Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.107
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sıfır fiyatı bölü 2, bence adil olur.Merhaba arkadaşlar eski bir sele olmakla birlikte karbon raylı düz bu selenin ikinci el ederi size göre nedir?
Model: Sele İtalia Carbonio Flite
280201 dosyayı görüntüle
Eski bir model birebir fiyat bilgisi bulamadım malesefSıfır fiyatı bölü 2, bence adil olur.
Muadili vardır, yeni serisi felan.Eski bir model birebir fiyat bilgisi bulamadım malesef
Ayrıca tanıdığı bildiği power sele satan varsa bana ulaşsın.😉Arkadaşlar merhaba.Sahibinden ikinci el power sele almayı düşünüyorum.Dikkatimi çeken bazı power selelerde sele üstündeki beyaz spezicland sembolü varken bazılarında siyah.Bunun orijinallikle bir alakası var mı?
Üretim yılından kaynaklı olabilir, bende power expert var hiç beyazlık yok selede.Arkadaşlar merhaba.Sahibinden ikinci el power sele almayı düşünüyorum.Dikkatimi çeken bazı power selelerde sele üstündeki beyaz spezicland sembolü varken bazılarında siyah.Bunun orijinallikle bir alakası var mı?
Ayrıca tanıdığı bildiği power sele satan varsa bana ulaşsın.😉
Orjinallikle alakası var mı bilmiyorum. 2019 başında Bike24 'ten aldığım Power Comp, beyaz logolu. Fikir vermesi açısındanArkadaşlar merhaba.Sahibinden ikinci el power sele almayı düşünüyorum.Dikkatimi çeken bazı power selelerde sele üstündeki beyaz spezicland sembolü varken bazılarında siyah.Bunun orijinallikle bir alakası var mı?
Ayrıca tanıdığı bildiği power sele satan varsa bana ulaşsın.😉
Muhtemelen üretim yılı kaynaklı fark vardırÜretim yılından kaynaklı olabilir, bende power expert var hiç beyazlık yok selede.
Öncelikle Power Comp sele bildiğin reşat altını gibidir. Yani istediğin zaman neredeyse istediğin fiyattan paraya çevirebilirsin.Yurtdışından(Wiggle, Merlin, Bike24 vb) alırsan nispeten daha uygun alcağından neredeyse dolar, euro cinsinden bile eğer uymaz da satarsan zarar bile etmeyebilirsin. İşin bir tarafı bu.power comp alma niyetine girdim. evde kartona iç çamaşırıyla oturup garip garip hareketler yaptım. biri görse ne yapıyor lan bu deli der, eminim. sonuç 9,5 cm çıktı. iri yarı bir tip olmama rağmen sonuçta küçük kıçlı olduğumu öğrendim. velhasıl bu selenin 143’lük modeli almayı düşünüyorum. sitesinde öyle tavsiye ediyor. 155 alsam geniş geniş daha mı rahat olur diye düşünüyorum. zengin değilim, onu dene bunu dene yapamıyorum. nokta atışla kıçı konfora erdirmem lazım. specialized’in sele seçici uygulamasına göre almam gereken “griffon 143mm gel saddle” adlı şey. ama hiç rahat edermişim gibi durmuyor bu seleyle.
vücudum da orta esneklikte, fite yakın sayılırım. endurance tarzı sürüş yapıyorum. bu power sele uyar mı acaba bana? özellikle @hamlet2006 ne düşünürsünüz hocam?
Benim patron biraz kaprisli de ondan.Sayın @hamlet2006 siz bu sele konusunda yetkili bir abiye benziyorsunuz.
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Yağmurda havalarda çok sürüş yaptığım ve Brooks deri olduğu için benim kullanımımda uzun ömürlü olmayacak sanırım. Fiyat olarak da aralarında şuan itibariyle 700 lira civarı bir fark bulunmakta.Benim patron biraz kaprisli de ondan.
İşin gırgırı bir tarafa Selle Smp Extra modelini bilmiyorum. Brooksa alternatif ise Brooks'un verdiği hizmeti verebilmeli. Bunu yaparken de eğer alternatif ise birşeyleri Brookstan cazip olmalı.
Mesela Brooks kadar iyi ama Brooks'tan ucuz mu, ya da hafif mi, ya da bakım gerektirmiyor gibi.
Ben turcu olsaydım Brooks alırdım.Tur bisikletlerinde hemen hemen herkesin üzerinde fikir birliği ettiği Brooks'u - maddi olarak zorlamayacaksa- niye almayayım da macera arayışına girip Selle Smp Ekstra alayım? (Muhtemelen Selle Smp Ekstra da çok iyidir)
Fırat Delan işini bilir, fiyat farkı da hatırı sayılır hani, en önemlisi yağmurlu havada kullanmak gibi sizin istek ve ihtiyaçlarınızın varlığını da düşünürsek Smp de mantıklı gibi.Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Yağmurda havalarda çok sürüş yaptığım ve Brooks deri olduğu için benim kullanımımda uzun ömürlü olmayacak sanırım. Fiyat olarak da aralarında şuan itibariyle 700 lira civarı bir fark bulunmakta.
Orjinallikle alakası var mı bilmiyorum. 2019 başında Bike24 'ten aldığım Power Comp, beyaz logolu. Fikir vermesi açısından
282102 dosyayı görüntüle
Muhtemelen üretim yılı kaynaklı fark vardır
Ben de düşünüyorum ama fırsat bulduğumda aparat olan bir bisikletçide ölçtüreceğim önce. Power sele agresif pozisyonda çok tavsiye ediliyor ama bizim bisikletler daha endurance.power comp alma niyetine girdim. evde kartona iç çamaşırıyla oturup garip garip hareketler yaptım. biri görse ne yapıyor lan bu deli der, eminim. sonuç 9,5 cm çıktı. iri yarı bir tip olmama rağmen sonuçta küçük kıçlı olduğumu öğrendim. velhasıl bu selenin 143’lük modeli almayı düşünüyorum. sitesinde öyle tavsiye ediyor. 155 alsam geniş geniş daha mı rahat olur diye düşünüyorum. zengin değilim, onu dene bunu dene yapamıyorum. nokta atışla kıçı konfora erdirmem lazım. specialized’in sele seçici uygulamasına göre almam gereken “griffon 143mm gel saddle” adlı şey. ama hiç rahat edermişim gibi durmuyor bu seleyle.
vücudum da orta esneklikte, fite yakın sayılırım. endurance tarzı sürüş yapıyorum. bu power sele uyar mı acaba bana? özellikle @hamlet2006 ne düşünürsünüz hocam?
Ölçüm yapmak için çok uğraşmıştım. Cerrah hassasiyeti ile çalışıp mühendis kafasıyla sonuca varmaya çalışmıştım.Tam olarak kaç mm idi hatırlayamadım ama 143 lük almam gerekiyordu. Sonunda da gittim 143 lüğü aldım.Sayın hamlet fikir vermesi açısından, oturma kemiği açıklığınız nedir?