Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

eskiden bluetooth kardiyobandı tanıttığım strava şimdi üyelik ister oldu :D rota oluşturmak bile paraya dönmüş durumda

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Scudo
60 günlük denemeyi aktifleştirdim 2 ay sonra bakacağız gerisine artık ama tabi ki puan 1

• Beğen
@Oğuzhan Yazman harici cihaz desteğini komple sonlandırdı Strava. Premium varsa dahi nabız bandı vs bağlanmıyor.
Ancak eski versiyonlarını kullanırsanız bağlayabilirsiniz ama kurulabiliyor mu bilmem.

@ATALAY16
@Oğuzhan Yazman harici cihaz desteğini komple sonlandırdı Strava. Premium varsa dahi nabız bandı vs bağlanmıyor.
Ancak eski versiyonlarını kullanırsanız bağlayabilirsiniz ama kurulabiliyor mu bilmem.
Yanlış hatırlamıyorsam bu güncellemeden önce Google play de puanı 4.6 idi. Şu anda 4.1. Yani %10 luk bir rating düşüşü. Az değil. Fakat bunu göz ardı edebilirler mi? Orasını göreceğiz.

Yorum yaparken ek olarak Türkçe dil desteği de isteyin. Türkiye'de hatrı sayılır bir kullanıcı kitlesi varken bunu yapması lazım.

4.0 e düştüScreenshot_20200602-152512.png

• Beğen
Acilen hepimiz strava'nın alternatifi olacak yerli bir yazılım üzerinde çalışmamız lazım. Bakarsınız peak games gibi biz de milyar dolarlık şirket oluruz.

Zaten bir suru mudaili var da market analizi yaparak hepsinin artilarini birlestirip ustune de birkac ozellik katilirsa olabilir aslinda, dusunmustum ben de. Ama ciddi vakit (sermaye) ister.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Segmentlere noldu arkadaşlar? 🤔
Ücretli kullanıyorum ve sürüşlerimin güzergahındaki segmentler şu anda görünmüyor. "No segments on this route" diyor.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Ücretin ücretini de ödemek lazım herhalde 😀😃😀😃

Ne özellik geldi şimdi bu son güncelleme ile?

Arkadaşlar Garmin'im segmentleri hep yanlış gösteriyor.
Örn. 1000 mtlik segmente 5 kişi beraber giriyoruz, ben onlara örnekse en az 2-3 saniye fark atıyorum ama sonuçta, çoğu zaman diğerlerinden 3-5 saniye daha kötü zaman yapmışım gibi görünüyor.
Neden olabilir?

arkadaşlar güncel durumda strava ile entegre çalışabilen hangi modeller vardır f/p oranı olarak? sadece Garmin, wahoo gibi premium markalar mı vardır?

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
arkadaşlar güncel durumda strava ile entegre çalışabilen hangi modeller vardır f/p oranı olarak? sadece Garmin, wahoo gibi premium markalar mı vardır?

Başka ürünlerde var tabiki. Bütçe nedir?

Dün bunun biraz tartışması oldu. 😊 Ben geçen ay araştırırken bütçeme uygun igpsport İgps50e ye karar verdim ve siparişi verdim. Gerçi pandemi nedeniyle hala gelemedi. Ama kullananlar çok memnundu. Ben şimdilik nabız ölçer veya sensör almadım. Duruma göre bakacağım. Bir modeli de igps618. O biraz daha pahalı ama navigasyon özelliği ekleniyor. Bütçemize göre bunlar f/p ürünleri gibi duruyor. Ama ben araştırdığımda pek ön plana çıkmayan ve aynı zamanda benim bütçemi aştığı için dikkate almadığım dechatlon daki 900 modeli var. Geçen forumdan bir arkadaş aldı ve memnun olduğunu söyledi. Ben bekleyemem ve garantisi olsun derseniz bu ürüne de bakabilirsiniz. Ben araştırdığımda igp50e nin özellikleri ve fiyatı dechatlon daki 900 den iyiydi. Ama bence siz incelemeleri ve yorumları bir araştırın derim. Sonuçta sizin zevkiniz.

Dün bunun biraz tartışması oldu. 😊 Ben geçen ay araştırırken bütçeme uygun igpsport İgps50e ye karar verdim ve siparişi verdim. Gerçi pandemi nedeniyle hala gelemedi. Ama kullananlar çok memnundu. Ben şimdilik nabız ölçer veya sensör almadım. Duruma göre bakacağım. Bir modeli de igps618. O biraz daha pahalı ama navigasyon özelliği ekleniyor. Bütçemize göre bunlar f/p ürünleri gibi duruyor. Ama ben araştırdığımda pek ön plana çıkmayan ve aynı zamanda benim bütçemi aştığı için dikkate almadığım dechatlon daki 900 modeli var. Geçen forumdan bir arkadaş aldı ve memnun olduğunu söyledi. Ben bekleyemem ve garantisi olsun derseniz bu ürüne de bakabilirsiniz. Ben araştırdığımda igp50e nin özellikleri ve fiyatı dechatlon daki 900 den iyiydi. Ama bence siz incelemeleri ve yorumları bir araştırın derim. Sonuçta sizin zevkiniz.

tam da amazondan igs50e yorumlarını okuyordum siz bunu yazarken :) ancak gördüğüm kadarıyla tr 'de satışı yok, sizden nerden sipariş vermiştiniz ? decathlon modelini inceleyeyim.

bu konuyla ilgili strava'nın kendi sitesindeki bilgiler (link) 'de belirtilmiş. mesela Cateye 'da sadece stealth modellerinde destek veriyor sanırım.

Geri