@kocaballı Bisan 8600 şu an üretim aşamasında diyorlardı. 3000e yakın bir fiyatı var tam f/p ürünü o fiyatlara çıkabilirseniz alabileceğiniz en iyi bisikletlerden biri. Peugeot T11e de bakabilirsiniz limiti yükselttiyseniz.sahibindende de temiz 2.eller vardı. 54 kadro size büyük olur 51 daha uygun sanki. Bisan bu sene f/p açısından güzel bisikletler çıkarıyor. forumda 8400hakkında yorumlar bulabilirsiniz
8600 haziran 15inden sonra gelecekmiş, ne kadar indirim alabilirim bilmiyorum, 8600 en uç nokta, T11 de güzel, rakam olarak benim için öncelikle daha makul f/p oranına sahip olanları değerlendirme düşüncesindeyim.
benim klasmanımda biri için sık bisiklet değiştirme durumu olmadığı için baştan en optimal seçeneği değerlendireyim istiyorum. Üsttekiler ile laegarda ve sportive arasındaki fiyat farkına bakacağım indirimlerden sonra verebileceğim seviyede olursa o durumda düşünüyorum.
8400-8100 lerde listede tabii,
araştırıken Shimano markasının dağ bisikletleri ve hibrit bisiklet grubunda ürettiği vites artırıcılar başlangıç seviyesinden en üst segmente doğru sırasıyla
"Tourney, Altus, Acera, Alivio, Deore, Slx, Deore xt ve Xtr"
olduğunu okudum buna da dikkat ederek tercih edeceğim,
ama altusun üstüne çıkınca fiyat minimum 2500 leri buluyor...
Kadro farklı farklı çıkıyor sitelerde 51-54 alırken bakacağım artık...
Sahibindene bakıyorum, Ş.dışı kargo işi var bir de görerek almak mantıklı geliyor. En azından buradaki satıcılarda görüp, fiyat kıyası yaparak internetten alabilirim belki.
@sametutuncu
Samsundayım, ş.dışından almayı dşünmüyorum.