Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Bisikletlerde hiç bir markaya ön yargılı yaklaşmam. Hazzetmediğim de yoktur. Ama yukarıda bir arkadaşımın yazdığı gibi çift amortisörlü çelik yığını,üzerindeki donanımı toplasan 5 para etmeyecek ancak günümüz dolar kuru da sağolsun şuan en dandiğinin bile sıfırı 300 TL'leri geçmiş bisikletlerden hiç hazzetmiyorum. Üzerindeki donanımlar o kadar dandik ki 2 aya hepsi elinizde kalıyor tek tek. Paranıza yazık olması bir yana bisikletten nefret etmeye başlıyorsunuz. O yüzden her zaman derim bisiklet asla çocukların eğlenmesi için yapılan bir şey değildir. O yüzden alırken baştan bütçe el verdiğince iyi bir şeyler alabilmek.
Aslında şuan alüminyum kadrolu, tourney donanıma sahip bir bisiklet bile sıfırı 900 TL'lere dayanmışken neden şikayet ediyorsak artık.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
@alper 76@alper 76

Sene 2016 yerli üretim domates, salatalık bile yok :) Tohumlar GDO'lu ve İsrail'den ithal.
Yerli otomobil yok. Yerli sığır yok yurtdışından angus getiriyoruz bir ara saman yoktu saman ithal ettik hatta
Çok haklısınız uluslararası standartlarda birşeyler üretmek için 40-50 sene kadar geç kaldık diyebilirim.
Salcano'nun Türkiyede üretilen bir parçasını gösterin desem yok.
O yüzden yerli sınıfına sokmuyorum markayı :D

@Candan Biberci Star Trek'ten alıntı bisiklet markanla başarılar xD Vermek istediğim mesajı alıcak gibi durmuyorsun. O yüzden daha fazla konuşmanın anlamı yok

• Beğen
@Candan Biberci ahahahahaaah :D :D Ben canın sıkıldığında atlayıp 25-40 dk. arası sürebileceğin bi bisiklete 900'den fazla verilmez diyorum. Senin bahsettiğin mesafeye baksana. Konu en baştan çapraz ateşte kaldı. O yüzden doğru yolu bulmak için böyle fikir ayrılıkları yaşanıyor gibi görükücek. Boşver gitsin :D

Durum aya füzeyle gitmeye çalışmak gibi oldu ahahhaAHahaha tabi ki büyük hedefler için ona uygun şeyler lazım. Birde o tur büyük maceralarda deneme-yanılma yöntemi illa olur her şeyde olduğu gibi. Tutup 4-5 bin verip bisikletin performansını beğenmeyince artık uğraş dur. Benim aklımdaki bisikletle gezi üstte yazdığım gibi basit olandı. Sense şehirler arası diyorsun :D Sonra laf sokmaya çalışmalar, laf soktuğunu zannetmeler vs :D :krnz:

• Beğen
@justiceleague Verdiğin mesajı aldım Star Trek'ten Turist Ömerle Mr Spak 'ın selamını getirdim sana:D

Laf sokma filan kesinlikle yok sadece "gerçekler" .acıdır ve genelliklede acıtır:D

Sen pazarada bisikletle giden gruptansın biliyorum.Hatta marketten aldığın damacanalarıda hunharca o gidona takıp dengede ustalık sergiliyorsun:D
"Limit 900" aslında güzel film ismide olurmuş :D

• Beğen
Tepkiler: wenom
Arkadaşlar, Salcano Üsküp kullanıyorum. Çok da memnunum. Foruma baktığımda Salcano'da servis problemi var deniliyor. İlçedeki Salcano servisine uğradım; adamlar aynı zamanda Bianchi, Carraro, Ghost, Lapierre ve Whistle markalarının da yetkili servisi imiş:D. İnternetten incelediğimde meğer servisler aynı markalara hizmet veriyormuş.:D Hani hep Salcano'nun servisleri berbat diyorlar ya; takmayın kafanıza yukarıdaki markaların da servisleri kötü demek ki. Aynı yerde hizmet veriyorlar çünkü.:)

@engin444 Servisler bir çok firmaya hizmet verebilirler ama önemli olan hangi firmadan daha çabuk geri dönüş alabildikleridir.

Kadro ile sıkıntı olduğunda servis veren bisikletçi "Salko Bisiklet" lemi daha sorunsuz yoksa "Accell Bisiklet" lemi daha sorunsuz çalışıyor bunu araştırın derim;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@engin444
Stese bağlı bunalıma yada tükenmişlik sendromuna girmiş olabilir mesela:D
Bu soruyu sorduğunu görünce açıklama yapmaktan vazgeçtim:D

Anladım demek ki kadroda sıkıntı çok yaşanıyor. O zaman da yenisini alırız, zaten 500-600 Tl.

• Beğen
Gerçekten samimi olarak soruyorum. Yıllardır bisiklet kullanıyorum, öyle bir sıkıntı yaşamadım. Yani fabrika çıkışı hatalardan mı bahsediyorsunuz ?

@engin444 Kadro arka çataldan kırıldı.Sonuçta imallattan kaynaklı bir durum.Hoyrat kullanım atlana zıplama vs yok.2011 senesinden bu yana bir değişiklikte yok..Aşırı esneyen kadrollara devam..

Markalara uyuz oluyorum; bir de şu forumda saçma sapan laf dalaşlarına uyuz oluyorum. Arkadaşım, laf dalaşı yapacaksan yaz özelden o da cevap versin özelden bitsin gitsin. Bu nedir ya?

Salcano abi telefonda samsung gibi bişey herkesin elinde var görünüş desen o da pek yok 500 tlyede yol bisikleti yapınca ısınmaya calısıyorum markaya ama yok olmiyir :p

@kutlucan
Saçma yorum olmuş
Samsung dev elektronik firmalarından biri
Tüm dünyada var
Salcano yerel bir firma :)

Herhangi bir özel nedeni olmasada..

Salcano'nun üst seviye bisikletlerini alakasız buluyorum...
Scott ' un mtbde scale serisi dışındakiler
Kron
Çakma bianciler

Benim ki çok sebepsiz sayılmaz... Bir gün cyclocross lar hakkında ufak ufak aranırken şu konuya rastladım;
Salcano CYC 02 APEX _ 2012 _ CycloCross . E tabi salcano aklımda hep bu şekilde kaldı niyeyse.
Bunun dışında pinokyo diye bi marka vardı çocukluğumda... En çok onu özlüyorum.. Hiç bana ait olmadı ama çocukluğumun hatırlanası enerjisini anımsatıyor. Ne şeker bi bisikletti ya. bmx ler çok havalıydı ama pinokyo... Halkın sesi gibiydi. Ne abarttım yahu. :) Ama hatırlaması yine keyif verdi.

Geri