Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

koniasun İlk günlerde olan ağrı daha sonra kendiliğinden kayboluyor ,(yaklaşık 1 ayda ) sürmeye devam et , ara ara dinlen ağrı geçiyor.Ağrı geçtikten sonra bu seferde uzun mesafe yapmaya başlıyorsun 3 saat 5 saat , bu seferde bi uyuşma hafif bi ağrı oluyor ama dinlenince gün içinde kayboluyor.En son ortası delik SPORTOURER GARDA MAN GEL FLOW KREM RENGİ SELE aldım memnunum tavsiye ederim.

Scudo
Merhaba herkese. Yazın yaklaşık 800 kilometrelik bir bisiklet maceramız olacak. Ben de bunu uygun bir bisiklet topladım ancak şuan eski bir seleyle idare ediyorum. Hepimizin bildiği gibi, sele rahatlığı çok büyük bir sorunsal. Selenin sert ve dar olması sanırım daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Bu konuda tecrübeliler uzun yola da çıkacağımı hesaba katarak tavsiyede bulunabilirler mi? Gönül ister Brooks almak, ancak bütçem kısıtlı olduğu için 100 TL'yi geçmemesi gerekiyor..

Şuan bir tane alternatif belirledim kendime.

Sportourer Terry Karbon Raylı Sele: 60 TL
terrysaddle.jpg

Önerilerinizi bekliyorum.

Yeni aldım sayılır Selle Royal Dardo, jel desekli+süngerli şort giyiyorum rahatsızlık yaşamadım.
http://3.bp.blogspot.com/-CKqDQmCvNlk/Uifd4KKOavI/AAAAAAAAGg8/rofXNeCBe9k/s1600/SR-3.JPG

@Hakan® hocam ne kadar mesafe sürdünüz? Uzun mesafede ağrı yapıyor mu? Teşekkürler.

Bütçe varsa Brooks B17 Standart eğer 100 TL'yi geçmeyecekse Sportourer Garda Man.

@suatyurdum9 Şuana kadar en fazla 300km yol yapmışımdır ama tek seferde en fazla 40km yol yaptım çok sorun olmadı.
Ama sele işi biraz şans işi, bana iyi olan size rahatsızlık verebilir. Eski bisikletimde 2 kez sele değiştirmiştim. :)

Bence çok yumulak selelerden uzak durun çünkü uzun süre oturunca ağrı yapıyorlar. Daha sert ve ince jelli seleler u

Aliexpress'den uygun fiyatlı birkaç sele buldum. Bu seleler nasıldır?

1- (link)
2- (link)
3- (link)
4- (link)

İnce sele ile kalın selenin arasındaki fark nasıl olur?

Koga ( tur bisiklet markasi) marka sele kullaniyorum. Oldukca rahat ettim. Kemigin oturdugu yer genis ve ortasi bos.

Aynı konuyu 1 ay civarı önce açmıştım ve konum birkaç saat içinde silindi. Yöneticilere sesleniyorum: Bir işi yapacaksanız ya tam yapın yada yapmayın, bazılarını silip bazılarını silmemek olmaz.

merhabalar seleden yana bende sıkıntı yaşadım, biraz arştrdım bakındım ve selle royal alpine aldım maks 50 km filan kullandım bir günde rahatsızlık yok, ama asıl etkisini şehiriçinde kazılmış bozulmuş yolda giderken hissediyorum fena sayılmaz ürün linki bu

birde bunun biraz daha konforlusu var sele altındaki süspansiyon sistemi darbeye karşı daha emici rol oynuyodur mutlaka o rünün linki de

bunların yüzeyi süngerimsi gibi biraz farklı rahat ama sanki ilk düşüşte yırtılacakmış gibi bi hali var benzer ve su geçirmez özellikli farklı bir model daha var oda şudur

bu en sondaki daha ideal gibi geliyor forumda farklı başlıklarda incelemesi var en sondaki ürünün arayıp bulablrnz...

Sele konusunda şöle bir düşüncem var özellikle bende ağrılar rampa sonrasi cok oluyor nedeni ise seleden güç almam seleye uygulanan kuvvet ile popo agriyor ve uzun yollarda bozuk yollarda bu agrı kat kat artiyor sele en önemli noktalardan biri bende suan pedli tayt aldim ama cok etkisi olacagini sanmiyorum yukarida denilen gibi az kasıp ömürlük brooks almak taksitle filan en güzeli bence

Ben bir tavisye vericem... Selle italia almada ne alırsan al.

SLR vardı ses yaptı sonradan
SL vardı ses yaptı sonradan. 77 kg'yim. Ama gel gör ki rayın seleye girdiği noktada hep boşluk yapıyor. Bidaha da asla almam kesin yani

sportourer garda man öneririm 100 liraya almıştım jelli şuana kadar daha hiç acıtmadı

benim toto biraz büyük :)
o yüzden Tchibo dan almış olduğum seleyi kullanıyorum. genişlik 21cm. anca kurtarıyor. rahat ettim açıkçası

Geri