Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Screenshot_20210530-123220_Strava.jpg

Maubeuge'de amcanın birine yolu soruyorum ve aramızda geçen konuşma, tabi Türkçesi.😅
-İyi günler, çok Fransızca bilmiyorum da Bavay'ye nasıl giderim.
-İngilizce biliyor musun?
-Onu hiç bilmiyorum.
-Nerelisin?
-Türküm ama burada yaşıyorum.
-Nerede oturuyorsun?
-Caudry, Cambrai yakınında bir yer.
-Bavay'de ne yapacaksın?
-Geziyorum.
-Bisikletle mi?
-Evet...
Eşime telefon ettim Maubeuge'de, "hayvanat bahçesi falan açılmış" diyorum, "nerede" diyor. "Maubeuge'de" diyorum, "ne işin var orada" diyor.

GEZİYOM LA GEZİYOM 🤪🤪🤪

Screenshot_20210530-200619_Strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

9 km sabah işe gelirken attım. 24 saat çalışınca bugün yukarıdaki dön babam dön turu. Tam 30 tur. Toplamda 32 ye yanaştım. Yılın ilk strawa kaydı galiba. Strawa Çeyrek altın hediye etmezse açmayım bari bir daha.:)

Arkadaşlar merhaba sigma bc14.12 km saati kullanıyorum aynı zamanda strava programı indirdim ama sigmanın ve stravanın ölçümü çok farklı çıkıyor .Mesela sigma gittiğim km’yi 12 diye ölçüyorsa strava 7 km ölçüyor.Neden kaynaklı olabilir?Sigma doğru ölçüyor bu arada

Arkadaşlar merhaba sigma bc14.12 km saati kullanıyorum aynı zamanda strava programı indirdim ama sigmanın ve stravanın ölçümü çok farklı çıkıyor .Mesela sigma gittiğim km’yi 12 diye ölçüyorsa strava 7 km ölçüyor.Neden kaynaklı olabilir?Sigma doğru ölçüyor bu arada
7 km değilde 7 mil olmasın o? Ayarlarınızı bir yoklayın. 😅

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Check out my activity on Strava: (link)

0_strava5092321055958635467.jpg

Kimse bana bu ülkede kriz var demesin.. Bah reyiz sayesinde tüm sahil trek s works specialized dolu..
Yalnız açılmanın etkisi görülmüş, giderkej 25.9 olan ortalama dönerken dur kalk vs ile 23 civarına düştü..

Geri