Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele seçimi

@C.Koc , oturma kemiği aralığı 13 cm 14 cm aralığında ise tavsiye ederim, şu ana kadar kullandığım en rahat sele diyebilirim. Fiyat olarak eklediğim linkte ki biraz daha uyguna geliyor.

(link)

@bibisiklet , bir kaç satıcı da 147mm lik olanı var. Marka değişik ama kalıp aynı gibi görünüyor. 160mm liğin ölçüsü ben de sorun yaratmadı, sizin ölçünüz de, kullanım şekline bağlı olarak 160mm lik, sürtmeden dolayı belki sıkıntı yaratabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Scudo
@MuratHanEn fazla kaç km lik tur yaptınız bu sele ile ?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MuratHan70 km de sıkıntı yaşamadıysanız güzel bende en rahat dediğim sele ile max 30 km ağrısız gidiyordum inşallah bu işimizi görür sipariş ediyorum o zaman teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Ali amcadan sipariş ettiğimiz sele geldi sonunda 3 km lik kısacık bir deneme yaptım rahat edeceğim gibi duruyor ama beklediğimden bir hayli kısa bir seleymiş sanki; bisiklet üstünde bir garip durdu [emoji16] bakalım gözümüz alışır herhalde önemli olan rahatlık tabi ; malzeme kalitesi ise beklediğimden daha iyi kaliteli duruyor ...
34db144177379629ea86138a0504dd09.jpg
ca077975d00104e12c5c6f7969a84f5e.jpg
8d3b9e278aa4a16232520e5604995f0a.jpg
db3fe4e09bf51600f123419592f1d2fa.jpg
b2eb40559cf0a3ddfa1a2c51e394e6f5.jpg
700a1aeae92ddbfe434ff5dba45c7a62.jpg

@C.Koc aynı seleden ben de sipariş vermiştim. Dün ulaştı elime ve bugün deneme şansım oldu, gayet memnun kaldım şuan için.

• Beğen
Arkadaslar bende sunu aldim..iyimi ettim bilmiyorum ama salcanonun normal selesi ile 90 km yol yaptigimda baya baya kotu oldum..knt denen markayi siparis ettim A-t marka geldi. .has al birini vur otekine asa yukari ayni kalitede..arkada yay gibi gorunen zimbirtilar aslinda ici boruya benzeyen plastik aksesuar diyelim ve esneme ozelligi yok..gerci benim yaylanmaya ihtiyacim yok sadece rahata oturayim dedim bunu aldim iste..22 cm net genisligi var..orta yumusaklikta..apisarasi cok kalin dustu..ic yanlari biraz dokunuyor ic bacagima.
Kullanan eden varmi bu oturaktan.
20180102_142421-1.jpg 20180102_142342.jpg 20180102_142318.jpg

@IsmaildmrRahatsız olucağınızı düşünüyorum geniş selede sıkıntı hele mtb kullanıyorsanız bu sele bacaklarınıza sürekli sürtecek ve yumuşaklıkta sizi rahatsız edecektir belli bir süre sonra bu sele size 90 derecelik bir oturma pozisyonu sunar bu da eğer mtb ve yol bisikletlerine uygun değil...

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@C.Koc degerli yorumun icin tesekkur ederim.
Bisiklete taktim daha deneme sansim olmadi hocam.,sehir bisikleti kullaniyorum.sehir icinde 2,3 km kadar gittim ilk izlenimlerim iki bacak arasina cok surtuyo olmasiydi..oturma kismi rahatca gibi geldi..uzun turda neler yasatir bana denemeden bilemiyecegim..salcanonun klasik selesini aratirmi bilinmez..deneyip gorecegim.

• Beğen
Merak ettiğim bir şey var acaba bu selelerdeki ortadaki boşluğun görevi nedir? Seleyi hafifletmek mi yolda totoya hava vermek mi? Ya da çok başka bir şey mi?

@a.f.k. tek yönlü olarak nos tarzı bir hava akışını arada ben sağlıyordum ama çift yönlüde iyimiş :D
Bi kere uzun bir yol yaptım yani kendime göre uzun malum bölgede (ön) bir uyuşukluk olduğunu fark ettim eve dönünce acaba onun falan önüne mi geçiyor? Çift yönlü diyince bu geldi aklıma

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
@Kunget işin şakası bir yana bende amacını bilmiyorum. :D
uyuşukluk nedeni selenin ayarsızlığı olabilir. baskı ön tarafta birikiyor ve damarlara bası yapıyordur.
sele yere paralel olması gerekiyor...

@a.f.k. sele yere paralel o zaman ben oturmayı bilmiyorum veya kilodan dolayı fazla basınç oluyor oturduğumuz yer küçük olunca bir de ya da son seçenek ilk defa bu kadar yol yaptım diye bünya alışkın olmadığına. Neyse ileride gene olursa araştırmaya başlarım şu an sadece bir kere yaşadım

Dropper sele borusu aldıktan sonra beni de bisikleti eski ağırlığına getirme telaşı sardı.Derken kendimi birden erdoğanlardan şu seleyi sipariş ederken buldum.:p
(link)

Sele bugün geldi.Oldukça hafif bir yapısı var.
IMG_20180112_140544.jpg
IMG_20180112_140748.jpg
IMG_20180112_173138.jpg

Seleyi monte ettim ancak henüz dışarıda test edemedim.Açıklamasında jel katmanlı olduğu yazıyor ancak üstüne oturunca eski selemden daha sert gibi bi his verdi.Bilmiyorum sürdükçe daha da yumuşayabilir belki.:kötü:

@Infinity dragonHayırlı olsun bunlar çok fiyatlı değil diye hatırlıyorum kaça aldınız...

@mühendisÇok açık değilmi o ara kısım...

@C.Koc değil aslında.Kullanıcı yorumlarını okudum herkes çok çok memnun.Yakında alacağım inşaallah.

Geri