Legarda'nın amortisörlü versiyonları da var. MSM olan versiyonu amortisörlü. ben yakın zamanda 2324 MSM V fren modelini aldım. çok memnun kaldım ama diğer bisikletler ile kıyaslamam pek mümkün değil, yıllar sonra bisiklet sahibi oldum, başka bir deneyimim olmadı. ama teknik olarak ve gördüğüm yorumlar kadarıyla bu fiyatta bu bisikletin muadili yok. ben şehiriçinde kullanmak için aldım ama etrafta çokça kilit taşlar (arnavut kaldırımı) var. o yüzden MSM tercih ettim. açıkçası amortisörlü almasam kesinlikle "keşke amortisörlü alsaydım" derdim. ama legarda'daki amortisör de öyle aman aman kurtarıcı bir şey olmuyor
faydasının zayıf olduğunu düşünüyorum ama kendi adıma amortisörlü tercih ettiğim için de pişman değilim kesinlikle.
Bir de bence boşa geçmiş yıllara ait olanlara bakmayın derim 1924-2024-2124... gibi. benim gördüğüm kadarıyla satıcılar bu ürünleri çok az bir fiyat avantajıyla satıyor, internet satıcıları için konuşuyorum tabi. yani en fazla 1000 tl için birkaç yıl depoda beklemiş bisikleti almaya gerek yok derim.
Bir de şunu belirtmek isterim eğer MDM H olanı düşünecekseniz, 2324 MDM H ile 2327 MDM H arasında fiyat farkı pek yok. 2327'ye de göz atmanızı tavsiye ederim