Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Yarış dünyasında trend oturarak tırmanmaktan yana.
Yarış dünyasını Antalya Konyaalti yaylalarina bekliyoruz, çıksınlar bakalim oturarak Feslikan, Saklikent yada Yarbascandir a 😁

• Beğen
Tepkiler: "Oğuzz"
Arkadaslar Strava duzgun calismiyor . Ne zaman kayda baslasam km ve hiz hep sifirda kaliyor . Turu bitir deyince de rastgele bi rota ciziyor yanlis oldugunu dusundugum veriler veriyor. Daha once boyle bir sorun yasayan var mi acaba ? Bir kac kez programi kaldirdim tekrar yukledim . Program calistirmadan once telefonu ac kapa yaptim cozemedim bir turlu . Bazen zayif sinyal hatasi veriyor uygulama ama Turkcell kullaniyorum merkezi bir yerde oturuyorum . Cozemedim bir turlu . Strava gibi baska kullandiginiz uygulama varsa onerirseniz de sevinirim .

Ben hiç giremiyorum bile stravaya.
İnternet connection failed deyip içeriye giremeden kapıda bırakıyor.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
@Amanita Strava kullanırken telefonu güç tasarruf modundan çıkarın. Ekran kapanınca gps de kapandığı için düzgün ölçemiyor.

y.jpg

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim. Yıl başında kendime 2 hedef belirlemiştim ( Bir önceki sene dağ bisikletiyle yaptığım yola istinaden) 1. si 20000 m. Yükseklik 2020 km mesafeydi. Yükseklik mesafesine ağustosta ulaştım cumartesi günü de 2020 km hedefine ulaştım (stravayı açmayı unuttuğum, telefonun şarjının bittiği yada kısa mesafe diye stravayı açmadığım durumlar hariç) . Seneye 3333 km mesafe 44444 m. (Yeni bisikletle çok yol yapıyorum) yükselti hedefi koymayı düşünüyorum. Sokağa çıkma yasağı yada sağlıkla ilgili sorunlar olmazsa yada meteor düşmezse dünyanın yörüngesi falan değişmezse kısmetse hayırlısıysa...... 😱 😱 😱 😆 😆 😆 seneye bu hedefi de sizinle paylaşmak isterim.p.jpg

Geri