Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda Mosso Legarda 2021 modelini almıştım. Aslında niyetim 2024 yani 24 vites olanını almaktı ancak bayinin elinde 51 kadro boyu olmadığı için 21 vites almak durumunda kalmıştım. Bu model gerçekten hoşuma gitti ve severek kullanıyorum ancak geçenlerde bir arkadaşıma 2024 yani 24 vites olanını aldık ve kullandığımda 1. Vites oranlarının çok farklı olduğu gördüm.
Ankara’daki arkadaşlarım bilirler, Dikmen’in en tepesi Keklikpınarı civarında oturuyorum ve oraya ulaşmak için mutlaka yokuş çıkmam gerekiyor. Çok şükür kondisyonum iyi ve çok yorulsam da bir solukta çıkabiliyorum buralara. Lakin 21 yerine 27, 30 gibi daha yüksek vitesli bir bisiklet almadığıma da üzüldüm. Çünkü yokuşlarda harap olmak yerine bu eforu daha fazla yol kat ederek kullanmak istiyorum. Bu nedenle böyle bir karar aldım.
3 haftalık Mosso Legarda’mı satacağım ve 27 ya da 30 vitesli bir bisiklet alacağım. V fren olması şartıyla. Araştırmalarım da Carraro 327 dikkatimi çekti. Diğer modellere de baktım ama v frenli premium bir bisiklet bulamadım. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Bütçe 2500₺ - 5000₺ arası olabilir artık. Çünkü anlaşılan o ki bu bisiklet sevdası bende artık bitmez
))