Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Ufak bir sakatlik yuzunden uzun zamandir bisiklete cikamamistim, havalar da kotuydu zaten. Dun hava biraz acinca bisikleti temizledim, yagladim kendimi iyi hissedersem cikarim diye.
Kendimi de iyi hissettim ama hava degismisti malesef. 18-19 derece civari ( bizde yaz boyle malesef ) ruzgarli hava vardi. Kendimi zorlamadan sakin sakin sureyim dedim. Ruzgarla da cebellesmesk istemedigim icin mumkun oldugunca orman ve koru yollarinda surus yaptim. Video da dogal olarak bol bol cayir cimen ve bulut gosteriyor.

Strava: (link)

average power nasıl ölçülüyor?

average power nasıl ölçülüyor?
Power meter'in olması gerekli. Strava vs gibi bazı programlar kilo ve performansınıza göre otomatik olarak hesaplıyor ama ne kadar doğru hesaplıyor tartışılır.

Power meter'in olması gerekli. Strava vs gibi bazı programlar kilo ve performansınıza göre otomatik olarak hesaplıyor ama ne kadar doğru hesaplıyor tartışılır.
hmm teşekkürler hocam

Check out my activity on Strava: (link)

Screenshot_20200719-181559_Strava.jpg
Sözde bugün daha serindi. Yokuş çıkarken 30° gördüm. o_O

Sabah hava gunesliydi, kahvaltidan sonra arkadaslar hadi cikalim deyince cikmamak olmazdi. Grup suruslerimizin cogu gibi tempo ve performastan cok verilen molalar ve icilen biralarin one ciktigi bir surus oldu. Sanirim 2. moladan sonra rota, hedef gibi amaclardan saptik ve sag salim eve gidelim yeter dedik. Ana yollara cikana kadar bi ara koy yollarinda kaybolduk ama olur o kadar.

Strava: (link)

Geri