Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Serdar Maras inceliyor

Scudo
sevgili adminler , başlıgı serdar maraş inceliyor ve çekiyor yapma şansımız var mıdır? fotoğrafları da burada toplamış olurum.

video çekerken çekim de yaptım tabi. kızılgerdan da bize eşlik etti ve graveli beğendi.
bu pozun denk gelmesi mükemmel olmuş. tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Kızılgerdan detayı müthiş, bisiklet ve fotolar da tabi.

• Beğen
aşağıdaki ürünler bedelsiz verilecektir. Salı akşamına kadar öğrencilere , sonrasında herkese. elden teslim tercih ediyorum. lütfen ihtiyacı olan öğrencilere veya kişilere iletin.

bmc forma ve tayt (ali express)

1683011545721.png

black spade termal içlik (görel kötü çıkmış pek kullanılmadı)

1683011594067.png

sky tayt (kışlık ali express)

1683011628384.png

spexcel rüzgarlık

1683011660943.png

altura ler warmer (kışlık)

1683011689627.png

black spade içlik

1683011716101.png

sidi 44 numara ayakkabı
1683011739781.png
btwin rr5 mtb ayakakbı 44 numara

1683011766988.png
1683011785432.png

eyw. mesajı oraya taşıma şansımız var mı?

@srdrmrs hocam selamlar,
Verilmiş bir söz yok ise black spade termal içlik, sky tayt (kışlık ali express), spexcel rüzgarlık, ve ayakkabılardan 1 tanesine talibim. Şehir ve tur bisiklet kullanıcısıyım.
Şimdiden teşekkürler.

@srdrmrs selamlar hocam,
Soulrider içi bir inceleme videosu gelir mi, geçenlerde detaylı kullanım deneyimlerinizi de aktaracak bir video öneriniz olmuştu, aklıma geldi sorayım :) Belki mesajlarda belirtilmiştir atlamış olabilirim,
İyi günler

@srdrmrs hocam selamlar,
Verilmiş bir söz yok ise black spade termal içlik, sky tayt (kışlık ali express), spexcel rüzgarlık, ve ayakkabılardan 1 tanesine talibim. Şehir ve tur bisiklet kullanıcısıyım.
Şimdiden teşekkürler.

hocam elden vermeyi düşünüyorum. kargo için zamanım olmuyor gerçekten.

@srdrmrs selamlar hocam,
Soulrider içi bir inceleme videosu gelir mi, geçenlerde detaylı kullanım deneyimlerinizi de aktaracak bir video öneriniz olmuştu, aklıma geldi sorayım :) Belki mesajlarda belirtilmiştir atlamış olabilirim,
İyi günler

İnceleme videosu gelecek , biraz yogun bir süreçten geçiyorum. brompton ve soulrider için yapacagım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ByHan
hocam elden vermeyi düşünüyorum. kargo için zamanım olmuyor gerçekten.
Elden alan olmaz ve kargo yapmayı düşünürseniz ben yine de talibim hocam. İyi günler dilerim.

Elden alan olmaz ve kargo yapmayı düşünürseniz ben yine de talibim hocam. İyi günler dilerim.

elden 5 kişiye ürün verdim. kargo işleri ile ugraşmak için zamanım yok. ben işten gelene kadar kargolar kapanıyor.

DSCF0006.jpeg
yeni bir çalışma yaptık , bir sinematik bir video projemiz var. onun için biraz zaman var ama bugun bir kesit paylaşacağım. bu da yaptıgımız video ve fotoğraf çekiminden bir örnek.

• Beğen
(link)

videoyu dikey hale getirip instagrama uygun hale getirdim.

herkese merhaba. bir süredir başka ugraşlar nedeni ile planladıgım videoları çekemedim ama bu sefer de başka bi proje ile karşınızdayım.
cuma gecesi kendi günlük rekorum olan 580kmyi geçmeye çalışacağım. hedef 650km. instagram üzerinden livetrack linkini paylaşıyor olacağım.

Geri