Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Arkadaşlar merhaba son güncelleme sonrası strava atıyor uygulama'da sorun oldu sizdede aynı sorun oldumu android sürüm 5.1 bu ara'da.

Scudo
@motzartHergun kullaniyorum hocam bir sorun yasamadim ben henuz

@furkanbr
Uygulama bende hep açık..arada girer bakarım hiç kapatmıyorum otomatik güncellemeler'de açık izinler'de açık anlamadım? telefon lenovo vipe s 1 lite fena cihaz değil hızlı sayılır virüs desem var, ama marketten ücretli eset nod 32 'de kurulu diğer herşey normal sadece strava sıkntılı.

Yaptığım trainer antrenmanını workout olarak strava'da görüyorum. Fakat bu km yi normal km olarak sisteme işlemiyor, herhangi bir yerde görünmüyor. Bilgisi olan var mı? Nasıl yapmak lazım bunu.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Strava'yı açıp sürüşe başladığım zaman program belli bir süre sonra kendisini kapatıyor. Bu durum sürekli tekrarlıyor ne yapmam gerekiyor?

RAM sıkıntısına benziyor. Başka bir telefonla deneyin derim.

@Özcan
Teşekkür ederim cevap için.

Eski bir telefon var. Pili uzun dayandığı için ona yüklemek istiyorum uygulamayı ama Android sürümünden dolayı Store'den yüklenmiyor. Strava'nın Android 2.3.3 'te çalışan APK'sı var mı?

@smtdgncy
Benim Xiaomi telefonumda ayni sorun oldu. Uygulama degistirme ekranindan kitlemek ve power management kismindan ayarlamak gerekiyordu. Yapinca duzeldi.

@e7_ Stravanin ilk surumu Android 4.0.2 icindi diye hatirliyorum. Alternatif olarak OsmAnd + GPX Record eklentisini kullanarak kayit alabilir, daha sonra /tracks/rec/ klasorundeki GPX dosyasini Strava'ya yukleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
Eğer Strava’nın evinizin önünden başlattığınız aktivitede konumunuzu cümle aleme göstermesini istemiyorsanız 200 metre çapında bir alanı gizleme seçeneğiniz var.
Settings/Privacy Controls/Privacy Zones/

android uygulamasında feed ekranında data sync fail uyarısı alıyorum.

log out-in yaptım düzelmedi

çözümü bilen?

Pil sorunu için şöyle bir yöntem buldum; Samsung telefonlarda "shealth" uygulaması yüklü olarak geliyor ve strava gibi bisiklet bilgisayarı kıvamında çalışıyor. Strava hesabını baglayabilme ozelliği var. Yani strava uygulamasını kurmaya gerek kalmıyor. Şarj kolay kolay bitmiyor. Sürüş bittikten sonra stravaya gecikmeli gidiyor ama, pilin uzun gitmesi daha önemli bence. Strava profiline bakmak için tarayıcıdan girilebiliyor.

@e7_

bir site vardı her uygulamaya ait olan tüm apkları gösteriyordu. o siteyi bulup oradan stravanın apksını bulabilirsin

@pedallıyoruuz

apk-s.com örneğin

Strava için mükemmel bir bir browser eklentisi öğrendim sevgili Strava severler: elevate for strava

Kullanan vatandaş bu eklentiyle Strava'nın data analiz summit paketine gerek kalmadığını belirtmiş. Nabız veya güç verisi üzerinden tss hesaplayıp sayesinde fitness-form-fatigue grafiklerini veriyor imiş. Bunları anlatan kişi (link). Eklentiyi kurunca aktivite sayfası şöyle görünmeye başlıyor. Sağdaki turuncu "Display elevate extended stats" tuşuna basınca grafikler de ortaya dökülüyor.
193148

@Abdülkadir Ergin
Bu eklentinin ismi Stravistix idi, geçen ay adını Elevate olarak değiştirdiler. Daha önceki sayfalarda bahsi geçmişti. Çok faideli bir eklentidir, ben de tavsiye ederim.

strava kullanamıyorum bana kötü bir izlenim bıraktı, runtastic bike pro kullanıyorum daha güzel gps'i

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@pedallıyoruuz
telefonunuz güç tasarrufunda olabilir. strava duraksıyordur.

Her sürüşler de yüklediğim zaman tarihi hep ( 1999 ) da gösteriyor mecburen her sürdüğümü export etmek zorun da kalıyorum çözüm varsa cevapları bekliyorum.
196443

Geri