Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Serdar Maras inceliyor

bu arada merak ettiğiniz incelememi istediğiniz şeyler varsa da yazabilirsiniz. Titanıum bisikletle ile carbon karşılaştırması ve incelemesini de yapacağım

Bisiklet konfeksiyonu incelemesi yapabilir misiniz acaba Serdar bey

Scudo
Emeğine sağlık güzel video hazırlamışsın vakit ayırıp ancak en dandik yağmurluk/ceket bile mataradan döktüğün suyu tolere eder. Pek sağlıklı karşılaştırma olmamış malesef.

Ben senenin ortalama 242 gün yağmur yağan bir şehirde yaşıyorum ve birçok marka model yağmurluk denedim. Amaç yağmur ve rüzgardan ise Gore Wear C5 Active ile C3 GTX modellerini öneririm.

Emeğine sağlık güzel video hazırlamışsın vakit ayırıp ancak en dandik yağmurluk/ceket bile mataradan döktüğün suyu tolere eder. Pek sağlıklı karşılaştırma olmamış malesef.

bende senenin minumum 242 gün bisiklet kullanıyorum ve bu ürünlerin su geçirip geçirmediğini biliyorum :) videodaki su atma olayı mizansen zaten. ürünleri kullandım ve onla ilgili tecrübelerimi anlattım.

ne demek istediğini anlamadım?
Ziyan olmasın diye eski sıvıyı şırınga ile çekeceğim diyorsun ya. Öyle titiz, tasarruflu davrananlara şaka yollu ölücülük yapıyorsun denir. Sineğin suyunu sıkmak gibi bir tabir.

Bu arada Serdar bey, Youtube kanalınızı açtığınızdan beri kaç cm inceldiniz? Ketojenik diyet mi uyguluyorsunuz?

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
fitnessı azalttım sadece

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Ben de başlığı her gördüğümde ilk aklıma bu geliyor :) İncel incel nereye kadar, bu adam sürekli inceliyor 🤣

Biraz ara vermiştim , devam edeceğim
60 psi tubeless setup ile yarış performansı nasıl olur acaba? 303 Firecrest inceleme videolarında jant çok övülüyor ancak yarış performansı anlamında testi yada o konuda bilgi bulamadım. GF yarışları ve diğer yol yarışlarında iyi performans sağlar mı sizce?

60 psi tubeless setup ile yarış performansı nasıl olur acaba? 303 Firecrest inceleme videolarında jant çok övülüyor ancak yarış performansı anlamında testi yada o konuda bilgi bulamadım. GF yarışları ve diğer yol yarışlarında iyi performans sağlar mı sizce?

güzel soru.

jant 28 mm lastik için optimize edildiği için min 28 kullanılıyor. 28 için çok düşük bir değer değil 60-65 psı.

burada olsan lastiğe dokunudugnda bunu anlardın. kimse 65 olduguna inanmıyor.

bir sorun olacagını düşünmüyorum. benim işe 43 ortlama gittiğimde oldu aynı lastik setupıyla. iyi bence.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Ultegra 12li sistem incelemesini bekliyoruz 🙋🏼‍♂️

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Ultegra 12li sistem incelemesini bekliyoruz 🙋🏼‍♂️

kendi düşüncelerimi paylaşırım. garminle beraber daha düzgün bir sistem oldu. sti dan kontrol etme güzel bir özellik.

kendi düşüncelerimi paylaşırım. garminle beraber daha düzgün bir sistem oldu. sti dan kontrol etme güzel bir özellik.
11 Lide de vardı o özellik
ben de 12liye geçtim, evet daha güzel geçiyor vitesler ama 11li di2 (r8070) bugün ikinci el 25-30 a bulabiliyorsunuz (ben satıyorum mesala :) ) r8100 şuan 50 binTL bandında aradaki fiyat farkına deyecek bir şey sunmuyor naçizane benim gibi amatörler için

garminle beraber dedim zaten:) , wahooda öyle bir özellik yoktu. eski sisteme göre avantajları çok. ama fiyat artıkça fayda azalır. 100 gram için 300-400 euro harcanıyor yeri gelince.

yagmur tecrübelerimi aktarmaya çalıştım
Sizin bant yapıştırdığınız yere ben alçı dökmeyi düşünmüş ve geçenlerde biriyle konuşurken dillendirmiştim. 😅
Yapışkan ne kadar etkili oluyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Sizin bant yapıştırdığınız yere ben alçı dökmeyi düşünmüş ve geçenlerde biriyle konuşurken dillendirmiştim. 😅
Yapışkan ne kadar etkili oluyor acaba?

duct tape baya iyidir. çıkmaz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri