Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Specialized... Yan sanayi 'Merida' resmen.Ne de olsa %49 hissesi Merida'nın.Samsung ve salcano benzetmesi süpermiş(!).Halbuki, genelde sokakta 10 insandan 11'inde o efsane, yenilikçi, Apple'nin Iphone modellerini görüyorum Samsung'dan ziyade [emoji72][emoji72]

Scudo
@Kazuya
Dediğim öyle anlaşıldı ve böyle olacağını biliyordum, benim hatam :D Ama mesela en basitinden tarmac ile scultura ya bakın birebirler neredeyse.Ya da adını unuttuğum merida şehir modelleri ile sirrus modelleri.Ancak bakın bi supersix'e, xelius'a görürsünüz ne kadar farklılar.Dediğiniz mantıklı ama aslında kastettiğimi yanlış ifade etmişim ben.Türkçem kıt biraz [emoji53]

markalarını bile hatırlayamadığım 240 400 lira arasında değişen çelik kadrolu bisikletler

@Kazuya
6'da kalkıp sınava gidince bi de aç olunca anlayamadım şaka olduğunu :D değindiğiniz nokta çok doğru yalnız kendimi sorgul[emoji206] tı bana :D

@selen-oz
Samsung türkiyede tercih edilme sebebi ile salcanoyu benzettim çünkü ucuz fiyatlara işte nedir en berbat donanımları bir kutuya koyarak android telefon diye satabiliyor, halbuki telefonun kendine hayrı yok ah uh diye çalışıyor salcanoda aynı 12 kilo yarış bisikleti mi olur yav ? Foruma yeni başlamanız nedeni ile bisiklettede pek fazla bilgili olmadıgınız için bu anlattıgım baglantıyı kuramamışsınız yanlış anlamayın bende bilgili miyim, değilim herneyse boyle işte :)

@Uptown Cyclist
Ne kadar öz eleştirici bir erkek :D
@Uptown Cyclist
Sizde anlamamışsınız anlatayım
300 tlye telefon yaparsan eger 10 kişinin 10 unda görürsün hatta imkansız bişekilde 11 inde bile(!)(bu parantez içi ünlemide ilkokulda keşke öğretmeselerdiya neyse) ama bir tasarım daha yeni serisi gelmeden tartışılıyorsa ve bu tasarımın markasının ürünleri 300 değil 3000 den başlıyorsa işte dev budur -ve bu dev focus dur cube dur meridadır o_O

@kutlucan Denileni anladım ben gayet.Bu yine de Apple modelleri'nin Samsung modellerinden daha yaygın olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Yoksa siz de mi kredi çekip Iphone alanlardansınız? Gramer bilgimle, kullandığım noktalamalarla dalga geçecek kadar güzel yazımınız yok ayrıca. :okyrm:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Uptown Cyclist
Ben şimdi şunu anlayamadım kredi çekip akıllı telefon almayı bırak kendi akıllı telefonumu atıp normal bir telefona gecmeyi düşünüyorum da anlayamadıgım şey sizin söylediğiniz şey benim söylediklerimle çelişmiyor ben latife yapıyosunuz sanıyorum iki üç yorumdur fakat aynı şeyi savunmamıza ragmen tartısma basladı neden ? :) ve apple samsungdan yaygın değildir eminim herneyse ya samsung eşittir salcano düşük donanımla müşteri kazanmaya çalışan iki şirket yeterince anlaşılır ve basit zor değil.

Insanlar markalardan ziyade o markalari kullanan musteri profillerine gicik oluyorlar.
Apple musterileri Samsung musterilerine, Samsung musterileri de Apple musterilerine gicik oluyor.

@bambam84
Doğrudur fakat demek istediklerim bu değil hatta bu gıcık olmada bu akıllı telefonların getirdiği hastalıktan bence nefret ediyorum bu akıllı telefonlardan :)

@bambam84
Aynen şimdi diyprum kullanmasam bisiklet bilgisayarı oldu resmen bu alet artık cayamıyosunda işte sosyal hesaplar falan birgün sinirlenip hepsini atacagım ama bakalım hangi gün :)

Böyle bi başlığı kim niye açmış diye düşündürdü bana. Sebeplice dese anlayacağım da sebepsizce neden bi bisiklet markasından hazetmiym onu çözemedim. Atıyorum İzlanda'daki x markasını sevmiyorum demek gibi bişey bu. Neden? bi sebebi yok öyle işte. Bisiklet için kullanılan bu hazzetmeme olayını da çözemedim. Yani bisiklet işte kimin bütçesi neye yetiyor ve gönlü neye elveriyorsa onu alıyor çok sevmese bile almak zorunda kalabiliyor. Biraz polemik yaratmak amaçlı bi konu gibi.

@Özhan Akgöğ
Yoo bazen insan sebepsizce sevmeyebilir eglenceli konu bence :)

Selam arkadaslar
Bu konuyu cok uzun zaman evel acmistim. Polemik cabam yoktu
Sadece önyarginin varabilecegi en uç noktayi hep beraber bulalim istedim. :)
Tekrar selam herkese

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Bence gereksiz bir konu hanı bir laf vardır kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sizinki de o hesap

Geri