Sizce Salcano'yu desteklememiz gerekmiyor mu?

Kayıt
27 Ocak 2016
Mesaj
11
Tepki
3
Yaş
44
Şehir
istanbul
İsim
mehmet
Bisiklet
Sedona
salcano dan 3 yıl önce 220 lira verdim kızıma 14 jant çocuk bisikleti aldım çocuk firenleri hiç kullanmayı bilmiyordu ve fren kolları bir yazı çıkaramadı. değiştirdim. göbekleri dağıldı. direksiyon bilyesi dağıldı hepsini tamir ettirdim. ben kendime bisiklet almaya gittiğimde direk Salcanoyu eledim. sedona aldım. o zaman 220 liraya diğer markalarıda alabiliyordum az para değildi yani
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo

Tyler

Daimi Üye
Kayıt
6 Eylül 2013
Mesaj
279
Tepki
250
Şehir
Istanbul
İsim
Eray I
Bisiklet
Merida
market bisikleti yaptığı sürece desteklemeyeceğim bir markadır.
sedona'nın en base modeli bile taş gibi sorun çıkarmayan ürünlerdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Anıl K

Daimi Üye
Kayıt
8 Aralık 2012
Mesaj
383
Tepki
246
Yaş
32
Şehir
Lüleburgaz - Aydın
İsim
Anıl Küçükgöksel
Bisiklet
Specialized
Salcano'yu desteklemek mi? :) Sırf donanımı için zamanında Assos 50 aldım, direk kadrosundan kurtuldum. Bana servis olarak sunduğu bayi "MOTORCU ARİF USTA". Ben bu markayı nasıl desteklerim. Tabi ki bisikletimi götürmedim kendim topladım, motor tamircisi dede ne anlar hidrolik disk frenli, mavic jantlı, havalı maşalı mtb'den. 2 yıl önce çok uygundu fiyatları (kompenatları al başka kadroya aktar), ama şu an baktığımda fiyatlarıda pahalı olmuş.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kayıt
11 Aralık 2015
Mesaj
55
Tepki
34
Yaş
32
Şehir
Antalya
İsim
EMRE
Bisiklet
Carraro
Düşüncen güzel ancal salcanonun kalitesi belli standartları geçmiyor.Bana sorarsan Salcano mu ? Allah korusun diyorum yemin ediyorum bisikletten soğutur yanlış anlaşılmasın salcano değil, SALCANO SERVİSLERİ DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ALLAH !
 
B

BF Okuru

Misafir
Gerekmiyor. Şu an beni idare ettiği ve fazla zaman ayıramadığım için ve camiada fiyat/performans ürünü olarak bilinen xrs030 apex kullanıyorum. Servisim bu işten anlayan ve gerektiğinde firmadan garanti kapsamında talepte bulunmaktan çekinmeyen biri olduğu için rahatım. Ayrıca hedef salcanoyu desteklemek değil, ona alternatif üretmek olmalı. "Üretmek" buradaki kilit kelime. Zira bianchi, canyon, cannondale, trek vb gibi markalar nasıl bazı ülkeleri çağrıştırıyorsa, bizim ürettiğimiz bir ürün de başkalarına bizleri çağrıştırmalı. Bunu yakalayan birileri olursa o zaman destekleyelim. Salcano zaten argo tabirle halihazırda voliyi vurmuş durumdadır.
 

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Kayıt
1 Ağustos 2015
Mesaj
10.977
Tepki
34.472
Şehir
Bursa
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
@ceyhun demirel
Harikasiniz kardesim şapka taksam saygidan cikartirdim. Gorgusuzluk ve kapitale eğilme malesef cagimizin hastaligi. Mevzu bisiklet degil kimse oldugu yeri kabullenmeden kendini daha ozel hissedecegi materyallere sahip olmak icin yirtiyo bi taraflarinii sonuc belli : Bankalara köle olmuş kayip bi kuşak...Kimse lafimi yanlis yere cekmesin parasi olan gitsin es work alsin ( aha al sana polemik sebebi arkadas ne es wörkmuş millet kendini yedi bitirdi .parasi var aldilar size ne )
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Kayıt
27 Eylül 2011
Mesaj
568
Tepki
217
Şehir
İstanbul
Şimdi burada milliyetçi düşünecek halimiz yok. Türk markası ise türk halkını düşünerek hizmet kalitesi ve ürün ortaya koysun o zaman. He Salcano kötü bir marka mı ? Elbetteki hayır. Çoğumuzun çocukluk kahramanıdır. Mahallede salcano alan çocuklara nasıl baktığımı iyi bilirim. Fakat türk markası diyede özendirecek halimiz yok. Zira Salcano milyonları olan bir firma fakat bisiklet alacak insan 1000 tl yi zar zor biriktirmiş birisi olabilir. Böyle bir insana elbetteki en ideal ürünü önereceğiz fiyat/performans açısından. Yeri geliyor bu modeller arasına salcanonunda bazı ürünleri girebiliyor.
 
B

BF Okuru

Misafir
amma kötülemişler yaw almayın kardeşim zorla satmıyorlar alan olmasa şimdiye kadar iflas ederdi zaten en çok satan marka salcano her gittiğim yerde en çok gördüğüm marka herkes kötülüyor herkes salcanoya biniyor
@Orçun TÜRK nedemekmiş o Körler sağırlar yazdın madem bi açıklama yapta bizde bilelim bende okadar kafa basmıyor

ben buraya yaşadıklarımı yazıyorum kafadan atıp tutuyorum
 
B

BF Okuru

Misafir
Sadece salcano degil bence hiçbir yerli firmayı desteklememek lazım.nedeni cok basit,sıfırdan uretim yapan varsa destekkiyelim ama OEM kompanetler, taiwan, çin kadrolar , suriyeli, pakistanlı, hintli gündelikçi çalışan ve işi bilmeyen montörler ama adı yerli☺Guldurmeyin Allah aşkına.Benden tavsiye hangisi gonlunuze yatiyorsa o markayı alın.
 
Kayıt
23 Mart 2016
Mesaj
93
Tepki
52
Yaş
37
Şehir
UŞAK
İsim
SELÇUK
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama facebook da dolaşırken şöyle bir paylaşım gördüm bu doğrumudur sizce

RUANDA BİTTİ BİR BAŞKASI GELDİ...
"bize ana sponsor olun" diyen ülkenin tek kıta takımı TORKU şekerspor'a "Yüzde 50 uçak biletlerinde indirim yaparız sadece sponsor olmayız" derken Ruanda takımına sponsor olan THY şimdi de bir başka takıma forma sponsoru olmuş... Çok milliler çok...
Takımı merak edenlere; Letonya'nın Alpha Baltic - Maratoni.lv takımı. Tur da da koştu üstelik...
 

ToroMir

Sadece Bisiklet
Kayıt
11 Nisan 2013
Mesaj
432
Tepki
1.895
Şehir
Kayseri
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Salcano'nun tam olarak neresi yerli? Bilen bir arkadaş açıklasın. Kadro Tayvan, değer parçaların her biri ayrı bir yerden. Sene 2016 ucuz milliyetçilik ile bir yere varılmaz.
 

winterkhan

Üye
Kayıt
11 Mart 2012
Mesaj
53
Tepki
14
Şehir
Konya
İsim
Umut Han
Bisiklet
Drag
Ticaret haricinde bir şirketi desteklemek için o şirketin o sektöre özel bir hizmeti, vefası veya emeği olması gerekiyor bence, bu durumda Salcano için yalnızca bisiklet satıcısı diyebilirim, etkinlikleri, çabaları sadece müşteri kitlesini genişletmek ve reklam için.
 
  • Beğen
Tepkiler: hogutmen

poet

Daimi Üye
Kayıt
30 Haziran 2015
Mesaj
328
Tepki
167
Şehir
izmir
sedona yı destekleyin herşeyiyle mükemmel
 

Number Pİ

Üye
Kayıt
1 Eylül 2015
Mesaj
65
Tepki
42
Şehir
İSTANBUL
İsim
EMRAH BAYINDIR
Bisiklet
Mosso
Salcano gerek parça kalitesi gerekse üzerine koyduğu aksesuar olarak bana fiyatına göre yetersiz ve hatta özensiz geliyor ayrıca bunun yanında bir çok kullanıcının da firma ile iletişiminin iyi olmaması güven vermeyen ikinci bir unsur bunun yanında bir çok kişinin de sorun yaşamasıyla birlik de yeni başlayanların sik uğradığı ağzının yandığı ve bir daha (genelde) önünden geçmediği bir firma oluyor. Ben bir firma da satış sonrası güven olamadığı surece tercih etmeyenlerdenim benim kendimce desteklememe sebebim bu yüzdendir
 

directedby

Üye
Kayıt
5 Nisan 2016
Mesaj
82
Tepki
52
Yaş
40
Şehir
istanbul - pendik
İsim
sadık başal
Bisiklet
Carraro
şu bisiklet işine gireli 1 ay oldu .salcano yu hep duyardım.yabancı zannediyordum meğerse türk malıymış:)
 
Kayıt
25 Mayıs 2015
Mesaj
3
Tepki
5
Yaş
44
Şehir
istanbul
İsim
mehmet kalaç
Bisiklet
Salcano
Ben de bu "yerli ve milli" duygularının suistimale açık olduğunu düşünenlerdenim. Sonuçta bir fiyat-kalite skalası vardır, birinden verdiğiniz taviz öteki tarafta sizi tatmin ediyorsa alırsınız, yoksa başka alternatife yönelirsiniz. Kullanıcısını memnun edebiliyorsa zaten güzel satış rakamlarını yakalar. Memnun edemiyorsa neden koca koca firmaları desteklemek küçük bütçeli kullanıcının görevi olsun ki?
 

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Temmuz 2015
Mesaj
3.606
Tepki
10.293
Şehir
İstanbul
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Kisaca, hayir gerekmiyor.
Hareketli aksam uretir, lastik uretir, kadro uretir, birak desteklemeyi, sirtimda tasirim.
Adamlar montajci be aga. Yaptiklari isin memlekete bi katma degeri yok ki?