Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

@Candan Biberci Bazen sadece antipatin vardır. Sevmezsin ama özel bi sebebi yoktur. Rengi, adı, tadı, dillendirilme şekli yada herhangi bişeyine uyuz değilsindir ama sevmezsin:) O tarz bi durum şeklinde başlık var ya bence:)
 
  • Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
aaaa.jpg
(temsili fotoğraf)



Bahsi geçen bisiklet ilk bisikletim olan Bianchi'dir. Çift amortisörlüdür ve takribi 19 kilodur. Ortaokul yıllarımı cehenneme çevirmiş, bisikletten illlalah ettirmiştir. Tövbe bir daha.
 
Soylemek istemiyordum ama kesinlikle ve kesinlikle icimde sebebsiz bir negatif enerji var hizmet bisikletlerine
 
Sebebini bilmemekle birlikte Salcano Kron ve Btwin itici geliyor sanıyorum kucuklugumde kullandıgım taş gibi ağır ön arka amortisörlü bianchi dag bisikletim yüzünden.Specialızed ıda nedense ilgi alaka tutum marka imajı kullanıcı kitlesi olarak biraz fazla hava civa görüyorum o sebeple sevmiyorum ki alıp almama arasında cok kalmıştım.


 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Türkiye'de satılan bianchilerin hepsi yerli üretim mi ?

Ben salcanoyu sattım artık velesbit yok ama rteye özel yaptılar diye salcanoya saydırıyorsanız itiraf etme vakti:hasta::mzkdnlmk::tskler:
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kesinlikle Ümit bisiklettir. Bundan 5-6 yıl önce yokuş aşağıya inerken ümit bisiklete sahip olan bir arkadaşımın ön tekerinin bağımsızlığını ilan edip öne doğru uçmasıyla , o çocuğun yerde taklalar atarken bir yandan da bisikletin kalan yarısını tutmaya çalışması benim için çok trajik bir anıdır. Kusura bakma Ümit bisiklet o ön tekeri sağlam yapacaktın.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Salcanoya haksızlık yapıyoruz gibi. O beğenmediğimiz bisiklet kısıtlı bütçede kurtarıcı oluyor. Misal salcano assos 50 modeli. 2300 tl ye bu özellikte bisiklet alabilecek varsa helal olsun derin
 
Kişisel tercihtir tartışılmaz ama ben şahsen Salcano ya 2300tl vermek istemezdim.Bu birazda bisikletin hakkını ne kadar verdiğinizle alakalı heralde.Full aksesuar renault yerine baz donanımlı audi tercih ederim.


 
Apple.
Iphone 5 ilk çıktığında general mobile discovery ile aynı donanıma sahipti ama aralarında 1500 tl gibi bir fark vardı.
Elmanın kilosu 10 milyar
 
Geotechleride cok soguk buluyorum. Bisanin ne bileyim beldesanin sicakligini ariyo insan hehe
 
@alper 76


:) :) :) :) :) :) Ben de tam onu diycektim.Yuh beee.Tamamiyle aynı cümleyi kuracaktım :) :)

Sebepsiz bi şekilde Mosso'dan hazzetmiyom.(Hazetmiyorum yerine ''hazetmiyom'' dedim çünkü içinden geldiği gibi konuşmayı ve yazmayı seven biriyim.Yani hazzetmiyom derken içimden geldiği gibi konuşmuş/yazmış oluyorum ve kendimi daha özgür hissediyorum :) :) Lütfen türkçe hocalığı yapmasın kimse :)
 
Salcano kullandığım için söylemiyorum bunu ama Lapier, Specialized, Look kullanan arkadaşlar hakkını ne kadar veriyor o bisikletlerin? Ben şahsen kendi bisikletimi 2010 falandı sanırım 450 liraya almıştım ve 450 liralık bindiğimi düşünüyorum. Hakkını verdiğime inanıyorum ve her ne kadar şuan sadece kadrosunu kullanıyor olsamda gayet memnunum. Forumda bi konu vardı Gebze'den İtalya'ya tur. Oradaki bisikletlerden biri Salcanoydu. Arkadaş Türkiyenin en sevilmeyen bisikletiyle-bu başlığa bakıldığında- İtalyaya pedallamış. Kim bilir şehir içinde işe gidip gelmek için alınan kaç tane Scott, Trek, Specialized vb. bisiklet var. Esas nokta hakkını vermekte bence.
 
@altughansinan


Aynen.Bisikletini, hakkını vermeden kullanan çok ; onlardan bi tanesi de benim :) Ciddiyim.Kendimi geliştiriyorum ama.Sürdüğüm bisiklete daha fazla hakim olmaya çalışıyorum,şu sıra daha sık antrenman yapıyorum onla ; (evde hareketsiz kalmasından ve hareketsiz kalmamdan daha iyidir :) ) Tekniğimi de geliştiriyorum tabii bu arada.Herkes böyle olmalı bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: altughansinan
@Mutlu Onur sonuna kadar haklisin dostum. Mesajini yeni gordum
 
Kesinlikle ilk olarak 'Salcano' sebepsiz bi önyargım var ayrıca 'Merida' markasın'dan nefrett ediyorum :D kıl oluyorum abi merida görünce birde kron markası da hoşuma gitmiyor
 
Bisikletlerin de hep aynı çizgileri gördüğüm için kron.
Bu arada bisikletim Giant'ı sevilmeyenler arasında görmemem beni mutlu etti
 
Specialized : adını bir türlü okuyamadığım ve tek seferde çat diye yazamadığım için gıcık olduğum markadır. (okunuşunu biri yazarsa çok sevinirim.)
Giant : Bunun da okunuşu kulağıma hitap etmediği için sevmiyorum. Kadro tasarımları güzeldir. Caynt yapıyor yaa :)
Salcano : Sebepsiz şekilde sevmiyorum ama fiyat-performans olarak en iyi bisikletleri yapıyor. Bisikleti alıp kadroyu değiştiresi geliyor insanın :)
Sram : MTB Vites kollarını hiç pratik bulmuyorum. Bir türlü sevemedim. Sanırım ölene kadar Shimano kullanacağım.
 
Btwin
Milletin cebindeki paraya göz dikmiş, görsel olarak itici geliyor.
 
Geri