Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Teşekkürler Softshell almak istiyorum lakin Sorada yelek tarzında Jordanredde istediğim gibi uzun kollusu var sence hangisini almalıyım? Başka bir tavsiyen varsa memnuniyetle alırım teşekkürler.

Decathlonda bu ürüne bakabilirsin fiyatı uygun görünüyor ama ürün hakkında pek bilgim yok (link)

Scudo
Sora Tekstilin cevabı :

Parmakları sıkması hakkında , eldiven elinize küçük geliyor olabilir mi ? ( her beden de parmak genişlikleri artıyor veya azalıyor )

İç koruma destekleri şu an için malesef uygulayamıyoruz çünkü her bir eldiven tek tek elde dikiliyor ve işçiliği ( küçük alandaki dikişlerden dolayı ) oldukça zor. Eldiveni ilk tasarladığımızda içine sünger veya jel desteği ekleme konusunda çok düşündük denemeler yaptık fakat seri üretimde ( her eldiven için desteklerin aynı noktada olması gerekir ) bu desteklerde dikiş hataları olacağından dolayı destekleri eklememe kararı aldık. İlerleyen dönemlerde eldiven konusunda kendimizi geliştirdiğimizde v2 ve v3 modellerinde çok daha etkili eldivenler üreteceğiz. Takdir edersiniz ki dünya üzerinde üretilen eldivenlerin %80i çin, pakistan gibi ülkelerde üretiliyor bu üretimde sadece eldiven üretmek için makine geliştirmiş olmaları muhtemeldir fakat bu makineler şu anda Türkiye’de maalesef mevcut değil.
Eldiven geldiginden beri yıkanmadan kullanmıştım. Dün formalarımı yıkarken 30C Sentetik'de eldivenleride atayim bari yıkansım dedim. Şimdi denedim tesadüf ki parmak arası acıtan bölüm sanki yumuşadı. Sıcak suda ezilme gibi durumlar olmuş olabilir. Sizde yıkamadıysanız bir deneyin derim özellikle sıcak suda..Bakalım bisiklet üstündede aynı sonuç verirse sorun kalkmış olacak..

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Eldiven geldiginden beri yıkanmadan kullanmıştım. Dün formalarımı yıkarken 30C Sentetik'de eldivenleride atayim bari yıkansım dedim. Şimdi denedim tesadüf ki parmak arası acıtan bölüm sanki yumuşadı. Sıcak suda ezilme gibi durumlar olmuş olabilir. Sizde yıkamadıysanız bir deneyin derim özellikle sıcak suda..Bakalım bisiklet üstünde de aynı sonuç verirse sorun kalkmış olacak..
Yıkama yapmadım henüz.Deneyelim bakalım ne olacak?

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Tulum için sipariş geçtim, sitedeki bedenler arasında uygun bir form bulunmadığı için ölçü alıp ilettim. Bakalım nasıl bişeyle karşılaşıcaz..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve ag249
Sora sonunda siyah modelleri eklemiş siteye. Ben siyah giymeye bayılıyorum bisiklette de çok güzel olacak tek renk siyah.

Sora sonunda siyah modelleri eklemiş siteye. Ben siyah giymeye bayılıyorum bisiklette de çok güzel olacak tek renk siyah.
Aslında ne kadar renkli giyerseniz o kadar iyi. Trafikte ya da akşam sürüşlerinde mümkün olduğunca siyah giymeyin.

Baselayerlar da eklemiş; indirim olduğunda ilk alacaklarım listesine girdiler.

Baselayerlar forma kadar para yani.Şimdi bunda teknoloji kullanılmıyor.Hep diyorlar ya pro formalarda üstün teknoloji eseri vs.Ona kıyasla
bu ürün pahalı ! 100 TL yi geçmemesi gerek bence.Çünkü çok satacak bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Gerçekten aşırı pahalı. 60-70 TL hadi neyse.

Çok pahalı diyemem; yurtdışı fiyatlara bakınca baselayerlar hep pahalı nedense. Alternatif olarak decathlon kısa kollu içliğini kullanıyorum ama 20 derece üstü yüklü sürüşlerde yakıp bitiriyor :)
Hakikaten bu baselayerlar neden pahalı, fikri ya da bilgisi olan?

Baselayerlar forma kadar para yani.Şimdi bunda teknoloji kullanılmıyor.Hep diyorlar ya pro formalarda üstün teknoloji eseri vs.Ona kıyasla
bu ürün pahalı ! 100 TL yi geçmemesi gerek bence.Çünkü çok satacak bir ürün.
Gerçekten aşırı pahalı. 60-70 TL hadi neyse.

70TL'ye baselayer var mı ? varsa link atabilir misiniz alalım ordan

4 ay önce castellinin kutuda satılan baselayerini 200TL'ye aldım

@scottrek Baselayerlara ihtiyaç var mı ya? Tek forma giysek yazın olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
70TL'ye baselayer var mı ? varsa link atabilir misiniz alalım ordan

4 ay önce castellinin kutuda satılan baselayerini 200TL'ye aldım

Bahsettiğimiz ürün sentetik bir file, tekstille ilgili birisi olarak bu ürünün fiyatını aşırı değil, fahiş buldum. Ayrıca yerli üretimin fiyat/performans dengesinin daha olumlu olmasını beklemez miyiz? Yoksa hepimiz Santini, Rapha almayı elbette biliriz. Bu baselayer 130 TL ise, formayı da 250 TL yapmalılar direkt.

Armadillo pedli siyah speed suiti sipariş ettim. Umarım memnun kalırım.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bahsettiğimiz ürün sentetik bir file, tekstille ilgili birisi olarak bu ürünün fiyatını aşırı değil, fahiş buldum. Ayrıca yerli üretimin fiyat/performans dengesinin daha olumlu olmasını beklemez miyiz? Yoksa hepimiz Santini, Rapha almayı elbette biliriz. Bu baselayer 130 TL ise, formayı da 250 TL yapmalılar direkt.

Anladığım kadarıyla tekstilde tecrübelisiniz formada kullanılan kumaşın yarısı kadar mı kullanılıyor baselayerlarda ? Neden baselayerların 60 70TL olması gerekiyor ?

Castelli santini rapha gibi markalara baktığımızda da aynı fiyatlandırma var ürünlerde

Farazi fiyatlandırma yaparsak forma 40 Euro ise baselayer 30 Euro

Sora neden forma 150TL satarken baselayerı yarı fiyatına satmalı ?

• Beğen
Tepkiler: Spartacuss
Anladığım kadarıyla tekstilde tecrübelisiniz formada kullanılan kumaşın yarısı kadar mı kullanılıyor baselayerlarda ? Neden baselayerların 60 70TL olması gerekiyor ?

Castelli santini rapha gibi markalara baktığımızda da aynı fiyatlandırma var ürünlerde

Farazi fiyatlandırma yaparsak forma 40 Euro ise baselayer 30 Euro

Sora neden forma 150TL satarken baselayerı yarı fiyatına satmalı ?

Formada hadi cepler, fermuar, yaka gibi konfeksiyon detayları var. Baselayer dediğimiz bu katman hepi topu 2 parça sentetik file kumaş, uzay teknolojisi yok. Farklı alanlarda kullanılacak olsa emin olun adedi 20 TL olacak şey, pazar yol bisikleti olunca 130 TL.

Formada hadi cepler, fermuar, yaka gibi konfeksiyon detayları var. Baselayer dediğimiz bu katman hepi topu 2 parça sentetik file kumaş, uzay teknolojisi yok. Farklı alanlarda kullanılacak olsa emin olun adedi 20 TL olacak şey, pazar yol bisikleti olunca 130 TL.

Keşke bu dehanızla siz yapsanızda 20TL ye herkes faydalansa :)

• Beğen
Tepkiler: Spartacuss
Ne baselayer mış arkadaş, yıllar önce Decathlon'dan 29 TL'na aldığım Kipsta marka kısa kol içliği hala kullanıyorum. Kaç kere yıkandı ama bana mısın demedi :koptum: Ben hava sıcak olsa da formanın altına kısa kol içlik giymeden edemiyorum. Şahsen bir fileye o kadar para vermem, veremem. Tabi ki parası olan alsın o ayrı. Ama şu sıkıntılı günlerde bi tane file için bence hiç değmez arkadaşlar tartışıp birbirimizi kırmaya. Herkesin sinirleri gergin, alttan alın. Ek olarak ben Sora'nın fiyatlandırma politikasına güveniyorum, tekstilden pek anlamam ama bu fiyata satıyorlarsa vardır bir bildikleri.

Geri