Fizik Tempo Argo R5 ve Specialized Power Comp arasında kaldım,
Birde Power selelerin çeşitleri çok, Comp / Ark / Expert aralarında ne fark var fiyatları da birbirine yakın, dışarıdan aynı gözükse de geometrik olarak farklılık varmı yoksa konformu farkediyor ?
Fizik aliente r3 karbon selemden memnun kalamayınca power seleye karar verirmiştim,yurtdışı fiyatlarıyla aktif pedalın fiyatları (120$)birbirine yakındı,bende alırken çok araştırmıştım,aktif pedal şubesi yaşadığınız yerde varsa zaten oturma kemik mesafenizi orada ölçülüyor,ona göre 142mm 155mm hangisi uygunsa ve sürüş stilinize göre tespit yapılıyor.Power seleden memnun kalmayan çok az kişi var.Birde Power selelerin çeşitleri çok, Comp / Ark / Expert aralarında ne fark var fiyatları da birbirine yakın, dışarıdan aynı gözükse de geometrik olarak farklılık varmı yoksa konformu farkediyor ?
Comp, expert, s-works serinin seviyeleri, malzeme kalitesi artıyor ağırlık düşüyor. Arc ise powera göre daha küçük kanallı, powerda yaşanan bacağın arkasının seleye sürtmesi problemini çözmek için geniş kısmının aşağı doğru daha kıvrımlı olduğu yeni model.Fizik Tempo Argo R5 ve Specialized Power Comp arasında kaldım,
Birde Power selelerin çeşitleri çok, Comp / Ark / Expert aralarında ne fark var fiyatları da birbirine yakın, dışarıdan aynı gözükse de geometrik olarak farklılık varmı yoksa konformu farkediyor ?
cidden o kadar işe yarıyor mu 🤩Yıllar sonra şu ucuz yollu seleyle pedli tayttan kurtuldum.
US $14.82 53% OFF|Batı bisiklet bisiklet eyer nefes PU deri Hollow yastık rahat yol MTB bisiklet selesi jel + poliüretan darbeye dayanıklı|Bisiklet Selesi| - AliExpress
251164 dosyayı görüntüle
Ben de Brooks cambium bakıyordum belki dediğin fiyattan dolayı hala bakıyorum 😂@kivancozturk Hocam ölçüler tuttu demek ki bende işe yaradı.
O ara Brooks almayı çok istemiştim ama malum Brooks parasıyla bu seleden yaklaşık 5 tane alabiliyorsun. Fakirliğin gözü kör olsun...