OgulcanGuven
Aktif Üye
- Tepki
- 183
- İsim
- Oğulcan
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Durumu bildirdim fakat dönüş yapılmadı. Benim bu insanlara harcayacak vaktim de yok, yaratacağı strese ihtiyacım da. Bu yaştan sonra uğraşmıyorum artık. Üstünü çiziyorum, gidiyor. Bu firmayı da, elemanını da çizdim gitti.Geniş sele dara göre daha rahat olur ancak uzun sürüşlerde uyuşma yapar. Eğer ölçümünüz doğru ise 143 daha uygun olacaktır sizin için. İmkanınız varsa değiştirin derim.
Bana ID match ile yapılan ölçüm sonucu deneme amaçlı Slr TM sele önerildi. Esnekliğim oldukça sınırlı olduğu için web sitesindeki bilgilerle de uyumlu bir öneriydi ancak 60-70 km’lik 3 sürüşte pek rahat edemedim. Perine bölgesinde fazlaca uyuşma oldu. ID match sisteminde bir sorun görüyorum; esnekliği az olan bisikletçiler için üst yüzeyi en düz ve yarıksız seleler öneriliyor. Az esnek sürücüler mecburen drop’larda agresif pozisyonda sürmek için pelvise öne rotasyon hareketi yaptırmak zorunda kalıyor. Bu da perinede daha çok baskıya yol açıyor. Sonuçta önerilen selenin tam zıttı bir sele olan Pro-Stealth aldım. Şimdi çok rahatım.Selle italia idmatch tecrübesi olan varmı, oturma kemik ölçüsü almadan farklı ölçüler alarak(iç bacak, oturma açısı, bel) sele tipi öneriyorlar.
Selamlar.Selamlar herkese. Fabrika selesi yüzünden hevesle aldığım bisikleti sürmek zor geliyor. 16cm lik standart bir sele. Yumuşaklıktan ziyade geniş olması gerektiğini düşünüyorum. Piyasada 21cm seleler var, canlı incelemedim. Çok büyük duruyor mu, kullanan var mı. Estetiği de önemli bisikletin. bunun yanında yumuşak selelerin kan akışını azalttığını da okudum forumda. Tam tersi olması gerekmez mi. Standart orta sertlikteki selede ağrı yapıyorsa daha yumuşağa mı daha serte mi geçmek lazım. Şu işi bi çözelim
Power alma😬Arkadaşlar merhaba seleyi değiştirmeyi düşünüyorum.Pro seatleth ortası boşluklu sele ya da power sele aklımda.Hangisini almalıyım?Endurance türü yol bisikleti kullanıyorum.
Hocam Büyük ihtimal 155 olanından alacam.Power seleyi çok övüyorlardı .Fizikte bayağı iyi .Dediğiniz seleyi de araştıracağım .Sağol hocamPower alma😬
Fizik Antares R5 Kium ile 245 Km sürdüm sıkıntı olmadı Power Arc ile 135 km pert 🤣
Bende 155 olanın ar ille alıcam diyorsanız Yarın fiyatına bırakırım 😬Hocam Büyük ihtimal 155 olanından alacam.Power seleyi çok övüyorlardı .Fizikte bayağı iyi .Dediğiniz seleyi de araştıracağım .Sağol hocam
Bende 155 olanın ar ille alıcam diyorsanız Yarın fiyatına bırakırım 😬
[/QUOTE Hocam araştırma aşamasındayım .Power sele mi var eliniz de?
Triathlon mu o da ne?😄Biraz araştırayım bu selede karar verirsem.İletişime geçerim 😉Power Arc Sele var comp un daha hafifi daha kalitelisi 🤣 ama Triathlon amacınız yoksa günahınıza girmeyim 😁 @ghostt
Pro stealth 152 kullanıyorum çok memnunum.Arkadaşlar merhaba seleyi değiştirmeyi düşünüyorum.Pro seatleth ortası boşluklu sele ya da power sele aklımda.Hangisini almalıyım?Endurance türü yol bisikleti kullanıyorum.
Pro stealth 2 hafta boyunca kullandım ama hiç rahat edemedim 50km süren sürüşlerde bile sıkıntı yaptı bende. Daha sonra Specialized Power Expert aldım ve gayet mutlu ve huzurluyum..Arkadaşlar merhaba seleyi değiştirmeyi düşünüyorum.Pro seatleth ortası boşluklu sele ya da power sele aklımda.Hangisini almalıyım?Endurance türü yol bisikleti kullanıyorum.