Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

Brooks diyorum, başka bişey demiyorum. İlk günden huzur buldu kemiklerim.

Scudo
@MuratHan
Seleyi bende sipariş ettim aliexpesten , siz ne kadar kullandınız ,

Ortası delik seleler konfor açısından dahamı iyiler bana rahat bir sele tavsiye ederseniz çok sevinirim.

@Okaancet

Toplam da 600 km yi buldu sanırım.

@PanigaleR
Sele tipleri sürüş açısı, kalça kemik genişliği ve omurga esnekliğiniz gibi size özel ölçülere göre fark gösterdiği için bir kişiye rahat gelen size sizede rahat gelecek diye bir durum yok malesef. Misal ortası boşluklu seleler eğer kalça genişliğinize uygun değilse yumurtalıklara fazla baskı yapıp ağrı çektirir. Genel olarak şunu söyleyebilirim ama, yumuşak seleler rahatsız ediyor. Sert sele + iyi tayt en sağlıklı çözüm oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
Selle San Marco Aspide Superleggera

e52d9ed84459edbc2b399458996489f0.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Silmarillia
Konfor açışından memnunmusun? Baskıyı azaltmada başarılımı?

@Adrenalin26

Sele iyi ya da kötü demek için sanırım öncelikle sele ayarının düzgün olması gerekli diye düşünüyorum. Şimdilik memnunum. 2 hafta sonra tek sürüşte 270km yol gittiğimde de daha net anlayacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Bu seleyi kullanıyorum. Tavsiye ederim:

(link)

Bu siteden (link) esneklik açıma göre bana uygun olan seleyi buldum.

Sorunum şu; Bisikleti (Yol bisikleti) yatarak kullandığımda selenin uç kısımları yumurtalıklarımın arka kısmına ezme yapıyor. Aldığım bilgiler doğrultusunda esneklik açısına göre bisikleti eğilerek kullandığımda kalça kemiğinin ne kadar hareket ettiği çok önemli. Eğer esnek değilseniz eğildiğiniz zaman kalça kemiğiniz de hareket ettiği için selenin ön kısmı batmaya başlıyor. Benim esneklik ayarlarıma göre almam gereken sele bu sitenin verilerine göre Fizik Antares R3 evo. Sele yapısı gereği öne doğru eğimli olduğu için sanırım eğilme esnasında o bölgeyi ezmeyecek şekilde dizayn edilmiş. Fakat fiyatı da son derece güzel... Bu sele yapısının muadili olarak alabileceğim bir sele tavsiye eder misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Bende bu seleyi aldım yeni, fiyat/performans ürünü bence, tabii herkesin selede aradığı özellik başka olabilir.

(link)

@Silmarillia
Bu selenin fiyatı ile bir bisiklet alınır. :)

@Çetin ŞAHİNÖZ
Aynen. Biz otursak şeyimiz şımarır :koptum:

Yol bisikletim var, şu anki selenin arka kısmı bana dar geliyor fazla baskı yapıyor. Daha rahat ve biraz daha geniş bir sele arıyorum decathlonun jel selesi varmış kullanan veya önerisi olan var mı ?
Screenshot_2018-06-07-12-25-40.png

Merhaba bende bisikletimdeki seleyi bir türlü alışamadım bu yüzden seleyi değiştirmeyi düşünüyorum acaba varmı bir önerisi olan bu arada oturma kemiklerimin yaklaşık aralığı 14 ile 16 cm

ahhh ahhh süper ler ama parası da güzel.Mail attım % 23 indirim yapıyorlar.Faturayıda düşük gösterir misiniz dedim max. 29 euro :) bakalım cevap gelmedi.

(link)

arkadaşlar selamlar.uzun aradan sonra bisikleti çıkardım tekrar.bisikletim carraro sportive 225.tabi ara verdiğim dönemde kilo aldım.şuan 115 kiloyum.sele bende baya ağrı yapmakta.kullandığım sele; selle royal shadow modeli.sizlerden öneri bekliyorum sele için.sağlıklı konforlu uzun ömürlü bir sele düşünüyorum.teşekkürler

Önerilere ben de açığım hala :)

Selle Royal serisinden tavsiye olmasını rica ederim zira fiyat/performans seleleri bunlar genelde. Max100TL olursa çok sevinirim. Brooks gönlümdeki aslan olsa da bisikletim 3 te 1 parasını veremem

Geri