Özcan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.192
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Specialized
Netten baktım sizin gibi durumda olan olmuş daha önce. Mail ile iletişime geçip ücretlerini geri almışlar sende vakit kaybetmeden iletişim kur.Arkadaşlar Stravanın 30 günlük ücretsiz premium üyeliğini kullandım. Tarihleri karıştırdığım için 30 günün sonunda yani bugün 1 yıllık üyelik ücreti kredi kartımdan tahsil edildi. Bu işlemi nasıl iptal edebilirim? Google siparişlerimde sorun bildir menüsü var ama hangi seçeneği işaretlemem lazım? Veya başka bir yöntem var mı bununla ilgili?
Bigisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,Arkadaşlar Stravanın 30 günlük ücretsiz premium üyeliğini kullandım. Tarihleri karıştırdığım için 30 günün sonunda yani bugün 1 yıllık üyelik ücreti kredi kartımdan tahsil edildi. Bu işlemi nasıl iptal edebilirim? Google siparişlerimde sorun bildir menüsü var ama hangi seçeneği işaretlemem lazım? Veya başka bir yöntem var mı bununla ilgili?
Bigisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Aslında pahalı. Bize göre pahalı dersek daha doğru olur =) Strava 3 farklı paket sunuyor. Analysis, Training ve Safety şeklinde. Ben bunlardan sadece bisiklet kullanıcısı olarak Analysis kullanıyorum. Garmin cihazınız ya da benzer live segment görebileceğiniz bilgisayarınız varsa canlı segment görebilmek, kendi aramızda birbirimizi kovalamak, verileri takip edebilmek gibi vs. ihtiyaç duyduğumuz özellikleri taşıyor. Tek bu paketin ücreti aylık olarak 2USD. Bugünün döviz kuru ile 12 lira civarında. Yıllık satın almanız durumunda sistem biraz daha indirim yapıyor. Diğerlerinde paket içerikleri tam olarak nedir bilemiyorum.strava için çok pahalı değil mi bu ücretler ben premium kullanmıyorum gayet mutluyum.Farklı olarak özenebileceğim ne var premium içerikte?
Hah bunun üzerine bu yorumu okumak... ??? Kelimeler kifayetsiz ?stravadan zarar gelmez oğuz hocam kullanın 1 yıl birşey olmaz çok kazanımlarınız olur
Ride/Race/Workout olarak sınıflandırırsanız görebilceğiniz sekme var. Sol üstten Training - Training Log'a tıklarsanız gelen sayfada görebilirsiniz.Strava kayıtları arasında, Ride/Race/Workout seçeneklerini ayrı ayrı görebileceğim bir sayfa var mı?
Ben haftanın 6 günü işe ulaşım yapıyorum. Bunun dışında her fırsat bulduğumda da oraya buraya sürüyorum. Tüm kayıtları herhangi bir ride type (Ride/Race/Workout) seçmeden atıyorum. Ev-iş-ev güzergahımı ise "commute" etiketi ile atıyorum. Şimdi ulaşmak istediğim bilgi; commute olarak kaç km yapmışım, ride olarak kaç km, race olarak kaç km (hiç bir kaydı race olarak atmadım ama attığım takdirde*)..
Ulaşım, antrenman, gezelim görelim, eşle dostla sürülen vs vs vs..
Bunların hepsini kayıt ediyorum. Ben neyi ne kadar yapmışım onu görmek istiyorum.
Bilen, fikri olan var mı acep?
*bu yıl ride/race/workout seçeneklerini kullanmadım gelecek yıl daha detaylı bir şeyler yapmak planındayım.
beta sürümde öyle bi'şey var diye biliyorum ben.Ride/Race/Workout olarak sınıflandırırsanız görebilceğiniz sekme var. Sol üstten Training - Training Log'a tıklarsanız gelen sayfada görebilirsiniz.
Commute için yok sanırım ama yine Training'in altından My Activities'e tıklarsanız ve sadece commute tikleyip aratırsanız çıkan sayfada kaç sürüş yaptığınızı görebilirsiniz.
Ride/Race/Workout olarak sınıflandırırsanız görebilceğiniz sekme var. Sol üstten Training - Training Log'a tıklarsanız gelen sayfada görebilirsiniz.
Commute için yok sanırım ama yine Training'in altından My Activities'e tıklarsanız ve sadece commute tikleyip aratırsanız çıkan sayfada kaç sürüş yaptığınızı görebilirsiniz.
Güzel bir eksik yakalamışsınız aslında, ben bulamadım menüler arasında.Evet bunu biliyorum, teşekkür ederim cevabınız için.
Aradığım tam olarak bu değil aslında. Orada hafta hafta veriyor. Ben, belirlediğim tarihler arasında ride/race/workout olarak görebileceğim bir kısım arıyorum. Commute etiketli kaç km. yapmışım vs..
Güzel bir eksik yakalamışsınız aslında, ben bulamadım menüler arasında.