Teşekkür ederim. Yağ (link)@kadir karakaya shimano mineral yağdan başkasına bakmaya gerek yok bence. Pahalı gibi dursa da 50ml bir çift freni sıfırdan doldurabiliyorsunuz.
Bende büyük şişesinden var. İsterseniz şişeye doldurup satabilirim. Fiyat 50ml için 15₺. İndirimli kargo ile gönderirim. 7-8 lira kargo ücreti ödersiniz.
Bisiklet mağazaları da aynı şekilde satış yapıyorlar. İnternetten onlara da bakabilirsiniz. Bu arada frenin seviyesi farketmez. Shimano' da hepsi için aynı yağ ve aynı servis kiti kullanılıyor.
Evet bu ama linkteki çok pahalı. 30-35e bulunabiliyor diye biliyorum.Teşekkür ederim. Yağ (link)
Sizin söyledikleriniz de mantıklı ama Kartal bikeshop dolandırıcılıkla ünlü. Uyarmadan geçmeyeyim.@kadir karakaya hidrolik fren yagi olarak shimano alabilirsiniz. Ayrica xlc ve tektro muadil uretiyor. Ben XLC markaninkini aldim ve 2 yildir sorunsuz calisiyor sistemde.
Ayrica az once baktigimda trendyolda 30 TL ye satista shimano 50 ml rastladim.
224684 dosyayı görüntüle
Yag doldurma islemi icinde forumda pek cok konu, yorum ve video link var. Kit olmasi sart degil. Yag tamamen bosaldi ise enjektor siringa ve serum hortumu yeterli olacaktir.
Yağı evladiyelik kullanabilir ama fren için şüpheliyim...aynı numarada makine yağı al 16 lt'lik tenekede evladiyelik kullan
şüphelenilecek bir şey yok dostum. akışkanlığı aynı, su içermeyen ve uçucu olmayan her sıvı bu işi görebilir. atom fiziği değil yani buYağı evladiyelik kullanabilir ama fren için şüpheliyim...