Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Evet ben de bulamadım. Neredeyse her yere bakındım. Bi kaç aktivitenin detayını değiştirerek denedim, belki bi şey fark eder diye ama yok nafile.

Hayır bu değil. Burada mesela, commute etiketli etkinlikler kaç km olmuş, kaç saat sürmüş vs gibi detay bilgiler yok. Burası etkinlik süzmek için yararlı bence. Mesela, varsayalım ki sizin 1.000 tane etkinliğiniz var ve günlük rutinler dışındakilere spesifik isimler yazıyorsunuz, rota olur kişi olur not olur.. 1.000 tane etkinlik arasından onu bulmaya çalışmak yerine, buraya, aranan etkinlik ismindeki bir şeyi yazarak süzmüş oluyorsunuz.
Bu sorular için şu cevabı vermiş Strava ?
Get the Training Pack and stay motivated with custom progress, segment and power goals.

Scudo
Anladığım kadarı ile toplam sürüş, km vs soruyor arkadaş. Bildiğim kadarı ile commute, race vs diye ayrı ayrı toplam sonuçları gösteren kısım yok.

• Beğen
Tepkiler: BayCicik
wireless km saatini kullanmaya başladıktan sonra strava sapıtmaya başladı, yolda zigzaglar çiziyor. Sensörün manyetik alanından kaynaklı bir sıkıntı olabilirmi.

wireless km saatini kullanmaya başladıktan sonra strava sapıtmaya başladı, yolda zigzaglar çiziyor. Sensörün manyetik alanından kaynaklı bir sıkıntı olabilirmi.
Ne marka mode abi senin saat?

grup sürüşleri veya koşularında grupla görünmek istemediğiniz zaman bunu nasıl ayarlıyorsunuz stravada öyle bir opsiyon varmı ben bulamadım varsa da..

Strava ile alakası yok, ne yüklersen strava onu gösteriyor. Sorun kullanılan km saatinde. Sanırım GPS kaynaklı sorun. Ara sıra benim saatte sapıtıyor tam kaynağı nedir çözemedim. GPS verisine göre denizin üzerinde pedallamışım :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Bilir
216441 dosyayı görüntüle
Km saati cateye. Ben stravayı telefondan açıyorum. (Xiaomi mi 8) acaba sensörün manyetik alanından mı etkileniyor.
Haaa o zaman işler değişti abi. İnternet'te araştırdım ve diğer xiaomi kullanıcılarının da bu tür bir problem yaşadığını gördüm. Örnek olarak aşağıya bir link bırakıyorum.
(link)

Tavsiyelerim;
1. GPS ile alakalı bir problem varmış(link) sitede gps sorununu çözdüğünü iddaa eden bir arkadaş var. Bunu deneyebilirsin.
2. Strava uygulamasını telefından kaldırıp alakalı kalan tüm verileri silip tekrar yükleyebilirsin.

Birde 35 yaş üzeri için bir strava grubumuz var. Yaşı tutan tüm herkesi bekleriz. (link)

Son düzenleme:
Screenshot_2020-01-31-21-22-28.png
Ferdi arkadasin zaman kismi 4.40.23 göstermesinin sebebini bilen var mi?

• Hahaha
Tepkiler: Atasoy
problem bende de vardı. km ve zaman aşırı derecede çarpık sonuç veriyordu. Stravayı telefon üzerinden kullanıyorum. Saat ayarlarını otomatik zaman dilimine çektim ve düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
problem bende de vardı. km ve zaman aşırı derecede çarpık sonuç veriyordu. Stravayı telefon üzerinden kullanıyorum. Saat ayarlarını otomatik zaman dilimine çektim ve düzeldi.
Cevap için Teşekkurler

Segment nasıl oluşturabiliriz? Ayrıca benim sürdüğüm yollarda daha önce sürenleri görmek güzel oluyor, nasıl keşfedilebiliriz?

@okuyucuoptik duraklamamis baya konaklamiş olmasi gerekiyor. :)
Lakin öyle birsey yok. Saat ayarlarinda bir sikinti var

Strava da , etkinliklerin altında yazan , hava durumu, rüzgar vs... bilgileri nasıl aktif ediyoruz?

Geri