Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

tur bisikletinde fayda maliyet analizine göre alınacak bir model var. O da kolaylıkla ulaşabileceğin carraro cr-t world. Grupset, donanım, ayrıntılar, malzeme kullanımı/uyumu, on numara. Tabi birkaç eleştirim var. kadro içi kablolamadan ses gelmesi, vitesi oranlarının bir tur bisikleti için yetersiz oluşu gibi. Gerçi yeni versiyonunda müşteri geri bildirim ve şikayetlerini dikkate alarak bu sorunu da aşmışlar gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: templeos
Scudo
idefix de "mosso Legarda 2324 MSM 28J V-Fren 46K" 11645tl world karta peşin fiyatına 7 taksit ödemesi ile gözüme kestirdim.
benzer fiyata ödeme kolaylığı ile başka öneriniz var mı yada bunu almalıyım?
kafamda soru işareti yaratan ise satıcı " tmall home design" olması. yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar

idefix de "mosso Legarda 2324 MSM 28J V-Fren 46K" 11645tl world karta peşin fiyatına 7 taksit ödemesi ile gözüme kestirdim.
kafamda soru işareti yaratan ise satıcı " tmall home design" olması. yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar
ben de uzun süre internetten baktım. ama biraz güven konusunda çekinceliydim. birçok satıcı ile iletişime geçtiğimde "stokta yok" diyerek ürünü kaldırdı. hatta bir tanesi ardından yeniden ürünü ekledi, bazılarının iyiniyetli olduğunu düşünmüyorum. bu satıcıyı da birçok yerde gördüm. taksit imkanıyla beraber daha uygun bir fiyat pek görmedim. daha iyi bir "fiyat-ödeme kolaylığı-kadro boyu" eşleşmesi bulmak biraz zor. satıcının kendi sitesinde iletişim bilgisi var, bence oradan iletişime geçip stok sorup kesinleştirirseniz daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: 00serkan4300
Kadro boyu uyuyorsa iyi fiyat alınır.

• Beğen
Tepkiler: 00serkan4300
satıcıyı arayıp bilgi aldım güvenilir gibi duruyor. stokta 1 adet kalmış onu da ben aldım:) yalnız vakıfbank world kart üzdü beni. bilgileri giriyorum tek çekim çıkıyor taksit seçeneği çıkmıyor. yapı kredi world de ise sıkıntı yok o karttan buldum ve 11645tl peşin fiyatına 7 taksit stok bitmeden aldım. ilginiz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: zanubi ve Amanita
Legarda 2327
ayna kol 46/36/26T ,Ruble 11/34T Ratio 0.72
13.40 KG

Trek FX3
ayna kol 40T, Ruble 11/48T Ratio 0.83 10 speed
11.50 KG

Trek FX2
ayna kol 40T, Ruble 11/48T Ratio 0.83 9 speed
11.80 KG

Bu bisikletlerden birini veya önerebileceğiniz bir bisiklet almak istiyorum. Bu bisikletleri İstanbul içinde günlük kullanımda bayırlarda fazla zorlanmadan, elimde taşırken (apartman çıkarmak, metro, vapur vs. yerlerde) mümkün olduğunca hafif olmasını istediğimden düşündüm. Bunlara alternatif başka seçenekler de varmıdır bilmiyorum. Katlanır ve elektrikli bisiklet istemiyorum. Hız ile işim yok rahat ve bayırlarda çıkışın kolay olmasını istediğimden benim seçebildiklerim bunlar oldu. Belki daha doğru bir yönlendirme bulurum diyerek yazmak istedim. Teşekkürler.

Merhaba (link) 46-32 aynakol ve 11-45 ruble ile bu da sizin için bir alternatif olabilir. 12 kg civarında da bir ağırlığı olduğunu tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sinann
Legarda 2327
13.40 KG

Trek FX3
11.50 KG

Trek FX2
11.80 KG

Bu bisikletlerden birini veya önerebileceğiniz bir bisiklet almak istiyorum. Bu bisikletleri İstanbul içinde günlük kullanımda bayırlarda fazla zorlanmadan, elimde taşırken (apartman çıkarmak, metro, vapur vs. yerlerde) mümkün olduğunca hafif olmasını istediğimden düşündüm. Bunlara alternatif başka seçenekler de varmıdır bilmiyorum. Katlanır ve elektrikli bisiklet istemiyorum. Hız ile işim yok rahat ve bayırlarda çıkışın kolay olmasını istediğimden benim seçebildiklerim bunlar oldu. Belki daha doğru bir yönlendirme bulurum diyerek yazmak istedim. Teşekkürler.
2022 den beri FX2 kullanıyorum. Gelen stok jantlar oldukça kalitesiz tam iki kez jant çatladı ve kırıldı. Jant harici güzel bisiklet.

2022 den beri FX2 kullanıyorum. Gelen stok jantlar oldukça kalitesiz tam iki kez jant çatladı ve kırıldı. Jant harici güzel bisiklet.

İnternetten trek in jantlarını araştırdım ama jantın çatlaması kırılması ile ilgili birşey bulamadım. Sizin jantlar nasıl kırıldı? Nerede nasıl bir yolda kullandınız bisikleti? Şehir içindeki yollarda nasıl olabilir bilmiyorum.

İnternetten trek in jantlarını araştırdım ama jantın çatlaması kırılması ile ilgili birşey bulamadım. Sizin jantlar nasıl kırıldı? Nerede nasıl bir yolda kullandınız bisikleti? Şehir içindeki yollarda nasıl olabilir bilmiyorum.
Asfalt ve beton yolda 32mm yol lastikleri ile sürdüm. Nasıl veya neden kırıldığını bilmiyorum arazi yola girmem çok zor durumda kalmadığım sürece.

• Beğen
24" Bisiklet yetişkinler için uygun mudur? Boyum 175

İyi günler. İlk kez orta seviye bir bisikletim olacak.
Legarda 2327 15700 Tl
Carraro Sportive 227 19600 Tl

Deneyimli arkadaşlar iki bisiklet hakkında grup set , kadro kalitesi ve mümkün olan tüm yönleriyle öneride bulunabilir mi? 227 için aradaki farka değer mi? Bütçe maks 20k, başka bisiklet öneriniz varsa da bakabilirim.

Legarda 2327
13.40 KG

Trek FX3
11.50 KG

Trek FX2
11.80 KG

Yeni versiyonunda fx3 eğer shimano fren ise hala fx3 alın. Tektro frenden ben hiç memnun kalmamıştım fx2'de. Kendim değiştirdim. Bayağı masraf oldu. İlave olarak ön maşa karbon idi. Şuan öyle mi bilmiyorum.

• Beğen
Yeni versiyonunda fx3 eğer shimano fren ise hala fx3 alın. Tektro frenden ben hiç memnun kalmamıştım fx2'de. Kendim değiştirdim. Bayağı masraf oldu. İlave olarak ön maşa karbon idi. Şuan öyle mi bilmiyorum.
FX3ün frenlerinin (Shimano MT201 hidrolik disk, düz montaj, 160mm rotor) olduğu yazıyor sitelerinde

FX3ün frenlerinin (Shimano MT201 hidrolik disk, düz montaj, 160mm rotor) olduğu yazıyor sitelerinde
Tamam o fren kolunun kodudur muhtemelen. Br-ur300 vardır herhalde. Eski fx3'te o vardı. Onun dışında kadro fx 2 ile aynı. Karbon maşa sonradan almak isterseniz çok pahalıya geliyor. Arada uçuk fark yoksa Trek alacaksanız fx3 derim. Tercih sizin tabii.

• Beğen
Tamam o fren kolunun kodudur muhtemelen. Br-ur300 vardır herhalde. Eski fx3'te o vardı. Onun dışında kadro fx 2 ile aynı. Karbon maşa sonradan almak isterseniz çok pahalıya geliyor. Arada uçuk fark yoksa Trek alacaksanız fx3 derim. Tercih sizin tabii.
Trek fx3 ü yakından incelemedim ona yükseklik ayarlı gidon boğazı takılırmı acaba sürüş pozisyonunu dik olarak ayarlarım daha rahat ederim diye düşündüm. Trek verve 3 var onda ayarlı gidon var ama bisiklet FX3 e göre çok ağır 14 KG. geçiyor

Trek fx3 ü yakından incelemedim ona yükseklik ayarlı gidon boğazı takılırmı acaba sürüş pozisyonunu dik olarak ayarlarım daha rahat ederim diye düşündüm. Trek verve 3 var onda ayarlı gidon var ama bisiklet FX3 e göre çok ağır 14 KG. geçiyor
Ben trek fx 2 kullanıyorum. Sanıyorum ki kadro birebir aynı. Hem ayarlanabilir gidon boğazı takıp açıyı yukarı doğru verdim. Hem de gidon yükseltici zürafa diye geçen aparattan taktım. Dediğiniz gibi dik bir pozisyonda kullanıyorum şuan.

Gerçi baktım da sizin kadro 2024 model değişmiş. Ama farklı gidon boğazı yanlış bilmiyorsam çoğu bisiklete uyar.

• Beğen
Ben trek fx 2 kullanıyorum. Sanıyorum ki kadro birebir aynı. Hem ayarlanabilir gidon boğazı takıp açıyı yukarı doğru verdim. Hem de gidon yükseltici zürafa diye geçen aparattan taktım. Dediğiniz gibi dik bir pozisyonda kullanıyorum şuan.

Gerçi baktım da sizin kadro 2024 model değişmiş. Ama farklı gidon boğazı yanlış bilmiyorsam çoğu bisiklete uyar.
siz trekin jantlarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşadınızmı?

Merhaba değerli bisiklet kullanıcıları. İki yıldır Carraro 227 bisikletim ile İstanbul-Aydın ve İstanbul-Batum turlarını gerçekleştirdim. Bu yaz İstanbul-Atina arası bir tur düşünüyorum. Bisikletim oldukça yıprandı. Tavsiye edeceğiniz hem şehir içinde rahatlıkla süreceğim hem de uzun turlara uygun bisiklet modellerini yazar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba değerli bisiklet kullanıcıları. İki yıldır Carraro 227 bisikletim ile İstanbul-Aydın ve İstanbul-Batum turlarını gerçekleştirdim. Bu yaz İstanbul-Atina arası bir tur düşünüyorum. Bisikletim oldukça yıprandı. Tavsiye edeceğiniz hem şehir içinde rahatlıkla süreceğim hem de uzun turlara uygun bisiklet modellerini yazar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe vermeden olmaz

• Beğen
Tepkiler: demiircan
Geri