Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Merhabalar bisikletforum severleri aranızda bende yeniyim şehir bisikletimi sedona 410 la aranizdayim mariokaldato saolsun yardımcı oldu ikinci el aldım sıfır gibi .yoksa meridaydi gianti 2500tl bayilcaktim sedano 410 gayet güzel
Hayirli ugurlu olsun gule gule kullan

Scudo
Saolasin abi bu isi biliyorsun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar değerli forum üyeleri. Forum da yeniyim. Ulaşım ve şehir içinde gezmek için bütçeme göre bir şehir bisikleti arıyorum, bisiklet sürmeyeli epey oldu ve ilk bisikletim eski tarz ortadan amortisörlü bir bisikletti. Bisiklet hakkında pek bilgim yok, araştırma yaptım ama bisiklet dünyası içinde kayboldum bundan dolayı yardımlarınızı bekliyorum
Boy:1.70 Kilo:65 Yaş:19
Bütçem: 1500-2000₺(2000 ₺ olursa aksesuarlara bütçem yok o yüzden 1500₺'ye yakın olmasını tercih ederim)
Alış Nedeni: Ulaşım(Üniversiteye gidip geleceğim. Yollar genel olarak asfalt ve düzgün)
Banada bir yardım edebilir misiniz? Yazmıştım ama cevap veren olmadı

@ibrahimdrr Şu bisikleti kaçırmayın:
(link)
Yalnız 2011 modelmiş, ona dikkat etmemişim.
Bir de bu var:
(link)
(link)
(link)

Son düzenleme:
Banada bir yardım edebilir misiniz? Yazmıştım ama cevap veren olmadı
Ben aynı beklentiyle mosso legarda tercih ettim. Size de bütçeniz dahilinde Legarda Serisinden bir bisiklet tavsiye ederim. Mdm yani düz maşa tercih ederseniz elinizde para da kalır.

merhabalar bende aranızda yeniyim. genellikle şehir içinde boş zamanlarda kullanmak amacıyla hafif, amortisörsüz ve disk frenli tavsiyeniz nedir acaba? cevaplarınız içi teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Carraro sportive 327 hakkına yorumlarınız nedir?

merhabalar bende aranızda yeniyim. genellikle şehir içinde boş zamanlarda kullanmak amacıyla hafif, amortisörsüz ve disk frenli tavsiyeniz nedir acaba? cevaplarınız içi teşekkür ederim...
Carraro 330 , Merida speeder , scott subb gibi modellere bakin

merhaba,
bisan trx 8600 araştırıyorum kullanan ve ya hakkında bilgi sahibi olan formdasım var mı?
muadil olarak carraro 330 denk geliyor benim gözümde ama fiyat olarak daha uygun.
1583391381252.png
1583391468026.png

• Muhteşem
Tepkiler: Hidiman
@erman35 fiyat farkı nedir tam olarak bana kadro boyu uymadığı için almamıştım. 330 aldım bende. Fark olarak göbeklerim f505 sanırım ve arka vites xt . Ayrıca lastikler kojak ve ben bayağı memnunum 700x35ten

@erman35 fiyat farkı nedir tam olarak bana kadro boyu uymadığı için almamıştım. 330 aldım bende. Fark olarak göbeklerim f505 sanırım ve arka vites xt . Ayrıca lastikler kojak ve ben bayağı memnunum 700x35ten
sorduğum yerde henüz yokmuş ay sonu gelecek sıfırına 3.300 dedi

@erman35 ben de 2019 modeli 2020 ocakta 3350 ye aldım. Aslında pek farkları yok bulabilirseniz 2019 330 a bakın derim

• Beğen
Tepkiler: erman35
@erman35 ben de 2019 modeli 2020 ocakta 3350 ye aldım. Aslında pek farkları yok bulabilirseniz 2019 330 a bakın derim
tamam sağol aklımda olsun sonuçta carraro daha mantıklı olur bu şartlarda.

• Beğen
Tepkiler: Kızagan
2015 model carraro 327 yi yaklaşık 2 senedir 2000 km dir kullanıyorum. Gayet memnunum. Şehir içi ve şehirler arası turlarımda hiç sorun olmadı. Yeni 327 yi de çok beğendim ayrıca.

• Beğen
Carraro 330 , Merida speeder , scott subb gibi modellere bakin
Hocam carraro 330 u çok beğendim ama şuan için bütçeyi zorlicak. Temmuzda rahatlıkla alırım. Sizce temmuzu bekleyip bunu mu aliyim yoksa mosso legarda 2027 mi aliyim?
merhaba,
bisan trx 8600 araştırıyorum kullanan ve ya hakkında bilgi sahibi olan formdasım var mı?
muadil olarak carraro 330 denk geliyor benim gözümde ama fiyat olarak daha uygun.
220320 dosyayı görüntüle
220321 dosyayı görüntüle
hocam bence muadili carraro değil. bende araştırıyorum ama carraronun vites grubu bundan iki level üstte bilginiz olsun...

Son düzenleme:
  • Beğen
Hocam carraro 330 u çok beğendim ama şuan için bütçeyi zorlicak. Temmuzda rahatlıkla alırım. Sizce temmuzu bekleyip bunu mu aliyim yoksa mosso legarda 2027 mi aliyim?
William Shakespeare şoyle demis " Beklemek cehennemdir, ama beklerim seni"
Siz beklemeyin hocam fiyatlar durmadan artiyor :)

Son düzenleme:
Screenshot_20200226-102900_Instagram.jpg
Mosso Legarda 1827 H fren 1700 satilik bilginize.Ankara

• Beğen
Tepkiler: alper2508

hocam bence muadili carraro değil. bende araştırıyorum ama carraronun vites grubu bundan iki level üstte bilginiz olsun...
Carraro nun arka vitesi üstün sadece. Diğer componentler birebir aynı. Aradaki fiyat farkı epey fazla ama sadece arka vites için. Bisan 3300, carraro 4300. Ben bisanı tercih ederdim.

Geri