Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Armadillo Pedli tayt (yaz) 300-350 TL'ye alabileceğim en iyi seçenek mi olur? 350 liralık Van Rysel daha mı iyi?

En başta Sora'nın ilk seviye padli taytını alıp kullanmış sonra armadillo'yu denemiş biri olarak diyebilirim ki kesinlikle fiyat farkına değer. Pad kalitesine baktığımda Van Rysel Sora'nın ilk seviye pedli taytı gibi.

Fakat bu taytı 3 kere falan yıkadım şu an hiçbir sıkıntı olmamasına karşın uzun kullanımda nasıl bir kalite sunar henüz bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dongtaes
Scudo
@AeroKnight Teşekkür ederim. güzel görünüyor gerçekten. Güle güle kullanın.
Ter atma performansı nasıldır acaba.

Bir haftalık Boost+ ve 3/4 pro tayt deneyimlerimi paylaşacağım. İstanbulda yaşayanlar bilir geçiş mevsimlerinde hava sıcaklığı dengesiz olabiliyor. Sabah ve aksam hava sıcaklığı 5-6 derece farkettirebiliyor. Bu hafta havanın yağışlı olması da forma deneyimi açısından iyi bir fırsat oldu. Boost+ içi ince polarlı (şardon mu deniyor nedir bilemedim) vücudu saran yapıda kalın olmayan türde bir forma. Boost+ formanın su kaydırıcı özelliği sayesinde ek bir yağmurluk giyme ihtiyacı hissetmedim. Yolda yağmura yakalandığım da oldu, yağış altında sürüşe başladığım da, yağmurluk giymeden sürüşleri tamamladım. Havalar daha soğuyunca ne olur bilmiyorum ama muhtemelen yağmurluk giymeden sürüşleri tamamlayacağım gibi duruyor. İşe gel git yaptığım için ortalama bir saatlik sürüşler yapıyorum, vapura bindiğim için sürüş kesintiye uğruyor. Bunların hepsinde Boost+ işimi gördü diyebilirim. Sadece içlikle giyilmesi uygun olacaktır diye belirtiliyor fakat boyun kısmı yüksek olduğundan dolayı yokuşta önümü açtığımda direkt içlikle kalmamak için ince içlik, pro team yazlık forma ve üstüne Boost+ kombini yaptım, sürüşlerde hiç sorun yaşamadım. 15 derecenin altından itibaren giymek daha uygun olacaktır üstünde terletiyor fakat fermuarlı cepleri açarak havalandırma sağlanabiliyor. Boost+ kışlık giyim için kurtarıcı olacak gibi duruyor.

3/4 pro tayt için manta ped tercih etmiştim. evo, armadillo pedli taytlarım da var. Manta içlerinde en rahat ettiğim oldu. 100 – 200 + sürüşleri yapmadım o zaman ayrıca değerlendirmek gerekir. Benim oturma kemiklerim geniş bu nedenle önceki pedler dar kalabiliyordu manta ile çözüm buldum. Ped dışında bir fark gözlemlemedim. Sora taytların askılarını takmadan bele oturan bir yapısı var. Yeni aldığım taytta öyle bir özellik yok fakat çok da önemli bir özellik olarak görmüyorum.

Daha fazla kullandikca deneyimlerimi paylasirim.

En başta Sora'nın ilk seviye padli taytını alıp kullanmış sonra armadillo'yu denemiş biri olarak diyebilirim ki kesinlikle fiyat farkına değer. Pad kalitesine baktığımda Van Rysel Sora'nın ilk seviye pedli taytı gibi.

Fakat bu taytı 3 kere falan yıkadım şu an hiçbir sıkıntı olmamasına karşın uzun kullanımda nasıl bir kalite sunar henüz bilemiyorum.
Çok teşekkürler yazın almayı düşünüyorum veya bir indirimde. Ben de öyle düşünmüştüm ama bir de kullanan birinden duyayım dedim.

Blizzard Acqua-Zero Armadillo ve Boost+ kışlık ürünlerim geldi. Malzeme kalitesi bence çok güzel, deneyip kullandıkça göreceğiz. ayrıca bilgi veririm.

Daha önceden bende bulunan yazlık premium armadillo tayt kullanıyorum, onunla 5 saat civarı sürüşlerde hiç bir sıkıntı yaşamadım. decathlon ve exuma'dan aldığım taytlarından çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim konforunu.
kış için belki bir rüzgarlık ile 5 dereceye kadar bu iki ürün yeterli gelecektir diye düşüüyorum.

ben Dhb aynisi kisa modelini almistim baktim pedler ayni ne zaman onu giysem popom yandi resmen. fazla kullanamadim attim cope. insallah sizde problem cikarmaz.

Taytı 15 ve 18 C lik hava sıcaklıklarında yaklaşık 100 kmlik iki ayrı turumda deneyebildim.
Satıcı sitesinde, tayt için tavsiye edilen sıcaklık aralığı 6-14 C ama ben bir rahatsızlık hissetmedim.

Taytın pedi mavi-gri arası bir tonda. Oldukça rahat ve yanma hissi hiç olmadı. Dokusu o kadar yumusak ki normalde diz içlerinden rahatsızlık verir taytlar bana ama bunda oluşmadı.

sorada indirim bekliyor musunuz yakın zamanda?

sorada indirim bekliyor musunuz yakın zamanda?

ben instagramdan sorduğumda, ekim ayı sonundan sonra kısa süreli bi indirim planımız var demişlerdi. henüz gelen giden yok .

• Beğen
Tepkiler: 60sali
@fse sezon sonu gibi bir indirim olur mu diye onu bekliyorum. beklemeyip biraz bütçe arttırıp kısa sürede almak mı mantıklı, beklemek mi karar veremedim açıkçası. (yazlık forma istiyorum)

Euro artisi nedeni ile fiyatlar guncellenebilir.

• Beğen
Tepkiler: haldun989
@Superevo iPhone SE ile oda ışığında çekebildim. Yarın sabah tekrar çekebilirim dilerseniz.

Aynı ürünün aynı renklisinden siparişim şimdi elime ulaştı. Ürünü giymeden rengine bakınca, Sora'nın web sitesindeki mavimsi renkle alakası yok. Bendeki bildiğiniz doktor yeşili gibi görünüyor. Ama fotoğrafını çekince fotoğrafta aynı sizin fotoğraftaki ve webdeki renkte görünüyor. :koptum:

@noyanyan Ben de çok pişman oldum siparişi verdikten sonra rengin böyle çıkmasına ):

Merhaba sorum vardı pek cevap bulamadım. Öncelikle ilk taytim olacak bunu sora dan temin edeceğim gibi.. tayti giyip sürüş yapmak istemiyorum üzerine şort giyerek kullanım yapabilir miyim? Yada uzun esortman tarzı kullanıma uygun mudur tayt?

Merhaba sorum vardı pek cevap bulamadım. Öncelikle ilk taytim olacak bunu sora dan temin edeceğim gibi.. tayti giyip sürüş yapmak istemiyorum üzerine şort giyerek kullanım yapabilir miyim? Yada uzun esortman tarzı kullanıma uygun mudur tayt?
Üzerinde birşeyler giyeceksen şu tarzda tayt alman daha mantıklı olur.

p80--e1517504651974.jpg

@Bigpatron askısız mi olması gerekir? Yada tavsiye edeceğiniz bir ürünün linkini verebilirmisiniz? Marka tavsiyede olabilir.. Decathlonda dag bisikleti sort icligi rockrider 900 diye bir urun var mesela?

@ufuq81 Hocam bence askılı alın çünkü askısız tayt giydiğiniz de beliniz sürekli açılacak, tayt sürekli düşecek çekmek zorunda kalacaksınız. Taytın üstüne de ince bir şey yada kısa deniz şortu vb. bir şey giyilebilir. Uzun eşofman giyeceksiniz de sağ ayak bileğinize paça bandı takın aynakola sıkışabilir kıyafetiniz.

Kışa girerken yazlık ürünlere yukarı yönlü yeni fiyat değerlendirmeleri girilmiş.Biz de sepete attık indirim bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Yazlıklara indirim! 😇😁

• Beğen
Tepkiler: Nis
Geri