Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@hakan hoca
Avrupa birliğinin 2018 yılında ortaya koyduğu yeni kişisel verileri koruma kanununa göre sitesine üye olan bütün kullanıcıların verilerini bu kanuna göre koruması gerektiği içindir. Demekki paylaşımı kestiği site avrupa birliğinin veri korumada istediği şartları yerine getiremiyor.

Scudo
@Bigpatron
Belki mesajda tam ifade edemedim, kişi sürüş verisini kendi onayıyla paylaşıyor zaten. Kişinin rızası olmadan gerçekleşmiyor bu durum. Ama Strava diyor ki senin sürüşüne ait veriler benim verim, benim verim üzerinden relive işlem yapamaz, ancak ne var ki bu tavrı diğer 3rd party strava uygulamalarına göstermiyor.

mi band 3 kullanıyorum. ancak strava ile eşleştirme yapmıyor. nette araştırdım. paralı bir kaç uygulama bu işi yapıyor deniliyor. başkaca yöntem bilen varmıdır??

@runaway60
SyncMyTracks işini görür sanırım

Arkadaşlar merhaba benim sorunum ios ta sağlık bölümünde yaptığım antrenmanları birden fazla kez göstermesi. 50 km bisiklet sürüşünü sağlık uygulamasında 2 kat bazen 3 kat görüyorum aynı şekilde kalori hesabını da başına gelen oldu mu ? uygulamayı tekrar kurdum ancak işe yaramıyor maalesef.

kalori hesabında sorunlar var doğrudur.

• Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
@hakan hoca
Bu veriler direkt stravanin zaten adamlarin app ini kullaniyorsunuz bu da software demek oluyor. Adamlar kendi uygulamalarinin tuttugu veriyi paylasip paylamamakta karar alma yetkisine sahiptirler. Ham data paylasmiyorsunuz stravanin verilerini paylasiyorsunuz bence anlamaniz gereken konu bu.

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
@scottrek teşekkür ederim cevabınız için acaba bunun bir çözümü var mı? Seviyorum stravayı ama sağlık uygulamasında sapıtınca soğudum biraz.

merhaba,

oluşturduğum bir segment private olduğu için benden başkası göremiyor sanırım. düzeltmenin bir yolu var mı?

@makaram

3. dakikadan sonra gösteriyor. Segment sayfasında Actions > Make Public tıklayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Yapilan en yüksek hızı bende fazla gösteriyor, meselâ oratalama 23km en yüksek hız 52km gibi. Ortalama hız sürüşüme göre doğru ancak eminim ki 52km hıza hiç çıkmadım. Sorun neyden kaynaklı GPS ile alakalı bir durum mu?

@Ersin savaş
Merhaba bu saat 735xt ile nasıl kıyaslanır

bugün kocaeli merkez taraflarında efsane bir yokuşun segment derecelerine bakayım derken strava uyarı verdi...
bakmaya çalıştığınız segment "teklikelidir" şeklinde... bakabilmek için bile onay istedi...
daha önceden bu şekilde bir uyarı görmemiştim. bu segmentin bu kader tehlikeli sınıfında olma sebebi ne olabilir acaba?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Noldor
Bir kullanıcı segmente flag atıp tehlikeli diye işaretlerse öyle kalıyor. Otomatik olmasını sağlayan bir standart yok bu konuda.

@BerkEvren
Hocam onu biliyorum da, bu şekilde tehlikeli işaretlenme sebebini anlayamadım...
mesela yol çok dardır araçlarla aynı yol kullanmak zorunda kaldığın için mi tehlikeli, yol aşırı virajlı ve görüş mesafesini kapatacak kadar sıkıntılı olduğu için mi? vs. vs.
"flag" atan kişinin neden tehlikeli dediği de olsa daha kullanışlı olurmuş sanki...

ben segmenti kullanıp da sebebini bilen var mı acaba diye sormuştum...

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Noldor Kocaeli için cevaplıyorum. birisi sevmediği segmentlere hazardaous diye şikayet edip kendi çizdiği segment gözüksün istiyor sadece. bu segment de onlardan biri olabilir.

segmentin başında trafik ışığı yok değil mi?

@emeritus

nasıl bi manyakmış o yahu :)
segment başlamadan hemen önce trafik ışığı var... ışığı geçtikten 25-30 metre sonra başlatmışlar segmenti...

Bu strava için mi bandların desteği yok. Peki mi band ile bağlayabileceğim üçüncü parti bir uygulama vs. var mı?

@Noldor

segment köprüden ve kavşaktan sonra başlasa daha güzel olurmuş ama bu tercih meselesi, kendi segmentini oluşturup sevmediği segmente Hide demesi yeterliydi, Tehlikeli olmayan segmenti şikayet etmek oyunbozanlık, mızıkçılık :)

merhabalar ben stravayı bir kaç gündür kullanmaya başladım ve bisikletimi bugün ekledim stravaya şimdi önceki sürüşlerimi o bisikletime ekleyebilirmiyim? eğer ekleyebilirsem nasıl eklerim? teşekkürler

Geri