Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Merhabalar. Bu bisiklet hakkında görüşleriniz nelerdir?
Sahibinden İlan No: 697741576
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-az-kullanildi-acilll-697741576/detay

Scudo
Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Öncelikle hepinize selam. Balıkesir'de şehir içinde gezeceğim 800-1100 TL arası bisiklet alacağım. Dün a101'de satılan 500 TL'lik bisikletlerdem aldım fakat vites gecmiyor, göbek dağılık ve lastiklar kabaktı (sıfır olmasına rağmen)
Sizce ne tür, hangi marka bisiklet almalıyım? Önereceğiniz bisikletler nelerdir? Yorumu yanlış yere yazdıysam kusuruma bakmayın. İlk mesajım çünkü :) şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar...

@Karate Kamil Az kullanıldı yazıyor ama maşallah lastikler kabak. Maşa eminim ki süs görevi görüyordur. Sen bunu alana kadar düz maşa Legarda 21 ya da Salcano city fun 70 modellerine bak hatta düz maşa eski MTB kadrolu ama iyi kondisyonlu bir bisiklet bile olur. Bir de bütçeni de yazarsan buradan sana tavsiyede bulunacak kişiler olur. İyi akşamlar

@Mekerce teşekkür ederim. Bütçe 1000 lira, boyum 1,80 kilom 85. Ne tür bisiklet önerirsiniz? Yeni başlıyorum, şehir içi sürüş için arıyorum, şimdiden teşekkürler

@AGaToRuNu Mosso 2021 MDM işinizi fazlasıyla görür. Hem düz maşa hem hafif hem de istediğiniz fiyat aralığında. 51kadro sizin için uygun olur. @phantasos genelde 12-15 kg arasında oluyorlar. 12den aşağı çok bulamazsınız zaten biraz pahalı oluyorlarda 15 kg yukarısını almanız tavsiye edilmez. Düz maşa mossolar 12,5kg ,kilitlenebilir mossolar 13,5-14 düz maşa carrarolar 14kg, kilitlenebilir carrarolar 14,5 ağırlığındalar. Mosso ve bazı bisikletlerin ağırlıkları sayfalarında yazar. yazmayanları da forumda bulabilirsiniz genelde.
@Ceyov @Karate Kamil Peşin alacaksanız 1300civarına mosso 2021mdm V bulabilirsiniz. Forumda çok kullanan var onlardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Şehirde kullanacaksanız şehir bisikleti alın dağ bisikleti boşuna fazla yorar sizi

@Karate Kamil Ümit Magnetic 2863 V fren modeli var 1299 liste fiyatı yazıyor. Bayide yüzde 10-15 yaptırabildiğin kadar pazarlık yapıp bütçene uydurabilirsin. Bir de Corelli Trivor 1 modeli var. O model 1100 TL civarında idi hatırladığım kadarıyla. Benim bildiklerim bunlardan ibaret şimdilik. Belki ikinci el temiz iş gören bir bisiklet önerisi veren olabilir.

Teşekkür ederim. Carraro Active 280 nasıldır sizce?

@Karate Kamil ilandaki bisiklet 21 jant yazıyor. Zaten çocuk bisikleti heralde.

@undefined Bisikleti aldınız sanırım yayından kalkmış.

Yanlış olmuş pardon 😀

@AGaToRuNu Mosso 2021 MDM işinizi fazlasıyla görür. Hem düz maşa hem hafif hem de istediğiniz fiyat aralığında. 51kadro sizin için uygun olur. @phantasos genelde 12-15 kg arasında oluyorlar. 12den aşağı çok bulamazsınız zaten biraz pahalı oluyorlarda 15 kg yukarısını almanız tavsiye edilmez. Düz maşa mossolar 12,5kg ,kilitlenebilir mossolar 13,5-14 düz maşa carrarolar 14kg, kilitlenebilir carrarolar 14,5 ağırlığındalar. Mosso ve bazı bisikletlerin ağırlıkları sayfalarında yazar. yazmayanları da forumda bulabilirsiniz genelde.
@Ceyov @Karate Kamil Peşin alacaksanız 1300civarına mosso 2021mdm V bulabilirsiniz. Forumda çok kullanan var onlardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Şehirde kullanacaksanız şehir bisikleti alın dağ bisikleti boşuna fazla yorar sizi
Teşekkürler, bakacağım.
@Karate Kamil Ümit Magnetic 2863 V fren modeli var 1299 liste fiyatı yazıyor. Bayide yüzde 10-15 yaptırabildiğin kadar pazarlık yapıp bütçene uydurabilirsin. Bir de Corelli Trivor 1 modeli var. O model 1100 TL civarında idi hatırladığım kadarıyla. Benim bildiklerim bunlardan ibaret şimdilik. Belki ikinci el temiz iş gören bir bisiklet önerisi veren olabilir.
Trivor 1'e bende begendim. 1000 TL'ye kadar bakıyordum öyle Balıkesir sehir icinde gezmek için. Vitesleri falan dacron diyor, iyi midir bunlar? Sorun yaratır mi? Bilmediğim için soruyorum, özür dilerim. :)

@Karate Kamil ben cok baktım son donemlerde 1000 tl ye bısıklet ben de senın boylerına yakınım aramızda 6-7 cm var yuksek kadro o fiyatlara zor ben burda baya sordum ettım insanlarla mesajlastım mosso legarda 2021 mdm v de karar kıldım sayılr ancak 1500-1600 tl bandında. bu bisikletten dha uygun fıyatlılar var ancak kadro boyu sıkıntılı işte. he belki yaşadıgın şehirde yuksek kadrolu 2.el guzel bisikletler bulabilirsin o ayrı mesele. sordugun carraro active çelik kadro gozukuyo ama kilo bilgisi yazmıyor satıcılara sorup bilgi alırsan daha ıyı olur en azından kilosuna gore alınıp alınmayacagı hakkında bilgi sahibi olunabilir. ben de cok anlamıyorum acıkcası son bir haftada arastırdıgım kadarıyla ve sorularıma verılen cevaplardan. buradaki sayfaları gez foruma merak ettıgın bısıkletlerın isimleri arattır emin ol bilgi bulursun. dediğim gibi bu fiyatlara yuksek kadro cok zor haberin olsun. bursada yaşıyorsan bu ilana bak derim Btwin Riverside 500

Scott sub 40 large beden, tertemiz, Ankara içi, ilgilenen olursa mesaj atabilir arkadaşlar..

yeniden selamlar,

2 gün önce tavsiye istemiştim, ancak daha karar vermedim ne alacağıma,

sıfır bir ürün alma konusu daha ağır basıyor,

174cm boy, 80 cm iç bacak boyu ile 54cm kadro boyu uygun duruyor,

mümkün olduğunca çok bisiklete binmeyi düşünüyorum, şu salgın olayı bittikten sonra,

bisiklet satıcıları tanıdık olduğu için indirim alma şansım yüksek,

bu nedenle f/p oranı iyi bir marka/model almak istiyorum,

bu iki bisiklet iyi gibi, ama üzerindeki donanım nasıldır? yeterli olur mu? deore-acera vb. olsa daha iyi ama benim gibi amatör için gerekir mi?

Mosso Legarda 2021 Mdm V

Carraro Sportive 220 21 V

Bisan 8100 veya 8400 - 8600 modelleri ve bianchi travel 504 için ne dersiniz, fiyatı üstteki modellere yaklaştırabilirsem bu bisiklerleri seçmeli miyim?

bu bisikletlere benzer şekilde, -şu marka/modeli de denk getirisen kaçırma diyeceğiniz bisiklet var mı?

şimdiden teşekkür ederim...

Selamlar

2000TL'ye kadar şehir bisikleti tavsiye edebilir misiniz? Kaçırılmayacak bir bisiklet ise 2200'e kadar da çıkabilirim.
Sıfır yerine temiz kullanılmış 2.el, daha iyi kadroya sahip bir bisiklet bakıyorum açıkçası.
Bu bağlamda önerebileceğiniz marka modeller ne olabilir?

Sahibinden ve letgo'da birkaç bisiklet buldum fakat bisikletlere ve üzerindeki donanımlarına çok hakim olmadığım için emin olamıyorum.
Sanırım link paylaşmak yasak, ilgilenen bir arkadaş olursa özelden linkleri atabilirim.

@kocaballı Bisan 8600 şu an üretim aşamasında diyorlardı. 3000e yakın bir fiyatı var tam f/p ürünü o fiyatlara çıkabilirseniz alabileceğiniz en iyi bisikletlerden biri. Peugeot T11e de bakabilirsiniz limiti yükselttiyseniz.sahibindende de temiz 2.eller vardı. 54 kadro size büyük olur 51 daha uygun sanki. Bisan bu sene f/p açısından güzel bisikletler çıkarıyor. forumda 8400hakkında yorumlar bulabilirsiniz
@burak akça Carraro sportive 327 o fiyat bandında. Donanım olarak yeterli sadece daha iyi fren performansı için fren bacakları değişebilir diyorlardı. sabit masalı v fren bisiklet bakarsanız paranızı maşaya ve hidrolik fren yerine aktarıcılara vermiş olursunuz. carraro emsallerine göre biraz ağırdır onu da söylemiş olayım. Temiz peugeot t11 falan bulursanız değerlendirebilirsiniz

@kocaballı scott sub 40 var elimde kaçırma işte daha ne diyim :) bi araştır istersen, taleplerini fazlasıyla karşılar, bisiklete binmenin keyfine varırsın, kadrosu ömür boyu garantili vs. Araştırmanı öneririm..
@burak akça dostum elimde tam aradığın bisiklet var, araştır arkadaşlarda yorumlasın, scott sub 40 model, füme renk, herşeyine kefilim.. İlgilenirseniz foto, video atarım, kolay gelsin..

@kocaballı Bisan 8600 şu an üretim aşamasında diyorlardı. 3000e yakın bir fiyatı var tam f/p ürünü o fiyatlara çıkabilirseniz alabileceğiniz en iyi bisikletlerden biri. Peugeot T11e de bakabilirsiniz limiti yükselttiyseniz.sahibindende de temiz 2.eller vardı. 54 kadro size büyük olur 51 daha uygun sanki. Bisan bu sene f/p açısından güzel bisikletler çıkarıyor. forumda 8400hakkında yorumlar bulabilirsiniz

8600 haziran 15inden sonra gelecekmiş, ne kadar indirim alabilirim bilmiyorum, 8600 en uç nokta, T11 de güzel, rakam olarak benim için öncelikle daha makul f/p oranına sahip olanları değerlendirme düşüncesindeyim.

benim klasmanımda biri için sık bisiklet değiştirme durumu olmadığı için baştan en optimal seçeneği değerlendireyim istiyorum. Üsttekiler ile laegarda ve sportive arasındaki fiyat farkına bakacağım indirimlerden sonra verebileceğim seviyede olursa o durumda düşünüyorum.

8400-8100 lerde listede tabii,

araştırıken Shimano markasının dağ bisikletleri ve hibrit bisiklet grubunda ürettiği vites artırıcılar başlangıç seviyesinden en üst segmente doğru sırasıyla

"Tourney, Altus, Acera, Alivio, Deore, Slx, Deore xt ve Xtr"

olduğunu okudum buna da dikkat ederek tercih edeceğim,

ama altusun üstüne çıkınca fiyat minimum 2500 leri buluyor...

Kadro farklı farklı çıkıyor sitelerde 51-54 alırken bakacağım artık...

Sahibindene bakıyorum, Ş.dışı kargo işi var bir de görerek almak mantıklı geliyor. En azından buradaki satıcılarda görüp, fiyat kıyası yaparak internetten alabilirim belki.

@sametutuncu

Samsundayım, ş.dışından almayı dşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
@Nurullaah18 teşekkür ederim bilgi için. peugeot t11 2.el olarak benim bütçede bulamadım maalesef ama carraro 327'lere bakayım hocam.

@sametutuncu teşekkürler. İstanbul'dan elden almayı düşünüyorum, ayrıca sizin bisikletin kadro boyu bana uymaz maalesef.

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
Geri