Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Türko

Size daha önce cevap yazamadığım için özür dilerim. Evet Cube Touring bisikletimi bizzat Ankaraya giderek Erdoğanlar bisikletden aldım. Bir miktar peşin bir miktarını taksitlendirerek 3000 TL ye aldım. Ayrıca gidon boğazı yükseltici de hediye ettiler. Orada da ölçüm yaptılar ama daha önce üstad Raşit beyin (mariokaldato) yönlendirmesiyle 46 kadro boyu cuk oturdu. Boyum 1.77 . Eh artık 50 yaşından sonra Turlara bile çıkabilirim). Evet bisiklet amortisörlü ve maşadan kilitleme yok. Ancak ben bilekten ve dizden (menisküs) ameliyatlıyım o yüzden eski bisikletime göre bilek ve dizlerimde zorlanma hissetmiyorum. Hergün 12 km uzaklıktaki kampüse rahatlıkla gidip gelebiliyorum.
Burada herkesin tecrübelerini okumak çok zevkli
Soruları olanlara cevap verenlere de teşekkürler. Herkese zevkli pedaller

Scudo
Onca tür bisiklet kullandıktan, çok paralar harcayip al sat yaptıktan sonra, benim için en doğru alet olan, düz maşalı bir şehir bisikleti arayışına girdim.

2 hafta kadar önce, f/p olarak bulunmaz hint kumaşı diyebileceğim, Sedona İstanbul alarak süreci tamamladım.

Donanım çok iyi, 2x10 Sram Via GT. Frenler ve jant göbekleri dahil full set.

Akıcılık ve ağırlık gayet iyi. 52 kadro ve 1.79 boyuma tam uyumlu.

Atak Bisiklet'ten, elinde olan son kapalı kutuyu, nakit, kargo dahil 2450 liraya aldım. Bu devirde bedava.

Halâ kaldıysa, tavsiye ederim.

Selamlar

194979

@mariokaldato
Tekrar size teşekkür ediyorum. İleride upgrade icin sizlerin tavsiyelerini alacağım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@steeprocks 176 boyundayım. 50 kadro gelir diye düşünüyordum ben. Fiyatı güzel olmuş. Ben nedense hiç dusuremiyorum bu fiyatları. Yarın gidebilirim bakalım ama sitelerinde 46 kadro kalmamış görünüyor.

@jettthasan
Selam abi . O fiyata onerecegim cok makina yok ama biraz daha ucuzuna direk Sedona 410 alip kalan para ile de ufak tefek ekipman alabilirsin ( kask-gozluk-eldiven-aydinlatma vs )
Sedona 410 benim en begendigim baslangic seviyesi sehir bisikletlerindendir. Donanimi da is gorur. Bazilari vites sistemini begenmiyor ama herifler ayni donanima sahip baska kaliteli ama yabanci markalara iki kati fiyat cekiyorlar.

Biraz daha butceni arrtirabilirsen onerecegim bazi modeller:
Giant escape air
Merida speeder serileri
Trek fx serileri
Carraro 330
Cube touring
Merida crosway
Sedona istanbul

Gbi modellerdir. Ama sedona 410 dan memnun olmama ihtimalin çok düşük, oda en fazla selesini filan daha rahat bir modelle degistirirsin.

@steeprocks
Abi tur resimlerinizi forumda paylasmanizi isteriz :)

@steeprocks
Abi tur resimlerinizi forumda paylasmanizi isteriz :)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
lqAlpg.jpg

Öner bisikletten KTM life road'ı alarak transferde noktayı koymuş bulunuyorum gerek burdan gerek özel mesajdan ilgilenenlere teşekkür ederim.

@Türko
Hayırlı ve uğurlu olsun El Türko.
Çok şık duruyor. Siz de sürüş deneyimlerinizi paylaşın lütfen

@Türko
Ooo harikamis. Fiyat nedir?

@Türko
Valla fiyat cok iyi . Ankara dan mi aldin acaba? Gule gule kullan

@steeprocks
Abi sen naptin cuben ile gezme fasillari nasıl gidiyor ? :)

Son düzenleme:
@mariokaldato evet Ankara Öner bisikletten. Elinde bir tane daha var. 3000 TLye sahibindende satıyor elden alınca hâliyle hiç ikiletmeden sahibinden.comun komisyon ücretini kargo bedelini çıkardı. Ben 2650 civarı beklerken 2500 dedi. 1500 peşin+1000 6 taksit hallettik. Üstüne ufak hediyesi de oldu. Beni müşteri olarak kazandı Yayha Ali Öner beye teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan.

@Türko
güle güle kullanın.
ben de yukarılarda yazdım sağolsun buradan arkadaşlar yardımcı oluyorlar,
ankaradan sizin aldığınızı öğrendim bisiklet için ben de öner bisiklete uğrayacağım. sizin aldığınız bisikletten ya da muadili olandan bakacağım,
ben sadece uygun olursa çamurluklar ekletmeyi düşünüyorum.
herhangi bir yerde park durumu için en güvenilir güvenlik kilidi hangisi ise onu da bakmak gerekir
tekrar güle güle sağlıkla kullanın

@jettthasan
Selam abi ozelden yazdim oner bisiklette tam senin istediğin ozelliklerde bir ktm var

@Türko
Hocam bisikletiniz çok hoş duruyor güle güle kullanın. Bende bisiklet arayışı içindeyim. Bisikletin özelliklerine bakmak istedim ama 21 vitesli ve 27 vitesli farklı modeller çıktı karşıma. Acaba özelliklerini ve deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
Birde aynı fiyata bizim de almamız mümkün mü acaba ☺️?

@Zaferrr35

@Zaferrr35

hocam market bölümünde carraro sportive 230 var onu da tavsiye edebilirim ustundeki seti baya üst segment,sadece depoda yatmış o da bir kusur degil aslında bir bakmanizi öneririm

• Beğen
Tüm forumculara iyi akşamlar, çelik ve alüminyumun kadro tur bisikletleri yaklaşık kaç kg olmalıdır?

• Beğen
@Aruera
13 ila 17 arasi degisiyor arkadasim. Ortalama olarak

• Beğen
Tepkiler: Aruera
@mariokaldato
teşekürler üstad tabiki sizden yardım aldım foruma hem de iyi ipucları dediğim gibii acelem yok bu nedenle izleme inceleme yapıyorum yarın fırsatım olursa öner bisiklete gideceğim.
ama gerek orda gerekse sahibinden de alternatifler var aşağıda

(link)

(link)
(link)

Geri