Hocam karsilastirma icin disli oranlarini da vermelisinizMerhaba, 15-20 km. hafif rampalı kısa turlarda Alfine 11 ile LX 3x9 arasında seçim yapmam gerekiyor. Kondisyonum çok iyi değil. Yardımcı olur musunuz?
@mukik Çelik kadro bi bisiklet kardeşim. Yorar uzun sürüşlerde. Bu bütçelerde "Kron", "Sedona", "Salcano" yada "Carraro" arın alt seviye güzel bisikletleri var. Bimden almak yerine bunları tercih etsen daha iyi olur bence. Nacizane önerim 😊😊merhabalar, max 1000 tl bütçem var şehir bisikleti düşünüyorum ama geneli bütçemin üstünde. bisikleti uzun turlar için değil de semtte dolaşmak için falan düşünüyorum. yollar düzgün değil çoğu zaman yokuş o yüzden aklım şehir bisikleti olmasa mı acaba diye biraz takıldı. bisiklet tavsiyeniz var mı ya da başka bir önerirniz?
bir de bilemiyorum ama bime mounty markalı bir bisiklet geliyormuş pek bir şey göremedim hakkında biraz araştırsam da. bilenler bunun hakkında da bilgilendirirse sevinirim.
227623 dosyayı görüntüle
@mukik Çelik kadro bi bisiklet kardeşim. Yorar uzun sürüşlerde. Bu bütçelerde "Kron", "Sedona", "Salcano" yada "Carraro" arın alt seviye güzel bisikletleri var. Bimden almak yerine bunları tercih etsen daha iyi olur bence. Nacizane önerim 😊😊
@mukik Carraro için active 280 var ama düz maşa bütçeni biraz daha artırabilirsen sportive 220 var amortisörlü maşabimden almaya ben de pek sıcak bakmadım ama uygun fiyatlıyken bir araştırayım dedim.
carraro, kron, Sedona veya salcanodan hangi bisikletleri önerirsiniz?
@mukik Carraro için active 280 var ama düz maşa bütçeni biraz daha artırabilirsen sportive 220 var amortisörlü maşa
Kron için tx 75 var (benim tercihim bu olurdu hem fiyat hem donanım olarak diğer önerilerimden en iyisi bence ayrıca diğer önerilerimin hepsi v fren kron mekanik diskli bi frene sahip 😉)
Sedona için 300 modeli tercih edilebilir
Salcano içinse city explorer veya city fun serisini tercih edebilirsin.
Yardımcı olabilmişimdir inşallah.
Çok anlamıyorum amacım eğlence ve ulaşım diyorsanız ilk etapta teknik detayları bir kenara bırakın. Boyunuza göre bir seçim yapmalısınız. "Kadro boyu seçimi" ile ilgili arama yaparsanız çok fazla detaya ulaşabilirsiniz. Uzun zaman önce 26 inçten 28 inç tekere geçmiş birisi ve ikisini de deneyimlemiş birisi olarak 28 inç tekeler şehir içi ulaşımda çok büyük avantaj sağlıyor. 1000₺ sıfır bisiklet yerine "temiz" olmak şartıyla ikinci el daha mantıklı olabilir. Ve tabii amacınız hız değilse bu bahsettiğim amaçlar için katlanır bisikletleri de değerlendirebilirsiniz.Ben 1000₺ civarı aliminyum şehir bisikleti bakıyorum, kron öne çıkan bir marka oldu benim araştırmalarım sonucu. Size birşey danışmak istiyorum, bana kadro, jant yüksekliği vs bir sürü şey söylediler ama kafamda deli sorular bunlar ne diye dolanıyorum ortada. Asfaltta kullanılacak genel olarak, marka önerisi ve bisiklet alınırken neye dikkat edilmeli, ne nedir gibisinden bir yeşillendirir misiniz beni size zahmet. Teknik bilgilerle alakalı hiç bir fikrim yok.
Şehir bisikleti diye geçen modelleri tavsiye edebilirim. Bahsettiğiniz koşullar için üretilmiş ürünlerdir. Carraro Sportive serisine bakabilirsiniz veya kron, Salcano, sedona vs.Herkese iyi bayramlar diliyorum, kardeşim ve kendim için sıfır bisiklet arıyorum. Uzun yıllar, hem engebeli toprak yolda hem de asfaltta uzun yolda kullanacağım. (Ek olarak gündelikte bineceğim) Yani gerektiğinde çamurlu, taşlı toprakta gidebilecek gerektiğinde de uzun kilometreler asfaltta gidebilecek bir bisiklet. Bütçem 1500 küsür (bisiklet başına), hangi bisiklet tipini ve hangi modeli önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
aslında aradığınız gravel bisiklet ama fiyatları çok tuzluHerkese iyi bayramlar diliyorum, kardeşim ve kendim için sıfır bisiklet arıyorum. Uzun yıllar, hem engebeli toprak yolda hem de asfaltta uzun yolda kullanacağım. (Ek olarak gündelikte bineceğim) Yani gerektiğinde çamurlu, taşlı toprakta gidebilecek gerektiğinde de uzun kilometreler asfaltta gidebilecek bir bisiklet. Bütçem 1500 küsür (bisiklet başına), hangi bisiklet tipini ve hangi modeli önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
gravel türü bütçemin çok dışında, önerebileceğiniz bir model var mı?aslında aradığınız gravel bisiklet ama fiyatları çok tuzlu
dik rampalarda rahat kullanmak istiyorsanız 24 ya da 27 30 vitesli bisikletler daha iyi olabilir.gravel türü bütçemin çok dışında, önerebileceğiniz bir model var mı?