Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Hangisini alamadın? Benim aldığımın hepsiburada linkini bırakıyorum. İlgilenirsen, tavsiye ederim. Henüz binmesem de. Sadece kadro boyuna dikkat.

hepsiburada.com/carraro-sportive-328-deore-28-jant-h-d-fren-sehir-bisikleti-48-cm-p-HBV00000S398Y
Iyi aksamlar. Bisikleti bu sabah hepsiburada'da baska bir saticidan aldim. Kargoya verilmis, carsamba gelicekmis. Bu bisiklete uygun camurluga da ihtiyacim var.

• Beğen
Tepkiler: Turkick
Scudo
İki model birbirine denk değil. Aktarıcılar ve fren yapısı farklı. Diğer özellikler aynı olmak üzere Sportive 227 nin sabit maşalı alternatifi Sportive 328. Kadroları arasında küçük nüanslar olmakla birlikte amortisörlü maşa haricindeki bileşenler aynı.
Sonuç şuna çıkıyor: eğer amortisörlü maşaya ihtiyacınız olacaksa 227, yok olmayacaksa 328.
Son olarak Sportive 227 kullanıcısı olarak bisikletimden gayet memnun olduğumu söylemeliyim.
Merhaba. Şu an ki bisikletim 220. Yokuşları çıkarken çok zorluyor. Model yükseltmek istiyorum.
Sizin bisiklet modeliniz olan 227 ile 230 arasında ikilemde kaldım.

Merhaba. Şu an ki bisikletim 220. Yokuşları çıkarken çok zorluyor. Model yükseltmek istiyorum.
Merhabalar. Şimdi yokuş performansı zamanla/antrenmanla yani bisikletle vakit geçirdikçe gelişecek bir şey. Ancak Sportive 220 ile 227 ve 230 un tırmanış performansları aynı olmayacaktır. Çünkü aynakol/ruble oranları aynı değil. Şöyle ki;
Sportive 220: 14-28 ruble 28-48 aynakol. 28/28=1
Sportive 227: 11-34 ruble 26-48 aynakol. 34/26= 1.30
Sportive 230: 11-36 ruble 26-48 aynakol. 36/26= 1.38
Rublenin en büyük dişlisinin aynakolun en küçük dişlisine bölümünden elde edilen sonuç ne kadar büyükse bisiklet tırmanışa o kadar uygun demektir. Bu üç model arasında en iyi yokuş performansı 230'a ait. Öte yandan 227'nin oranı da hiç fena değil.
Bunun dışında 227 ile 230 arasında vites aktarıcılar ve vites kolu dışındaki her şey aynı. Aradaki 2000 tl fiyat farkını ödeyip ödememek ise tamamen size kalmış.

Nasıl bir yokuştan bahsediyorsunuz ? Eğim uzunluk nedir ?

merhaba.
işe git gel amaçlı katlanır bisiklet arıyorum. boyun 190 cm ve 84 kg. istanbul’da yaşıyorum. yolumun %75 i düz yol. tavsiyeniz nedir. ileri de belki kit ile elektrikliye çevirebilirim.

Nasıl bir yokuştan bahsediyorsunuz ? Eğim uzunluk nedir ?
İyi akşamlar.
Manisa'da yaşıyorum ve Manisa'da bulunan Spil Dağı'nı örnek verebilirim. Yaklaşık 1500 mt yüksekliği var. Tahminen 20-24 km arası -geniş olmasa da- asfalt yol ile çıkılıyor. Eğim hakkında maalesef bilgim yok.

Merhabalar .Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki carraro modelleri arasında kaldım.Bisikleti daha çok bisiklet yollarında ve kaldırımda kullanmayı düşünüyorum.Düz yolda işe gidip gelirken ve kısa mesafe turlar yapmak niyetindeyim.Bisiklet yolu olmayan yerlerde zamanla trafiğede çıkma niyetindeyim.Hangi modeli önerirsiniz?
Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
SPORTIVE 325 28" 24-V HD
SPORTIVE 222 28" 21-V VB
SPORTIVE 322 28" 21-V VB
SPORTIVE 226 28" 24-V HD

Maksimum 3500 TL BÜTÇELİ bisiklet önerinize açığım. Sıfır almak istiyorum.

Maksimum 3500 TL BÜTÇELİ bisiklet önerinize açığım. Sıfır almak istiyorum.

Başlangıç seviyeler için:

Decathlon da yol bisikleti için
TRİBAN RC100, fiyatı 3.000 TL,

Şehir/Hibrit bisİklet için ise;

BTWIN Riverside 500 Aluminyum Kadro (13 kg), amortisörlü, hidrolik disk frenli, Kelebek Vitesli, Fiyatı 2.900 TL (Forumda Riverside500 için yazılan başlığı incele +/-karar ver)

Diğeride hergün kullandığım bisiklet:
BTWIN Riverside 120 Çelik Kadro (14 kg), amortisör yok , V frenli, Kelebek Vitesli, Fiyatı 2.000 TL (Forumda Riverside120 için yazılan başlığı incele +/-karar ver )

:harika:

Merhaba arkadaşlar,
Şehir içinde sürekli olarak uzun ve kısa yol yapacağım .ilk bisikletim olacak. Bı süredir arastiriyorum ve kararsız kaldığım bir liste hazırladım. İşin ehli tecrübeli arkadaşlar ve listedeki bisikletleri tecrübe eden arkadaşlar seçim konusunda yardımcı olabilirmi? Liste şöyle;

Mosso lagarde 1821 ( aksesuarlı) 2300 tl

Btwin riverside 500 1700 TL

Mosso cavalier Claris 3000tl

Carrora Sportive 224. 1800 tl

Mosso Cavalier Tourney (aksesuarlı) 2500 TL

merhaba carraro sportive 221 hybrid modelini tavsiye eder misiniz

Efendim ilgilenenler için gayet temiz ve bakımlı, garantisi devam etmektedir.
(link)

Merhaba arkadaslar,
Zamanimin cogu bilgisaysarda oturarak geciyor ve sigara kullaniyorum.Sigarayi birakip hobi olarak bisiklet almayi dusunuyorum.Boyum 1.80 60 kiloyum her turlu tavsiyenize acigim simdiden teşekkkürler.

İyi akşamlar.
Manisa'da yaşıyorum ve Manisa'da bulunan Spil Dağı'nı örnek verebilirim. Yaklaşık 1500 mt yüksekliği var. Tahminen 20-24 km arası -geniş olmasa da- asfalt yol ile çıkılıyor. Eğim hakkında maalesef bilgim yok.
yeni bisiklet yerine arkaya 14-34 dişli takarsanız yokuşlar çok kolay gelir. Bizzat eski bisikletimde kullanıyorum ve her türlü yokuşu da çıkıyor. fiyatı da 70 80 lira bir şey. Shimano Megarange diye yazın Google'da kesin bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: serdarvekedisi
yeni bisiklet yerine arkaya 14-34 dişli takarsanız yokuşlar çok kolay gelir. Bizzat eski bisikletimde kullanıyorum ve her türlü yokuşu da çıkıyor. fiyatı da 70 80 lira bir şey. Shimano Megarange diye yazın Google'da kesin bulursunuz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bisikleti geçtiğimiz hafta değiştirdim. :)

Selamlar, uzun zaman oldu bisiklet surmeyeli, simdi sardi bi heves bakalim.
Riverside 500 ve Carraro Sportive 324 arasinda kaldim, sizce hangisini secmeliyim?
Sehir ici kullanacagim.

Merhaba arkadaslar,
Zamanimin cogu bilgisaysarda oturarak geciyor ve sigara kullaniyorum.Sigarayi birakip hobi olarak bisiklet almayi dusunuyorum.Boyum 1.80 60 kiloyum her turlu tavsiyenize acigim simdiden teşekkkürler.
en doğrusunu yaparsın. kilon da çok müsait. biraz kilo da alacaksın çünkü

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Selamlar, uzun zaman oldu bisiklet surmeyeli, simdi sardi bi heves bakalim.
Riverside 500 ve Carraro Sportive 324 arasinda kaldim, sizce hangisini secmeliyim?
Sehir ici kullanacagim.

Carraro Sportive 324 aldim. Tesekkurler

Dilek Yarımadası milli parkı içi
Baca gölü çevresi
Akbük kazıklı gurcamlar istikameti ve devamı rotalarda kullanmak için gelecek yaza bisiklet arıyorum
Daha önce bu rotalarda sürmüş olan varmış amortisörsuz hafif dişli lastiği olan bir tur bisikleti iş görür mü yoksa on süspansiyon gerekir mi sizce bütçe sıfır için 2k civarı

Arkadaşlar merhaba.Forumda aradım ancak hakkında bilgi bulamadım.Salcano City Life 21S HD modelini almayı düşünüyorum.Biraz araştırınca Kron TX150 ve Mosso Legarda 2124 msm h modelini de aynı segmentte muadilleri olarak buldum.Salcano hakkında fazla bir inceleme yok internette heralde yeni bir model.Yerli marka sempatimden dolayı Salcano almak istiyorum ancak Kron veya Mosso özellik bakımından önemli önceliklere sahipse mecbur yabancı markada tercih edebilirim.Bilgili arkadaşlarım hangi modeli tavsiye edersiniz.Ayrıca bütçem 3bin lira civarı.Kullanım amacım şehir/gezi bisikleti.Aklınızda başka bir model varsa yeni model tavsiyelerinide açığım.Şimdiden teşekkürler.

Geri