Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Serdar Maras inceliyor

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Serdar bey; Koli bandı deseniz daha anlaşılır olur bence.
Amerikalı seri katil işi olan yada timsah yakalayanların kullandığı tipte grileri kast ediyorlar galiba. Bazı koli bantlarının kendine hayrı olmuyor.
(link)

duct tape her şeye kullanılır , normal bandlarla karıştırmayalım :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Çorapların renksel uyumu :ssrtcbya: :ssrtcbya: :ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: Road_Runner
bundan sonraki videoyu bir de fotorğaf makinesi ile çekmeyi planlıyorum. video kalitesi fena değil ama daha iyi olabilir. Onun dışında bir metin hazırlamadıgım ve spontane çektiğim için çok ııı demişim. onu da düzeltmeye çalışacagım.

eleştirilere açığım.

@srdrmrs video güzel olmuş, emeğinize sağlık, devam videoları bekleriz. Naçizane tavsiyem; bisiklet ile sürüş esnasında da görüntüler, introya bir telifsiz uygun giriş müziği eklemek olabilir belki ve editlerken bazı noktalarda farklı görüntüler-açılardan geçişler vb. imkan varsa düşünebilirsiniz. Bizler zaten izleriz her türlü ama izlenme sayılarının artması, algoritmanın insanlara öneride bulunması ve videolarınızın çok daha fazla insana ulaşabilmesi adına belki başlık belirlemesi de bu bağlamda düşünülebilir. Güzel bisiklet güzel günlerde pedallayın.
Selamlar

@srdrmrs video güzel olmuş, emeğinize sağlık, devam videoları bekleriz. Naçizane tavsiyem; bisiklet ile sürüş esnasında da görüntüler, introya bir telifsiz uygun giriş müziği eklemek olabilir belki ve editlerken bazı noktalarda farklı görüntüler-açılardan geçişler vb. imkan varsa düşünebilirsiniz. Bizler zaten izleriz her türlü ama izlenme sayılarının artması, algoritmanın insanlara öneride bulunması ve videolarınızın çok daha fazla insana ulaşabilmesi adına belki başlık belirlemesi de bu bağlamda düşünülebilir. Güzel bisiklet güzel günlerde pedallayın.
Selamlar

teşekkür ederim. süsleme işine de gireceğim :)

• Beğen
Tepkiler: mazot
yeni video olarak brompton veya soulrider mı incelesem diyorum?

@srdrmrs İkisi de iyi olur, Brompton pahalı olmasına rağmen ciddi anlamda almaya değer mi, komüt olarak artısı eksisi nedir, biraz daha böyle spesifik ve kılcal bilgilerle incelerseniz çok makbule geçer.

Soulrider'i zaten kullanıyorsunuz, onda da aynı şekilde incelerseniz şukela olur.

Böyle de sipariş veriyormuş gibi oldu, öyle anlamayın tabii, şimdiden teşekkürler. =]

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve srdrmrs
rica ederim. benim için de iyi oluyor böyle muhakeme yapmak. hayatım cogunlukla yollarda geçtiğim için kullandıgım malzemeler konusunda çok tecrübem oluyor. ben de bunu aktarmaya çalışıyoruım.

• Beğen
Tepkiler: mazot
Renk uyumudur o sevgili TDK. Yada tişörtün de Canyon oluşuyla görsel uyum falan filan.
Yazdıklarımdan "TRT Spikeri modunda olmalıyız" gibi bir vizyonumun olmadığını anlayabilirdin ama anlayamamışsın. Demek istediğini anlatan cümleleri oluşturamayan kişiler dikatimi çekiyor sadece. Dahil anlamına gelen -de/da'yı bitişik kullanmak da bu sınıfa giriyor, çünkü ayrı yazmakla bitişik yazmak farklı anlamlara işaret ediyor kabul edersin ki. Yeteri kadar et yememişsin. Et yemeye devam. Algıyı açıyor ya, sen demiştin :huhuu:

@Mehmet Altuğ Hay Allah. Bildiğim şeyi hatalı yazmışım. Bunlar hep heyecandan. BisikletforumDK unun sevgili Can'ın hatasını yakalayınca böyle oluyor.

@can_celik Anladığım ve gördüğüm, sözlükte nerede hatalı yazım varsa hepsine çöktüğün ve çirkin üslubun. Bugün ''renksel uyum'' diyen yarın ''keksel gıdalar'' da der. Yemesi umurumda değil. Misyonlarımız seninle aynı aslında.

sevgili adminler , başlıgı serdar maraş inceliyor ve çekiyor yapma şansımız var mıdır? fotoğrafları da burada toplamış olurum.
WhatsApp Image 2023-04-02 at 23.03.36.jpeg

WhatsApp Image 2023-04-02 at 23.05.00.jpeg

video çekerken çekim de yaptım tabi. kızılgerdan da bize eşlik etti ve graveli beğendi.

Son düzenleme:
Geri