6 günde çok hızlı gelmiş🙂 nereden almıştınız
İkiside aynı ayarda ve kategoride seleler,yakın çevrenizde yada bisikletçilerde test seleleri varsa denemenizi tavsiye ederim,ama herhangi birini aldığınızda pişman olacağınızı zannetmiyorum çünkü alıp kullanan hemen hemen herkes memnun.Merhaba, Salcano xrs001 sahibiyim, bende diğer arkadaşlar gibi power comp ve pro stealth ikilemine düştüm. Var mı bir yol gösterecek arkadaş?
Aktifpedal Girne de deneme selesi var mı hocamİkiside aynı ayarda ve kategoride seleler,yakın çevrenizde yada bisikletçilerde test seleleri varsa denemenizi tavsiye ederim,ama herhangi birini aldığınızda pişman olacağınızı zannetmiyorum çünkü alıp kullanan hemen hemen herkes memnun.
İkisini de denedim. Pro da hiç rahat etmedim. 6 aydır power comp ile mutlu mesut yaşıyoruz. Mutlaka test selesi isteyip 1-2 hafta deneyin bence.Merhaba, Salcano xrs001 sahibiyim, bende diğer arkadaşlar gibi power comp ve pro stealth ikilemine düştüm. Var mı bir yol gösterecek arkadaş?
3 sene önce ben oradan power alırken yoktu maalesef,ama yinede bence bir arayıp sorun belki getirtmişlerdir,bu arada not;pro bayilerinin hemen hemen hepsinde test selesi var.Aktifpedal Girne de deneme selesi var mı hocam
@Efe ÇEPEL üstadım siz seleden memnun kaldınız mı. Tavsiye edermisiniz.
Selamlar. Görüşlerinizi merak ediyorum kullanım sonrası paylaşın lütfen🙏Bende bugün Selle İtalia Novus Boost Evo Superflow sipariş ettim. Çok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım fiyat oranı bana en uygun bu geldi. Benim normal sürüşlerim 60-70 km bisikletim endurance kadro Trek Domane SL5, üzerinde Bontrager Arvada vardı pek iyi değildi bazen uyuşma oluyordu scrotum bölgesinde. Umarım hata etmemişimdir. 285512 dosyayı görüntüle
Bu modelde ilgimi çekti flat olduğu için teorik olarak endurance sürüş de rahat izlenim veriyor.. Deneyimlerinizi paylaşırmısınızBende bugün Selle İtalia Novus Boost Evo Superflow sipariş ettim. Çok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım fiyat oranı bana en uygun bu geldi. Benim normal sürüşlerim 60-70 km bisikletim endurance kadro Trek Domane SL5, üzerinde Bontrager Arvada vardı pek iyi değildi bazen uyuşma oluyordu scrotum bölgesinde. Umarım hata etmemişimdir. 285512 dosyayı görüntüle
Bir kere kısa sürdüm biraz değişik geldi kısa olması iyi, aletler boşta kaldı baskı yok ama biraz sert gibi. Uzun sürüşe çıkamadım daha ama umut ediyorum iyi olacak. Daha sonra yazarım tecrübemi.Bu modelde ilgimi çekti flat olduğu için teorik olarak endurance sürüş de rahat izlenim veriyor.. Deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Sertlik, muhtemelen uzun sürüşte pozitif etki edecektir diye düşünüyorum. İyi bir tayt ile sorun yaratmaz sanırım. Baskı olmaması büyük artı bence 👍🏼 uzun kullanım deneyimlerinizi de ilerleyen zamanda paylaşırsınız umarım🙂, keyifli pedallamalar 🖐🏼Bir kere kısa sürdüm biraz değişik geldi kısa olması iyi, aletler boşta kaldı baskı yok ama biraz sert gibi. Uzun sürüşe çıkamadım daha ama umut ediyorum iyi olacak. Daha sonra yazarım tecrübemi.
65km sürdüm uyuşmalar olmadı. Konfor iyiydi bir rahatsızlık duymadım. Yalnız Castelli taytımla kullandım bidahaki sürüşte Jordanred taytımla süreceğim belki 100km düşünüyorum. Bir nokta selenin paketinde yarış için yazıyordu endurans sürüşüne pek uygun değil diye düşünüyorum. 100km sürüşte ne olacak görücem.Sertlik, muhtemelen uzun sürüşte pozitif etki edecektir diye düşünüyorum. İyi bir tayt ile sorun yaratmaz sanırım. Baskı olmaması büyük artı bence 👍🏼 uzun kullanım deneyimlerinizi de ilerleyen zamanda paylaşırsınız umarım🙂, keyifli pedallamalar 🖐🏼
Teşekkürler detaylı bilgileriniz için.Dün 100km sürdüm hiç bir sıkıntı olmadı + uyuşma hiç olmadı. Ama yarış için ideal endurance için bir tık eksik konforda. Bunlara ek olarak sele ayarı çok önemli bir milimetre bile oynaması çok etkiliyor. Yükseklik, ileri-geri ve burnunun aşağı-yukarı ayarları çok önemli.