sa. arkadaşlar,
Ben de nihayet triban 520 alarak yola geldim ve muradıma erdim.3 senedir ankarada ulaşım amaçlı dağ bisikleti kullanıyordum.( sedona borla).Ancak bisiklet beni çok yoruyordu bazen adeta gitmiyordu.Son 6 aydır yol bisikletlerine kafayı takmış durumdaydım hatta kurban bayramında ikinci el carraro 052 almak üzereydim lakin pederi ikna edemeyince alamadım.Ve bugüne kadar forumda yol bisikletlerine ağzımın suyunu akıtarak bakıyordum.En sonunda pederi ikna ettim ve dolar da bu kadar yükselmişken geciktirmeden bu işi halletmeye karar verdim.Ve gözümü triban 520 ye diktim.Lakin yine bir problemle karşılaşmıştım bana M beden oluyordu ama M beden Türkiye'de sadece Samsun mağazasında vardı.Ankara ankamalldeki decatlona gittim ben bu bisikleti almak istiyorum getirtebilirmisiniz dedim sağolsun ordaki arkadaş ilgili davrandı hemen samsun mağazasını aradaı ama samsundaki müdür onay vermedi mlsf. Neyse çıktım eve geldim ertesi gün Samsun mağazasını aradım dedim ben bu ürünü almak istiyorum parasını yollasam kargo yapar mısınız?Yok arkadaşım yassah dediler . Kapattım telefonu hemen foruma girip samsundaki arkaşlardan yardım isteyim dedim ancak kimseden ses soluk çıkmadı.Ertesi gün samsunlu bir arkadaşıma söyledim o da samsunda akrabasına sordu alıp yollayabilir misin diye.Sağolsun o da hallederim deyince dün ben parayı eft gönderdim ve arkadaş akşam gidip ürünü aldı.Şimdi bugün mağaza ürünü güzelce kutulayacak ve arkadaş alıp bana kargo yapacak.İnşallah kargoda bir sıkıntı olmaz ve sağ salim ürün elime gelir.
Kargo aşamasıyla ilgili ürünüz zarar görmemesi için tavsiyeliriniz varsa beklerim.Bu arada bisikletin sağ tarında ufak bir çizik vardı ama ben kabul ettim yinede umarım sıkıntı olmaz.Çiziği giderebilmek için de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu arada dağ bisikletimi süremeye de devam edecem inşaallah. Kışın yağışlı havalarda dağ bisikletiyle yazın da yol bisikletiyle işe gidip gelmeye devam etmek niyetindeyim.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürün inşallah.Bende de Triban 500 vardı şimdi bu yol bisikletlerini gördükçe içim cız ediyor Umarım en kısa zamanda tekrar alırım
soner canlı hayırlı olsun.Allahım kazalardan belalardan esirgesin.Ben neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum 4000 km nin üzerinde yol yaptım sadece karadenizin yolları bozuk olur dediler yazın orduya gitmeden lastiklerini değiştim bir de oturağı çok rahatsız edici onu değiştim , onun dışında hiç bir sorun yaşamadım.1.5 yılda 4000 km de 4 kez lastiğim patladı o kadar , bisikletimden çok memnunum.Bu arada ben de arada bir dağ bisikletimi sürerim diyordum ama yol bisikletine bindikten sonra inan binesin gelmiyor.6 ay diğer bisikletim balkonda bekledi baktım çürüyecek sattım onu.Yol bisikletim ile gezdiğim yerler ve tecrubelerimi Blog sayfam da paylaştım aşağıdaki linkten sayfama ulaşabilirsin.
Hocam gerçekten istemek dedikleri bu olsa gerek. O kadar bisiklet modeli, markası varken ısrarla istediğiniz bisiklete ulaşma çabanız bisiklet sevginizi ve bilginizi de gösteriyor. Umarım sizi hiç üzmez aynı sevgiyle yıllar da geçse pedallamaya devam edersiniz
@Kaan.Özçelik tşk ederim hocam.Büyük harf konusunda haklısınız gözden kaçmış..
@OsmaniyeRehber Allah razı olsun hocam.Amin hepimize kazasız sürüşler.Dağ bisikletini hiç olmazsa kışa girerken kıştan çıkarken yani yerler biraz daha tehlikeli iken sürerirm diye düşünüyorum.Ama tabi yol bisikletini sürünce fikrim değişebilir bilmiyorum.En olmadı ben de satarım artık