Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
Merhabalar,

2000 liraya kadar 2.el bisiklet almayı düşünüyorum. Daha önce bu seviye bisikletler ile ilgili herhangi bir tecrübem yok ama genel olarak asfaltta, sahil yolunda vs kullanmak istediğim için şehir bisikletlerine bakıyorum.
Sıfır olarak bu fiyat bandında Mosso ve Carraro'nun bisikletleri var fakat olmuşken azından 2.el,temiz ve biraz daha iyi bir bisiklet almayı amaçlıyorum.
Üye olmadan önce birkaç gündür forumda araştırma yapıyordum, bisikletlere dair bilgi seviyemi arttırmak için.
Sahibinden sitesinde iki tane ilan dikkatimi çekti. Link paylaşmak yasak mı bilemediğim için marka ve modellerini yazıyorum, yardımcı olmak isterseniz ilan numaralarını da iletebilirim.
Ayrıca bunlar haricinde başka bir marka model vs belirtebilirseniz sevinirim.

Sedona 320 - 2018 model Hidrolik Disk 24 Vites
Satıcının belirttiğine göre bisiklet üzerinddde zırhlı lastik, jelli sele, kelebek gidon değişimi yapmış. Fakat bu modelde sedona'nın sitesinde shimano set yazarken, satıcı vites setinin sram via olduğunu belirtmiş.

Merida Crossway 20 - 2019 model V fren 24 Vites
Satıcı ekonomik problemler yüzünden satışa koyduğunu belirtmiş.
 
@onatt kadrosu 51 inç fıyat olarakta 2600 düşünüyorum
 
@Akrl @onatt Peşin para verecekseniz sıfırını 2800e alabilirsiniz 227yi. 200 lira için 2. ele girmeye değmez. Bir problemi yoksa 2400e alınabilir :)
 
@Nurullaah18 sıfırı 3200 pesın 3000 100 tl ıcın muhabbete deymez ;)
 
Yeni katılıyorum aranıza herkese merhaba :)

Genel itibari ile işe giderken ve şehir içinde kullanacağım bisiklet arıyordum.
Foruma baktığımda önerilen şehir bisikletlerini,bütçemi ve bana hitap etmesini baz aldığımda elimdeki bisiklet listesi şöyle ki,

1 .LEGARDA 2021 MDM ..(1500 lira civarı)
2. Ümit Velocity Man 28 ..(1400 lira civarı)
3. Carraro Grande 704 ..(1800 lira civarı)

4. Peugeot T 19 ..(nakit ile 1350 lira)

Bu bisikletlerden Peugeot T 19 çelik kadro. Aslında güzel bisiklet ama çelik veya alüminyum ne kadar fark eder bilmiyorum. Hız veya konfor açısından çok fark eder mi? Sizlere de naçizane sorum bu olsun :)

Teşekkürler..
Dostum çelik ve alüminyum arasında kilo farkı var bildiğim kadarıyla, ne alırsan al ancak aldığın bisikletin hafif olanını tercih et..
 
  • Beğen
Tepkiler: yol'cu
Forumda ki arkadaşların bilgilendirmeriyle aydınlatmalarıyla carraro sportive 328 aldım kargoda umarım pişman etmez =) herkese çok teşekkür ederim..
 
Selamün aleyküm arkadaşlar bu forumda yeniyim bir sorum olacaktı ümit ventura 2833 28 jant bisiklet aldım ama internet te bayan bisikleti olarak geçiyor. Bu bisiklet bayan bisikleti mı erkek bisikleti mı erkek de binebilir mi acaba?
 
carraro sportive 324 nasıldır.
 
@ibrahimguler
Sabit maşalı aktarıcıların felan başlangıç seviye olduğu bisiklet. Ben tüm donanımları aynı amortisörlü 225 e bindim 1 yıl. Baya akıcı bi bisikletti. 14.4 kg ağırlığı var. Başlangıç yapıyorsanız üzmez çok bisikleti sevdirir.
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
@alisrc teşekkür bilgi için bende ghost var dağ bisikleti carraro arkadaş alacak baslangic bisikleti olarak..
 
@Sardas42 o model kadın bisiklet diye geçiyor ancak cinsiyetçi yaklaşmıyoruz bisiklete. O modeli beğendiyseniz, alın kullanın.
2832 olan modeli var birde
 
@OİMTR teşekkür ederim . Bisiklet vaya hoşuma gitii.
 
Dostum çelik ve alüminyum arasında kilo farkı var bildiğim kadarıyla, ne alırsan al ancak aldığın bisikletin hafif olanını tercih et..
Teşekkür ederim. :)
LEGARDA 2021 veya Carraro Grande 704 e doğru gitmekteyim
ve dediğin gibi çelik kadro ağır biraz. Daha dayanıklı olmasının yanında ağırlık vermesi dezavantajı tabi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ggullu
sporttive 327 mi 224 mü alıyım kararsızım ne düşünüyorsunuz.
ek: lapierre 200 cross ve ghost square cross 1.8 de alternatif olarak duruyor aklımda.
 
merhabalar, max 1000 tl bütçem var şehir bisikleti düşünüyorum ama geneli bütçemin üstünde. bisikleti uzun turlar için değil de semtte dolaşmak için falan düşünüyorum. yollar düzgün değil çoğu zaman yokuş o yüzden aklım şehir bisikleti olmasa mı acaba diye biraz takıldı. bisiklet tavsiyeniz var mı ya da başka bir önerirniz?
bir de bilemiyorum ama bime mounty markalı bir bisiklet geliyormuş pek bir şey göremedim hakkında biraz araştırsam da. bilenler bunun hakkında da bilgilendirirse sevinirim.

41093.jpg
 
Merhabalar ben iş ev arası 1600-2200 tl arası bir bisiklet almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Boy:192
Kilo:95
 
@Emredolu emre sedona şehir bisikletlerine bakabilirsin. Sahibinden temiz 2. El 310 şehir modeli 1000-1500 arası fb. Ürünü bisikletler. Diğer markaları çok bilmiyorum bakmadım. Başlıkları oku incele. Biraz araştır. Araştırdığın bisikletlerin linkini buraya atarsan birçok arkadaş yardımcı olurlar.
Sıfır mı almak istiyorsun onuda belirt.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri