Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele seçimi

@mühendisİnşallah rahat edersiniz...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@C.Koc

Teşekkür ederim.75 lira fiyatı

@C.Koc inşaallah.

bu arada kalça oturma kemiğimin merkezden ölçüsünü çıkardım 11 cm geldi.Şimdi ben 128*265 mm olan seleyi alabiliyor muyum ?Almayı düşündüğüm sele de budur.
(link)

Sele seçimi hakkında çok iyi bir site buldum.Videoyu da ekliyorum. Buna göre ben 11cm+2cm = 13 cm (130 mm) kadar yolum var.Çok iyi oldu bu :))

@mühendisBence ölçü uygun...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz kilolu ve geniş popolu bir Giant Escape 1 kullanıcısı olarak hayatımı kurtaran sele budur. Öyle ki, uğruna imza değiştirtir. Şiddetle, pata küte girişerek tavsiye ederim :komik:

(link)

@Infinity dragon

Sertlik sorununu çözdüm.Sele pozisyonunu yanlış ayarlamışım.Ucunu azıcık yukarı kaldırıp biraz öne doğru getirince o his geçti.:harika:

Kısa zaman önce 30 km lik bi tur yaptım.Eski selemde 15 km den sonra sızlamaya başlardı ancak bu sefer hiç ağrı sızı hissetmedim.Yalnız ilk defa deri sele kullanıyorum.Bu turdan sonra sele üzerinde hafif kırışıklıklar oluştu.Bu normal midir ?

@Infinity dragonHayırlı olsun eski selemde bendede oldu kırışıklık bir hafta binmeyince düzeldi ama yer yapmıştı...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Merhaba btwin RR 540 bisikletimin selesini değiştirmek istiyorum acayip acı veriyor. Kilolu olduğumdan dolayı da hangi seleyi alacağıma karar veremedim kemik ölçümü nasıl alırım ? Karton olmadan bir fikri olan var mı acaba ya da bir sele önerisi ?

Kalça kemiklerin arasındaki mesafeyi ölçmen gerekiyor. Karton olmadan da yaklaşık olarak ölçebilirsin.

image.jpeg Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım İzmirde yaşıyorum. Lapierre yol bisikleti aldım. Selesi çok sert geliyor. Aliexpressten fizik marka yol selesi almak istiyorum ama 'sitbone' kemiklerinin arası 130mm gösteriyor. Benim sitbone ise 185 mm. Sizin önereceğiniz sele varsa önceliğim rahat olması fiyatı max 30 dolar civarında olabilir. Selamlar

@yengecbaris

Sizi rahatsız eden selenin sert olmasından öte sitbone ölçüsünün küçük olması. 18,5 cm sitbone ölçüsü bulunma açısından sele için ciddi bir genişlik, bu ölçülere uygun benim bildiğim kadarı ile pek fazla seçenek yok. Ölçüm de bir yanlışlık olabilir mi? Eğer bu ölçü doğru ise 18,5 cm genişlik altında her sele rahatsızlık verir.

@MuratHan @MehmetAliB. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Evde ölçümü kendi başıma nü şekilde yaptım :) Sahibindene aliexpresse ve daha pekçok bilinen ankaradaki izmirdeki istanbuldaki bisiklet ve bisiklet parçası satan yere baktım 185mm hakikaten yok bulamadım. İşten güçten dolayı profesyonel yapan bir yere gidemedim. 23 nisanda törenden sonra bu işimi halledeceğim. Okuduğum internet siteside bu sayfa. Selamlar
(link)

@yengecbaris Büyük ihtimal ölçüyü yanlış aldınız gibi geliyor bana. Ama google'da 185mm bike saddle diye aratırsanız sonuç alabilirsiniz bu ölçü için. Genelde 180 ve üstü kadın modellerinde yapılıyor onların kemik açıklıkları daha fazla olduğu için.

4 adet sele değiştirdim, son olarak brooks'a doğru gidiyorum.
Para biriktiriyorum kısmet olursa alıcam :) mücadeleye devam.

Dün bir video izledim ve ortalarına + işareti koyarak yapmam gerektiğini öğrendim ve dıştandışa değilmiş. Yaklaşık 128 mm çıktı. Bakalım profesyonel ölçümde ne çıkacak.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    118,1 KB · Okunma: 102
  • Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@yengecbaris
Şimdi kolaylaştı işiniz :harika:

• Beğen
Tepkiler: yengecbaris
@yengecbarisseleyi secerken de bu olcunun uzerine sag ve sol icin 1cm eklemelisiniz.(128+20) min 150 cm secmelisiniz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri