srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.617
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
brompton derim.yeni video olarak brompton veya soulrider mı incelesem diyorum?
bu pozun denk gelmesi mükemmel olmuş. tebrikler.sevgili adminler , başlıgı serdar maraş inceliyor ve çekiyor yapma şansımız var mıdır? fotoğrafları da burada toplamış olurum.
video çekerken çekim de yaptım tabi. kızılgerdan da bize eşlik etti ve graveli beğendi.
bu pozun denk gelmesi mükemmel olmuş. tebrikler.
Kızılgerdan detayı müthiş, bisiklet ve fotolar da tabi.
Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelimarkadaşlar ürünler herkese açıktır.
@srdrmrs hocam selamlar,
Verilmiş bir söz yok ise black spade termal içlik, sky tayt (kışlık ali express), spexcel rüzgarlık, ve ayakkabılardan 1 tanesine talibim. Şehir ve tur bisiklet kullanıcısıyım.
Şimdiden teşekkürler.
@srdrmrs selamlar hocam,
Soulrider içi bir inceleme videosu gelir mi, geçenlerde detaylı kullanım deneyimlerinizi de aktaracak bir video öneriniz olmuştu, aklıma geldi sorayım Belki mesajlarda belirtilmiştir atlamış olabilirim,
İyi günler
Elden alan olmaz ve kargo yapmayı düşünürseniz ben yine de talibim hocam. İyi günler dilerim.hocam elden vermeyi düşünüyorum. kargo için zamanım olmuyor gerçekten.
Elden alan olmaz ve kargo yapmayı düşünürseniz ben yine de talibim hocam. İyi günler dilerim.
Harika hep böyle fotoğrafım olsun istemişimdir.306857 dosyayı görüntüle
yeni bir çalışma yaptık , bir sinematik bir video projemiz var. onun için biraz zaman var ama bugun bir kesit paylaşacağım. bu da yaptıgımız video ve fotoğraf çekiminden bir örnek.