Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

Merhaba, Salcano xrs001 sahibiyim, bende diğer arkadaşlar gibi power comp ve pro stealth ikilemine düştüm. Var mı bir yol gösterecek arkadaş?

Scudo
6 günde çok hızlı gelmiş🙂 nereden almıştınız

TRY 224.26 52% İndirim | EC90 bisiklet selesi MTB yol bisikleti eyer PU Ultralight nefes rahat koltuk minderi bisikleti yarış eyer parçaları bileşenleri
(link)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Merhaba, Salcano xrs001 sahibiyim, bende diğer arkadaşlar gibi power comp ve pro stealth ikilemine düştüm. Var mı bir yol gösterecek arkadaş?
İkiside aynı ayarda ve kategoride seleler,yakın çevrenizde yada bisikletçilerde test seleleri varsa denemenizi tavsiye ederim,ama herhangi birini aldığınızda pişman olacağınızı zannetmiyorum çünkü alıp kullanan hemen hemen herkes memnun.

• Beğen
Tepkiler: Kaya42 ve by0ne
İkiside aynı ayarda ve kategoride seleler,yakın çevrenizde yada bisikletçilerde test seleleri varsa denemenizi tavsiye ederim,ama herhangi birini aldığınızda pişman olacağınızı zannetmiyorum çünkü alıp kullanan hemen hemen herkes memnun.
Aktifpedal Girne de deneme selesi var mı hocam

İkisini de denedim. Pro da hiç rahat etmedim. 6 aydır power comp ile mutlu mesut yaşıyoruz. Mutlaka test selesi isteyip 1-2 hafta deneyin bence.

• Beğen
Tepkiler: Kaya42
Aktifpedal Girne de deneme selesi var mı hocam
3 sene önce ben oradan power alırken yoktu maalesef,ama yinede bence bir arayıp sorun belki getirtmişlerdir,bu arada not;pro bayilerinin hemen hemen hepsinde test selesi var.

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Sedona 325 in kendi uzerinde gelen seleyi kullaniyorum gayet memnunum ince olmasi vs guzel ama ama on taraf biraz agri yapiyor. Yorumlara baktim biraz pahali oneriler yazilmis. Beni bu dertten kurtarabilecek daha ekonomik bir onerisi olan olurmu

• Beğen
Tepkiler: JulioIglesias
@Efe ÇEPEL üstadım siz seleden memnun kaldınız mı. Tavsiye edermisiniz.

Bende bugün Selle İtalia Novus Boost Evo Superflow sipariş ettim. Çok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım fiyat oranı bana en uygun bu geldi. Benim normal sürüşlerim 60-70 km bisikletim endurance kadro Trek Domane SL5, üzerinde Bontrager Arvada vardı pek iyi değildi bazen uyuşma oluyordu scrotum bölgesinde. Umarım hata etmemişimdir. EDB89386-2809-428F-90CA-66C1771AD2C1.jpeg

Slmlar herkese 🖐🏼
selle italia sp-01 boost tm superflow
(link)

Sürüşün %80 nini hoodlarda kullanım için bu sele nasıl sizce?

Bu modeli deneyimlemiş olan var mı?

Bende bugün Selle İtalia Novus Boost Evo Superflow sipariş ettim. Çok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım fiyat oranı bana en uygun bu geldi. Benim normal sürüşlerim 60-70 km bisikletim endurance kadro Trek Domane SL5, üzerinde Bontrager Arvada vardı pek iyi değildi bazen uyuşma oluyordu scrotum bölgesinde. Umarım hata etmemişimdir. 285512 dosyayı görüntüle
Selamlar. Görüşlerinizi merak ediyorum kullanım sonrası paylaşın lütfen🙏

Bende bugün Selle İtalia Novus Boost Evo Superflow sipariş ettim. Çok araştırdım kullanıcı yorumlarına baktım fiyat oranı bana en uygun bu geldi. Benim normal sürüşlerim 60-70 km bisikletim endurance kadro Trek Domane SL5, üzerinde Bontrager Arvada vardı pek iyi değildi bazen uyuşma oluyordu scrotum bölgesinde. Umarım hata etmemişimdir. 285512 dosyayı görüntüle
Bu modelde ilgimi çekti flat olduğu için teorik olarak endurance sürüş de rahat izlenim veriyor.. Deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Bu modelde ilgimi çekti flat olduğu için teorik olarak endurance sürüş de rahat izlenim veriyor.. Deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Bir kere kısa sürdüm biraz değişik geldi kısa olması iyi, aletler boşta kaldı baskı yok ama biraz sert gibi. Uzun sürüşe çıkamadım daha ama umut ediyorum iyi olacak. Daha sonra yazarım tecrübemi.

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Bir kere kısa sürdüm biraz değişik geldi kısa olması iyi, aletler boşta kaldı baskı yok ama biraz sert gibi. Uzun sürüşe çıkamadım daha ama umut ediyorum iyi olacak. Daha sonra yazarım tecrübemi.
Sertlik, muhtemelen uzun sürüşte pozitif etki edecektir diye düşünüyorum. İyi bir tayt ile sorun yaratmaz sanırım. Baskı olmaması büyük artı bence 👍🏼 uzun kullanım deneyimlerinizi de ilerleyen zamanda paylaşırsınız umarım🙂, keyifli pedallamalar 🖐🏼

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Merhabalar benim oturma kemik aralığım 125mm. Şu anda carraro 062 nin kendi selesini kullanıyorum fazlasıyla ağrı yapiyor( sele genişliği dar diye düşünüyorum ). Kemik aralığına uygun en fazla 400-500 TL aralığında alabileceğim sele öneriniz nedir?

Sertlik, muhtemelen uzun sürüşte pozitif etki edecektir diye düşünüyorum. İyi bir tayt ile sorun yaratmaz sanırım. Baskı olmaması büyük artı bence 👍🏼 uzun kullanım deneyimlerinizi de ilerleyen zamanda paylaşırsınız umarım🙂, keyifli pedallamalar 🖐🏼
65km sürdüm uyuşmalar olmadı. Konfor iyiydi bir rahatsızlık duymadım. Yalnız Castelli taytımla kullandım bidahaki sürüşte Jordanred taytımla süreceğim belki 100km düşünüyorum. Bir nokta selenin paketinde yarış için yazıyordu endurans sürüşüne pek uygun değil diye düşünüyorum. 100km sürüşte ne olacak görücem.

Dün 100km sürdüm hiç bir sıkıntı olmadı + uyuşma hiç olmadı. Ama yarış için ideal endurance için bir tık eksik konforda. Bunlara ek olarak sele ayarı çok önemli bir milimetre bile oynaması çok etkiliyor. Yükseklik, ileri-geri ve burnunun aşağı-yukarı ayarları çok önemli.

Dün 100km sürdüm hiç bir sıkıntı olmadı + uyuşma hiç olmadı. Ama yarış için ideal endurance için bir tık eksik konforda. Bunlara ek olarak sele ayarı çok önemli bir milimetre bile oynaması çok etkiliyor. Yükseklik, ileri-geri ve burnunun aşağı-yukarı ayarları çok önemli.
Teşekkürler detaylı bilgileriniz için.
Tüm ayarları kendiniz mi yaptınız

Selle SMP well sele ile uyuşamadık. Eski selem power comp daha konforlu geldiği için ona dönüş yaptım. Smp sele denemek isteyenler için Selle SMP Well 144mm 10 günlük İlan No: 1015964412
(link) fiyatı uygun tuttum. Sele ile ilgili sormak istediğinizi sorabilirsiniz :)

Geri