Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

@ÆSir iki sene once şidedetli bir yagmurda gece hastaneye gidiyorum yolda bir cift yaya olarak gidiyor.
Durdum "hastaneye gidiyorsaniz gotureyim" dedim.
"Ustumuz ıslak dedi adam"
"Hic önemli degil lutfen binin" dedim.
bir hafta sonra bisiklet ile ıssiz bir yerde zincirim kirildi. Bir dakika geçmeden öğrencilerini köye birakip donen okul servisi yanimda durdu. "Sıkintı varsa götüreyim" dedi.
İcimden dedim ki " adamın duası kabul oldu"

Son düzenleme:
Scudo
Aslına bakarsanız bu görselin yeri burası değil, biliyorum. Ancak yol bisikleti fotoğrafları adlı konuya yazmam engellendiği için burada paylaşıyorum.
20210320_172406.jpg
Kural ihlali falan yapmamıştım ama beni işaret ederek birinin (adını vermek istemiyorum) yazı yazması sonucu, cevap hakkım doğduğu için bende karşı ileti yazdığımdan engellendiğimi düşünüyorum.
Uzun bir cümle oldu sanki.😅
SİLİNEBİLİR...

Aslına bakarsanız bu görselin yeri burası değil, biliyorum. Ancak yol bisikleti fotoğrafları adlı konuya yazmam engellendiği için burada paylaşıyorum.
259169 dosyayı görüntüle
Kural ihlali falan yapmamıştım ama beni işaret ederek birinin (adını vermek istemiyorum) yazı yazması sonucu, cevap hakkım doğduğu için bende karşı ileti yazdığımdan engellendiğimi düşünüyorum.
Uzun bir cümle oldu sanki.😅
SİLİNEBİLİR...
Başlıktaki engeliniz hayırlı olsun. Aklıma @trainspotting35 Çetin abinin serzenişli bisiklet konusu geldi. Siz bana yollayın açıklamasını yazın ben paylaşırım sizin yerinize :D

Bunun için de forumun formatını yerle yeksan etmeyi uygun gördünüz.

Tebrikler, çok güzel düşünmüşsünüz.

@aned Yapmış olduğunuz şeyin ne büyük bir terbiyesizlik ve izansızlık olduğunun farkında mısınız? Bütün konu takibinin içine ettiniz!

Muhteşem zeka gerektiren bir hareket. En çok post bende olsun diye yarın Aktif üyeler 11724 tane konuya ? koyacağım.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Anlamadım ama olsun.
SİLİNEBİLİR..

@Cemal Ç. Belki kaçırdın diye yazıyorum, bir üye! sadece "?" içeren yorum yazdı., ben de dahil pekçok kişi görünce şikayet etmiştir. Şuan yok tabi..

P.tesiye ilk sürüşümü gerçekleştiriyorum inşallah (yazıyorum ki kendimi bağlayım) ..😏...

dün bi ilaç gerekti nöbetçi eczaneden, yürümek için uzak araba için yakın.
atladım pisikletime, gittim aldım geldim.
gönüllerde taht kurdum resmen.
...

Tüylerim diken diken..
Bolu'da eşi engelli ve çalışamaz olduğu için yardım ettiğimiz bir aile vardı. Çok değil 3 ay önce radyo yayını ile tanıştık ve samimi olduk. Bir beklenti yoktu, bebeği için kendimizce bir şeyler yaptık.
Kader ya kızım geçen hafta hasta oldu ishal, ateş. Devlete gittim çocuk doktoru bakmadı! Covid yapın dedi. E 2 gün çocuk bekler mi? Özele götürdük.. Bağırsakta bir çeşit virüs. İlaç yazdı yanına özel bir mama. Aptamil Hn 25.. Şehirde hiç bir eczanede yok. Onu geç Selçuk ecza deposu bile yok diyor.

Ama kader ya sen git onu Bolu'da eczanede 2 tane bul. Maddi durumu yok derken ciddiyim. Eczaneye durumu anlat veresiye yazdır bize yolla.
Nasıl aptal, nasıl salak bir haldeyim. Buraya yazmasam sanırım patlardım.

Silinebilir..

@ÆSir Hocam dogru mu anladim? Durumu olmayan aile sizin icin o ozel mamayi eczanede bulup,veresiye yazdirip size mi yolladi? Mukemmel bir olay. Allah razi olsun hem onlardan,hem sizden. Ne guzel insanlar var :)

• Beğen
"Yaşadıklarını anlamak" diye düşünüyorum ben. Biraz heyecanlı bir yoldan. 😅
SİLİNEBİLİR...
Yaşadıklarını anlayayım derken, yaşamadıklarını anlamaları an meselesi. 😆
Aslında tipik olarak ergenlik. Yaşı gereği olana her şey serbest. Fakat bazılarının yaşı büyüse de kafası ergen kalıyor. Yol bisikletinde de var böyle tipler. Sürekli bir güç gösterisi, kendini ispatlama isteği.

Yaşadıklarını anlayayım derken, ☆yaşamadıklarını anlamaları an meselesi. 😆
☆Aslında tipik olarak ergenlik. Yaşı gereği olana her şey serbest. Fakat bazılarının yaşı büyüse de kafası ergen kalıyor. Yol bisikletinde de var böyle tipler. Sürekli bir güç gösterisi, kendini ispatlama isteği.
☆Bir defa gittim geldim zaten efendim. Biraz karanlık bir yer, korkum yok ondan.
☆Bu konuda "ergen" sözünü hakaret kabul ederim. Büyümediğim de haklısınız ama büyümek istemiyorum. 😁
Güç gösterisi konusuna gelirsek, o şekil davrananları yarışlara alalım. Yok sayın o insanları. 😅

• Beğen
☆Bir defa gittim geldim zaten efendim. Biraz karanlık bir yer, korkum yok ondan.
☆Bu konuda "ergen" sözünü hakaret kabul ederim. Büyümediğim de haklısınız ama büyümek istemiyorum. 😁
Güç gösterisi konusuna gelirsek, o şekil davrananları yarışlara alalım. Yok sayın o insanları. 😅
Yahu sen niye üzerine alınıyorsun, ben genelde olan için düşüncelerimi yazdım, her MTB kullanan için değil. İnstagram'da sen de biliyorsun, her gün karşımıza geliyor böyle saçmalıklar. Üşenmezsem oraya da yazıyorum. Herif uçurumun kenarında sürüş yapıyor, marifetmiş gibi instagram'a yüklüyor. Ölecek, haberi yok!

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri