Bilekliğin marka model bilgisini de verirsen daha anlaşılır olur 👍🏼Akıllı bilekliğim ile Strava'yı eşleştirdim. Sürüş esnasında nasıl senkronize şekilde kullanırım?
Mi Band 5. Zepp üzerinden bağladım.Bilekliğin marka model bilgisini de verirsen daha anlaşılır olur 👍🏼
Tamam zepp i strava ile eşleştir, sonrasında otomatik atıyor. Forumda konusu geçmişti veya YouTube da videosu da var.Mi Band 5. Zepp üzerinden bağladım.
Yok, eşleştirdim zaten. Senkronize şekilde nasıl çalıştırırım? Stravadan mı başlatmam lazım. Videoyu atar mısınız?Tamam zepp i strava ile eşleştir, sonrasında otomatik atıyor. Forumda konusu geçmişti veya YouTube da videosu da var.
Öyle bir şey yok malesef. Bileklik ten başlatıp kaydı zeppe atıyorsun, sonrasında strava ile eşleşiyor.Yok, eşleştirdim zaten. Senkronize şekilde nasıl çalıştırırım? Stravadan mı başlatmam lazım. Videoyu atar mısınız?
Peki, hem bileklikten hem Stravadan aynı anda başlatırsam ne olur? İki ayrı giriş mi görünür?Öyle bir şey yok malesef. Bileklik ten başlatıp kaydı zeppe atıyorsun, sonrasında strava ile eşleşiyor.
O istediğin olay Apple watch serisinde var.
Denersen sonucu buraya yazarsın artıkPeki, hem bileklikten hem Stravadan aynı anda başlatırsam ne olur? İki ayrı giriş mi görünür?
Aynı anda iki uygulamadan birden kayıt almaya kalktığın zaman uygulamaların bir tanesi GPS de sapıtma yapabiliyor.Peki, hem bileklikten hem Stravadan aynı anda başlatırsam ne olur? İki ayrı giriş mi görünür?
Peki, doğru mu anladım? Bileklikten açıyorum, o zaten bitince Zepp'e atıyor, Zepp'te Strava'ya atıyor.Aynı anda iki uygulamadan birden kayıt almaya kalktığın zaman uygulamaların bir tanesi GPS de sapıtma yapabiliyor.
İlk bisiklet sürmeye başladığım dönem hem strava hem relive aynı anda kullanmayı denemiştim bir kaç gün, gpsler sapıtıyordu.
Evet bileklikten kayıt almanız yeterli. Burada tek dikkat etmeniz şey ise Zepp uygulaması yanlışlıkla gidip Zepp Life indirmeyin yoksa strava ile eşleşemezsiniz.Peki, doğru mu anladım? Bileklikten açıyorum, o zaten bitince Zepp'e atıyor, Zepp'te Strava'ya atıyor.
Ama bende iki program var. Zepp ve Zepp Life. Zepp Life'ı sileyim mi?Evet bileklikten kayıt almanız yeterli. Burada tek dikkat etmeniz şey ise Zepp uygulaması yanlışlıkla gidip Zepp Life indirmeyin yoksa strava ile eşleşemezsiniz.
Amacın strava ya bilgi aktarmak ise zepp life ile işin olmamalı.Ama bende iki program var. Zepp ve Zepp Life. Zepp Life'ı sileyim mi?
Strava'da bisiklet ağırlığına sadece bisikleti mi, yoksa kendim + bisiklet ağırlığını mı girmeliyim?Amacın strava ya bilgi aktarmak ise zepp life ile işin olmamalı.
Bisikletin ağırlığı ancak pekte önemli bir yer değil birşey yazmasanda olur yani.Strava'da bisiklet ağırlığına sadece bisikleti mi, yoksa kendim + bisiklet ağırlığını mı girmeliyim?
Yazmazsam kaydettirmiyor. @Samet M. hocam sizce ne yapmalıyım?
Bisikletimin ağırlığını nasıl öğrenebilirim? Bakabileceğim bir site var mı?Sadece bisiklet ağırlığını girin, çünkü kendi ağırlığınızı ayrı giriyorsunuz. Strava bunları kendi içinde topluyor.
İnternetten bisikletinin marka model bilgilerini + "ağırlık" kelimesini aratabilirsin kıymetli kardeşim, bulamazsan burada forum içinde uygun bir başlığın altında sorabilirsinBisikletimin ağırlığını nasıl öğrenebilirim? Bakabileceğim bir site var mı?
Bu kadar kafaya takmaya gerek yok salla bir şeyler sürmene bak. Profesyonel bir sürücü değilsen bir önemi yok.Bisikletimin ağırlığını nasıl öğrenebilirim? Bakabileceğim bir site var mı?