şimdi ise 32 yaşındayım ve bir süredir İstanbul'dan Antalya'ya bisiklet ile gitme arzum var.Ancak yaptığım araştırmalarda net bir fikir edinemedim, yol bisikletimi almalıyım(Bunun için kondisyon gibi durumlarında sorun olacağını hız bisikleti şeklinde ifade edenler de var) tur bisikleti olarak söyleyenleri gördüm ama şehir tur bisikleti adı altında birçok yerde de beraber geçiyor.Acaba böyle turlar için hangi bisiklet daha ideal olur, günlük kullanımlarda yapabilirim şehiri içi ama asıl hedefim uzun yol yapmak.Araştırmadan bunları sormayın gibi yaklaşımlarda olabilir kusura bakmayın.Biraz kafa karışıklığı olduğu için böyle bir forumda görünce aranıza katılmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Ayrıca böyle bir tur içinde özellikle yorum ve düşünceleriniz olursa paylaşmanız mennun eder.Teşekkürler..
şehir içinde hiç sürmeyecekseniz yol bisikleti alın yok şehir içine de bir uğrar bazı patıkalardan geçerim diyorsan şehir bisikleti al ki ben bunu tavsiye ederim yol bisikleti şehir içinde tam bir işkence şehir bisikleti ile heryere girebiliyorsunuz

• Beğen
Max 4.000₺ bütçe ile sıfır ürün alabilme şansım var mı?

Carraro 227 ile 327 arasında sadece amortisör farkı mı var?

Son düzenleme:
Max 4.000₺ bütçe ile sıfır ürün alabilme şansım var mı?

Carraro 227 ile 327 arasında sadece amortisör farkı mı var?
Sıfır olarak mosso legarda alabilirsin veya biraz daha para ekleyip giant escape 3 veya giant escape r3 e bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla carraro bisikletler rakiplerine göre daha ağır oluyor ama sevdiysen o da iyidir.

Geri