Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

tiagra set olmasa da sportive x ile aynı tarzda claris set , hd fren ve flat barlı bu bisikleti de önerebilirim
ayrıca 51 kadro. düşünebilirsiniz. fiyatı claris olması sebebiyle çok daha uygun

dostum bütçen müsaitse 105 set caliper frenli ve drop barlı Bisan rx 9500 modelini de öneririm . ayrıca 52 kadrosu da var . 105 setli bisikletler arasında fiyat performans bisikleti

hem çıtayı çok iyi bir yere çıkarmış olursun
İlginiz için teşekkürler baktım her iki modele de, Bisan renk model olarak beni çekmedi. Carraro 328 330 ve X düşünüyorum fakat kadromu bulamadım.

Scudo
dostum sana ve yeni bisiklet almaya çalışan tüm arkadaşlara şu ekonomik şartlarda çok dua ediyorum . zamlar geldi gelecek düşüncesiyle gerçekten insan eli kolu bağlı hissediyor .kısa süre sonra claris setli bisikletler 11000 lerden başlayacak.hatta çoğu satıcı zamları İnternette uygulayıp clarislere 11000 den soralara 12000-13000 den başlayan fiyatlar yazmışlar .
Allah arzuladığın bisikleti nasip etsin .
@RyuujinJakka dostum şunun kadro boyunu sorsana . grx 400 setli 20 vites gravel . fiyatı çok uygun. kadrosu sana uygunsa mutlaka düşün
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RyuujinJakka
tiagra set olmasa da sportive x ile aynı tarzda claris set , hd fren ve flat barlı bu bisikleti de önerebilirim

(link)
ayrıca 51 kadro. düşünebilirsiniz. fiyatı claris olması sebebiyle çok daha uygun

dostum bütçen müsaitse 105 set caliper frenli ve drop barlı Bisan rx 9500 modelini de öneririm . ayrıca 52 kadrosu da var . 105 setli bisikletler arasında fiyat performans bisikleti
(link)
hem çıtayı çok iyi bir yere çıkarmış olursun
Bu bisikleti arkadaşım sipariş verdi. Geldiğinde buradan fotolarını paylaşırım
Rx9100 olan modelini

Bu bisikleti arkadaşım sipariş verdi. Geldiğinde buradan fotolarını paylaşırım
Rx9100 olan modelini
tebrik ederim dostum. Çok iyi bir fiyata gayet güzel bir bisiklet almış oldunuz . güzel günlerde kullanın . tavsiye ettiğim bir bisikleti burada bir dostumun değerlendirmesi beni çok mutlu etti.
fotoğraf beklerim artık .😉😉😉😉

tebrik ederim dostum. Çok iyi bir fiyata gayet güzel bir bisiklet almış oldunuz . güzel günlerde kullanın . tavsiye ettiğim bir bisikleti burada bir dostumun değerlendirmesi beni çok mutlu etti.
fotoğraf beklerim artık .😉😉😉😉

Bisiklet bugün geldi. Bisiklet ölçüsü 50 ama 182 boy için küçük gibi geldi biraz. Gidon boğazını uzatmayı düşünüyoruz
P11209-132824.jpg

Bisiklet bugün geldi. Bisiklet ölçüsü 50 ama 182 boy için küçük gibi geldi biraz. Gidon boğazını uzatmayı düşünüyoruz
278285 dosyayı görüntüle
bisiklet rengiyle harika duruyor. çiiksiz kusursuz gelmiş gibi görünüyor buna çok sevindim. güle güle kullanın. umarım gidon boğazı değişikliği ile istediğiniz gibi olur . shimano Hidrolik Disk Frenlerine bayılıyorum bu bisikletin. gidon borusunu max seviyeden yukarıda kullanmayın .
guzel günlerde güle güle kullanın

bisiklet rengiyle harika duruyor. çiiksiz kusursuz gelmiş gibi görünüyor buna çok sevindim. güle güle kullanın. umarım gidon boğazı değişikliği ile istediğiniz gibi olur . shimano Hidrolik Disk Frenlerine bayılıyorum bu bisikletin. gidon borusunu max seviyeden yukarıda kullanmayın .
guzel günlerde güle güle kullanın
arkadaşım bisikleti geri iade etmeye karar verdi. İlanda 51 cm kadro olarak belirtilmiş ama gelen bisiklet küçük geldi. Aynı modelin büyük kadrosunu almak istiyoruz. Boy 182 için kaç cm kadro doğru seçim olur?

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
arkadaşım bisikleti geri iade etmeye karar verdi. İlanda 51 cm kadro olarak belirtilmiş ama gelen bisiklet küçük geldi. Aynı modelin büyük kadrosunu almak istiyoruz. Boy 182 için kaç cm kadro doğru seçim olur?
dostum merhaba . bu bisiklet 51 ve 53 cm ölçüleri üretimde . 51 cm kadro çok küçük gelmediyse 53 cm olabilir . ama 51 cm aşırı küçük geldiyse 53 cm de küçük gelebilir . denemeden almayın . yada o da küçük gelirse iade edersiniz

dostum merhaba . bu bisiklet 51 ve 53 cm ölçüleri üretimde . 51 cm kadro çok küçük gelmediyse 53 cm olabilir . ama 51 cm aşırı küçük geldiyse 53 cm de küçük gelebilir . denemeden almayın . yada o da küçük gelirse iade edersiniz
iade alırlar mı bilmiyorum sürülen bir bisikleti,her ne kadar süreç 14 gün olsa da satıcı kabul etmeyebiliyor.

Orhan hocam boyun bir önemi yok. Bacak içi uzunluğu burada önemli. Bu konuyu bir inceleyin.
(link)

Arkadaşlar merhabalar. Yeni üye oldum. İkinci el bir bisiklet ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. İhtiyaçlarımı belirtmem gerekirse:
diyabet hastasıyım onun için bisiklete geçme ihtiyacı hissettim. Doktor hareket ve spor şart koşuyor ki bence de şart. Gün içinde hareket etmem çok mümkün olmadığı halde zaten şehiriçi ulaşımımı bisiklete geçirebilirsem bedensel aktivite de olmuş olacak.
90 kilo 175 boydayım. Bazı günler İstanbul'dan Yalova'ya feribotla gidip dönüşte bitki taşıyorum. Dönüşte 15-20 kilo civarı yükümü taşıyabilecek çanta asabilmem gerekiyor.
Beykoz ormanlarına yakın bir bölgedeyim. Sık sık ormana gitme imkanım oluyor. Bisikletle orman dolaşmak düşüncem de var.
Yani genelde asfalt yol ve orman patikaları gibi yerlerde kullanacağım. Konfor önemli aslında ama konfor için ekstra enerji harcamak istemiyorum eğer ön amortisör çok enerji çalacaksa. Biraz bedensel yorgunluk biraz diyabetten kaynaklı bitkinlik de eklenince enerjimi sönümleyecek bileşenlerden uzak durmak mantıklı olur gibi geliyor. Ayrıca düşük bütçede ön amortisörün faydadan çok zarar getireceğini okudum. Onun için her öneriye açığım.
bütçe durumum kısıtlı olduğu için ikinci el bir bisiklete başlangıç seviyesinde de olabilecek şekilde ihtiyaç duyuyorum. Sahibinden.com ilanlarından bana öncelikle iş görebilecek en ucuzlarından başlayarak link verebilirseniz sevinirim. Bütçem özellikle çok düşük çünkü şu ekonomik şartlarda öncelikle sahipsiz ve muhtaç hayvanlara yardım ve tedavi için bütçe ayırmak zorundayım. Bulunduğum Beykoz bölgesinde çok sayıda kötü şartlarda sokak hayvanı mevcut. Elimden geldiğince onlara masraf ediyorum. Geçen yaz epey sayıda tedavi ve ücretsiz sahiplendirme yaptım. Bir anlamda hobi gibi benim için. Seçim konusunda yardımcı olursanız bu da ikinci bir hobi gibi olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Arkadaşlar merhabalar. Yeni üye oldum. İkinci el bir bisiklet ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. İhtiyaçlarımı belirtmem gerekirse:
diyabet hastasıyım onun için bisiklete geçme ihtiyacı hissettim. Doktor hareket ve spor şart koşuyor ki bence de şart. Gün içinde hareket etmem çok mümkün olmadığı halde zaten şehiriçi ulaşımımı bisiklete geçirebilirsem bedensel aktivite de olmuş olacak.
90 kilo 175 boydayım. Bazı günler İstanbul'dan Yalova'ya feribotla gidip dönüşte bitki taşıyorum. Dönüşte 15-20 kilo civarı yükümü taşıyabilecek çanta asabilmem gerekiyor.
Beykoz ormanlarına yakın bir bölgedeyim. Sık sık ormana gitme imkanım oluyor. Bisikletle orman dolaşmak düşüncem de var.
Yani genelde asfalt yol ve orman patikaları gibi yerlerde kullanacağım. Konfor önemli aslında ama konfor için ekstra enerji harcamak istemiyorum eğer ön amortisör çok enerji çalacaksa. Biraz bedensel yorgunluk biraz diyabetten kaynaklı bitkinlik de eklenince enerjimi sönümleyecek bileşenlerden uzak durmak mantıklı olur gibi geliyor. Ayrıca düşük bütçede ön amortisörün faydadan çok zarar getireceğini okudum. Onun için her öneriye açığım.
bütçe durumum kısıtlı olduğu için ikinci el bir bisiklete başlangıç seviyesinde de olabilecek şekilde ihtiyaç duyuyorum. Sahibinden.com ilanlarından bana öncelikle iş görebilecek en ucuzlarından başlayarak link verebilirseniz sevinirim. Bütçem özellikle çok düşük çünkü şu ekonomik şartlarda öncelikle sahipsiz ve muhtaç hayvanlara yardım ve tedavi için bütçe ayırmak zorundayım. Bulunduğum Beykoz bölgesinde çok sayıda kötü şartlarda sokak hayvanı mevcut. Elimden geldiğince onlara masraf ediyorum. Geçen yaz epey sayıda tedavi ve ücretsiz sahiplendirme yaptım. Bir anlamda hobi gibi benim için. Seçim konusunda yardımcı olursanız bu da ikinci bir hobi gibi olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Güzel bir uğraşa başlayacaksınız, şimdiden hayırlı olsun.
Carraro'nun Sportive ve Mosso'nun Legarda serileri ihtiyacınızı karşılayacaktır. Sportive serisinde 2XX olanlar ön amortisöre sahip, 3XX olanlar sabit maşalı oluyor. Büyük olasılıkla serinin tamamında vardır (ben 227 kullanıyorum tur bisikleti şeklide) ama siz yine de kadroda arka bagaj demiri için delik olup olmadığını kontrol edin. Zira arka bagaja ihtiyacınız olacak gibi duruyor. Link veremiyorum ama bu serilerin başlangıç modelleri işinizi görecektir.
Diyabet konusunda geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.

Düz maşalı, 46-51 kadro, bagajlı ya da bagaj yuvalı, fazladan 20 kg daha ağırlık taşıma gereksinimi nedeniyle 36 telli jantları olan, 700x35 ve üstü kalınlıkta lastikli her bisiklet size uygun olur. Güncel trekking ya da şehir bisikletlerinin çoğu bu özelliklere sahip.
Arka bagaj üstüne 2x20 litre heybe ve gerekirse üstüne(link) yük ihtiyacınızı karşılamazsa ön bagaj yuvaları olan bir bisiklet (Peugeot T11 gibi), ön bagaj ve heybe de düşünebilirsiniz.
Güzergahınızda dik yokuş varsa arkada yeterince büyük bir dişli olmasında fayda var. Güncel modellerin çoğu 11-34 ya da 14-34 dişli ile satılıyor ama ikinci elde çok fazla 12-28 ya da 14-28 dişliye denk gelebilirsiniz, bunları değiştirmeniz gerekebilir.
Sahibinden.com üzerinde filtrelemeyle doğru bisikletlere ulaşabilir miyim diye baktım, ancak filtre seçenekleri çok sınırlı. (link) hala 1700'den fazla ürün var. Çok fazla filtreleme seçeneği yok, fren türü, şehir gibi kriterlerle ya da kelime filtresine (link) yazarak seçimi daraltıp bir sonuca ulaşmak mümkün olabilir.
Bana benzer ihtiyaçlar için model soranlar seçenekleri eleye eleye genelde Carraro ve Mosso modellerine ulaşıyorlar ve bileşenler açısından denk modellerde sadece ağırlıklarına bakmak Mosso'yu tercih etmelerine yetiyor.

Dişli sayıları ve jant teli sayısı, bunlar önemli ayrıntılar

Mosso'nun 2022 modelleri yeni yıl için "Move to More" mottosuyla geliyormuş:
FIlsED1XsAAwixD

Yakın zamanda yerli montaj bisiklet almayı düşünenlerin bu modelleri beklemesinde fayda olabilir. Zarar da olabilir, bu piyasada belli olmaz.

Herkese selamlar. Yeni bir konu açmak istemedim ve bilenlerin veya kullananların yardımcı olmalarını istirham ediyorum. Antalya da yaşıyorum. Hareketsiz yaşam sonucu kolesterol, tansiyon derken bir de diyabet çıktı. Bir müddet yürüyüş yaptım ve değerlerim normale döndü. Doktorum ne yapıyorsan yapmaya devam et diyor. Ancak bazen aciliyetten 300 500 metre uzaklıkta olan marketlere dahi araçla gidiyorum. Hem acil durumlarda hem de normal zamanlarda kullanarak hareketli bir yaşam tarzı oluşturmak istiyorum. Bu bağlamda beğendiğim birkaç model var. Bulardan biri decathlon da satılan Riverside 500 modeli. Bir diğeri hoprider 100 modeli. Bir de vitessiz bir bisiklet alıp 7 veya 8 vitesli nexus göbek mi taktırsam mı diye düşünüyorum ancak onda da acaba nexus göbekten vites Antalya için yeterli olur mu diye düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum. Alınan bisiklet hangisi olursa olsun Antalya merkezde kullanılacak. Arada da Döşemealtı tarafına çıkılacak.Yaşım 49. Şimdi hangi modeli seçmem gerektiği konusunda dediğim gibi bilenler veya kullananlar fikir verebilir mi. Teşekkür ederim.

Herkese selamlar. Yeni bir konu açmak istemedim ve bilenlerin veya kullananların yardımcı olmalarını istirham ediyorum. Antalya da yaşıyorum. Hareketsiz yaşam sonucu kolesterol, tansiyon derken bir de diyabet çıktı. Bir müddet yürüyüş yaptım ve değerlerim normale döndü. Doktorum ne yapıyorsan yapmaya devam et diyor. Ancak bazen aciliyetten 300 500 metre uzaklıkta olan marketlere dahi araçla gidiyorum. Hem acil durumlarda hem de normal zamanlarda kullanarak hareketli bir yaşam tarzı oluşturmak istiyorum. Bu bağlamda beğendiğim birkaç model var. Bulardan biri decathlon da satılan Riverside 500 modeli. Bir diğeri hoprider 100 modeli. Bir de vitessiz bir bisiklet alıp 7 veya 8 vitesli nexus göbek mi taktırsam mı diye düşünüyorum ancak onda da acaba nexus göbekten vites Antalya için yeterli olur mu diye düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum. Alınan bisiklet hangisi olursa olsun Antalya merkezde kullanılacak. Arada da Döşemealtı tarafına çıkılacak.Yaşım 49. Şimdi hangi modeli seçmem gerektiği konusunda dediğim gibi bilenler veya kullananlar fikir verebilir mi. Teşekkür ederim.

Maksat hareketlilikse Riverside 500 Hoprider 100'den daha iyi. En azından daha hafif, bileşenleri daha iyi, farklı amaçlarla kullanmaya uygun, gelişmeye açık. Hoprider başka hiçbir şeye dönüşemeyecek bir şehir bisikleti.
Hazır Nexus göbekli bisiklet alırsanız o da olur ama çok özel bir bisiklet olmadığı sürece vitessiz bisiklet alıp Nexus taktırmak beklediğinizden çok daha masraflı olabilir. 1500+ lira göbek, 160+ lira kol, mekanizma seti, jant teli, jant ördürme, sistemi taktırma derken bisiklet parasına yaklaşıyor: (link)

Hazır göbekten vitesli bisiklet arayanlar kayışlı Alfine vitesli, geçen yılın fiyatından satılan şu ürüne bakabilir: (link)
unknown.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ata15
Sn Spartiat mesajınızı okuyunca riverside 500 modelinin gelişmeye açık olması ile bu modele karar verdim. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
İyigünler. Yeni bir bisiklet alacağım. Kararsız kaldım. Peugeot t11x2, bisan trx8500 ve carraro 328
Sizce hangi markanın kadroları iyidir, daha sonra uğraşmak istemem kadro veya yükseltmeyle sadece bozulunca üst seviye parçalara bakarım hangi modeli alsam uzun yıllar beni götürür. Bulunduğum yer genellikle düz ama yokuşda var biraz.

Geri