Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@jettthasan

Ek ücret isteyebilirler ama çok olacağını sanmam ekstra bir kişilik ücret ya da muavine yirmilik iş görebilir.
Antalya merkezde buluşacağınızı varsayarsak. Korkuteli ile merkezin arasında epey var.

Almadan dönersenizde ayrı bir mevzu, boşa gitmiş masraf yapmış vakit kaybetmiş olursunuz.

Scudo
@jettthasan
Günlük araç kiralayabilirsiniz havalarda tam deniz havası ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Btwin riverside 500'ün olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir yani alınır mı? Birde 2. el bisiklet alırken nelere dikkat etmek lazım?

Beyler sizce hangisi

Salcano City Sport 10 HD

(link)

Bianchi Touring 713

(link)

@mariokaldato
Bisikletin akıcılığı sıfır olduğunda bisiklet gitmez sanırım.

@HaLiLÖz
Salacano

HaLiLÖz
bianchi 713 kullanıyorum gayet akıcı ve sorunsuz tavsiye ederim,salcano hakkında bilgim yok.

@Mert E.

Jet Hasan bey'in inanılmaz bisiklet hikayesi bittiyse şu yukarda kaynayan ikilemimi de bir ara tartışabilir miyiz acaba? :)

Hayır konu gidip sabit/amartisör maşa şeysine dönsün istemiyorum ama siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

• Beğen
Tepkiler: elric1982
@Mert E.
A şıkkı fakat bir değişiklikle, sabit maşa tercih ederim :harika:

@Mert E.
Ben ne dersem tersini yaparsın sen o yüzden B

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Mert E.

Şu anda hangi bisikleti kullanıyorsunuz?

B şıkkındaki bisiklet, karbon maşasını saymazsak satmış olduğunuz Giant Escape Rx3 ile çok benzer.Yani B'yi almayı düşünüyorsanız neden Giant'ınızı sattınız?:)

• Beğen
@hamlet2006

Aslında aklımda onu satıp katlanır bisiklet almak vardı, ki hala da niyetim o. Katlanır bir bisiklet alacağım orası kesin.

Ama sattığım gün Emin bey'e götürürken içim cız etti, sonuçta eminim katlanırın tadı da farklıdır ama foruma girip çıktıkça, şehir bisikletlerini, sahilde bile gezseler tur yapanları gördükçe insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :)

@ippon

Aynen. Gidondan kilitli zaten. Ama Suntour'un düşük travel'lı vasat bir maşası.

@ippon

Biliyorsun
Hele bir de Suntour ise hiçbir esprisi yok.
-İyi çalışmaz
-Ağırlık yapar
-Boş yere gücü absorbe eder
-Bozulma ihtimali cabası

Tek artısı sürüş pozisyonunu yükselttiği için ağa gibi paşa gibi dik oturuş konforu sağlar

@Mert E.

Ben de B şıkkı diyorum.Sadece göbekler değiştirilse iyi olur.
Sanki;
A şıkkı Merida
B şıkkı Specialized gibi geldi.

• Beğen
@Mert E.

Ben sizin yerinizde olsam endurnce kadro bir yol bir de katlanır alırdım.B şıkkı yerine endurance kadro yol bisikletini düşünmenizi tavsiye ederim.Her ne kadar tur bisikleti düşünüyor olsanız da yol ile bikepacking de güzeldir

B şıkkı Trek Fx

@ippon

Kalitelerine bir şey diyeceğim yok ancak fiyat performans oranlarını da düşündüğümde
benim aklıma mantığıma yatan tek Trek modeli ''Trek 920'' Tam amacına uygun, niş bir ürün

Son düzenleme:
@Mert E.
A: Trek / Corratec ( ne alakası varsa içime doğdu herhalde)
B: cannondale quick 4

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
Geri