Adrenalin26
Orbea
- Tepki
- 1.117
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)
üsteki eklenti ile.Merhaba. Nasıl yaptınız?
(link)
üsteki eklenti ile.Merhaba. Nasıl yaptınız?
O seçenek sadece paralı üyelere açık görünüyorGerek yok Settings'e girin. Weather on Strava'da ki kutucuğa tik ✅ koyun.
Sonra tüm eski ve yeni sürüşlerinize hava durumu bilgisi gelecektir.
Segmentler hala gözüküyor. İlk 10 ve sürelerde var , kendi sürenize görüyorsun daha ne olsun. Segmentteki efor detayıda olmasa olur.@MertV ilk 10 daysan gösteriyor. 😉 Herşeyi Strava dan beklememek gerek😉😇😂😂😂
Bence Stravayı Strava yapan segmentler. Tabiki diğer özellikleri de çok iyi. Ama segmentler insanlara kendileri ve diğerleriyle yarışma şansı veriyor. Bu da hem eğlence hem de gelişmek için bire bir...Komoot kullanan var mı? O nasıldır.
Sadece rota için kullanıyorsanız komoot ve ridewithgps gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Rota konusunda başarılı iki uygulama.Senede ortalama 60 sürüş yapabilen biri olarak, sürüş başına 1 dolar vermek anlamsız bence. Standart özelliklerle kullanmaya devam. Ama keşke rota özelliğini kapatmasalardı, grupla çıkacağımız turlar öncesi planlama için çok iyi oluyordu.
Çok iyi bir fikir. Hemen uyguladım. Buradaki arkadaşlar da bu şekilde tepkilerini (varsa) dile getirmeliler...Firmalar baktılar ürün satınca yeterinca kar edemiyor hizmet satmaya başladılar. Standart özellikler bana fazlasıyla yetiyor, segmentleri bile kullanmıyorum. Sadece yaptığım yolu takip etmek ufak analizleri kontrol etmek için hemen her uygulama işimi görecektir. Premium ücretini pahalı bulmamız normal, android ve ios marketlerinde durumu anlatarak puan kırın olumlu dönüş olacaktır.