Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Mr nc 3 seansta aşağıdaki çocukların acılarını da dindirebilir misiniz?

Aşağıdaki kedinin talihsizliği geliri yüksek gelişmiş bir bölgede olsa hayatını devam ettirebilirdi. Ben mesela Avrupa yakasında sürmeyi çok seviyorum (Belgrad Ormanını saymazsak) saldırmayı bırak köpek bile havlamadı henüz. Avrupa gören köpek bile bir farklı oluyor.

Peki bu 3 seansı aşağıdaki ölen çocuğun ailesine de söyleyebilir misiniz? Alacağınız cevabı merak ediyorum.

Acı haber geldi... Başıboş köpek ilkelliği bir can aldı. Yavrucağı kaybettik.

(link)

(link)
Farkındaysanız daha bisikletten söz etmedim bile. Görüntüler hoşunuza gitti mi bilmiyorum daha fazlası internette var. Kimsenin hayvan düşmanlığı yaptığı yok. Hatta tam tersine çoğu bisikletçi yolda gördüğü kedi/köpeği sevip devam ediyor yoluna.

“bisiklet süremiyorum korkuyorum” diyenlerin forum başlıklarına konu mezesi yapmamız mümkün değildir.
Ne kadar saçma bir bakış açısı yarın birgün Suriyeli/Afgan vs yüzünden gece dışarıya çıkamayacak duruma gelsek (yani olmaz da diyelim oldu) bunu dile getirmeyeceksiniz anladığım kadarıyla. Ya da size 3 seansta gece dışarı çıkma eğitimi versek her şey çözülür mü?

Tamamen merakımdan soruyorum ben bu 3 senansı aldıktan sonra köpekler beni görünce artık saldırmıycaklar değil mi?

Son düzenleme:
Scudo
Napalım köpekleri öldürelim mi

Her pazar günü bisiklet sürüşümde ufak bir pişmanlık yaşıyorum. Bisiklet yolunda çok tatlı iki teyzeye çekilmeleri için ve yaya yoluna geçmelerine ikazen zile dokundurdum. Sağolsunlar kenara çekildiler. Yanlarından geçtim ve şunu yüksek sesle işittim "dibimizden de geçmezsin beee şuna bak". Anlamıyorum ki ne yapayım, nerenizden geçeyim.. Tepkisiz kalmak da gerçek anlamda zor.. Kırmızı ışıkta trafikte duruyoruz, yeşil yandı şahinin biri yanladı, beni teğet geçti. Bu yanlama sevdası nedir onu da anlayabilmiş değilim. Polisi arayıp şikayet ettim, sağolsunlar ilgilendiler. Pazar aktivitesi bisiklet sürmenin yanında; akli dengemi ve sinirlerimi yönetebilmeyi öğreniyorum..

Her pazar günü bisiklet sürüşümde ufak bir pişmanlık yaşıyorum. Bisiklet yolunda çok tatlı iki teyzeye çekilmeleri için ve yaya yoluna geçmelerine ikazen zile dokundurdum. Sağolsunlar kenara çekildiler. Yanlarından geçtim ve şunu yüksek sesle işittim "dibimizden de geçmezsin beee şuna bak". Anlamıyorum ki ne yapayım, nerenizden geçeyim.. Tepkisiz kalmak da gerçek anlamda zor.. Kırmızı ışıkta trafikte duruyoruz, yeşil yandı şahinin biri yanladı, beni teğet geçti. Bu yanlama sevdası nedir onu da anlayabilmiş değilim. Polisi arayıp şikayet ettim, sağolsunlar ilgilendiler. Pazar aktivitesi bisiklet sürmenin yanında; akli dengemi ve sinirlerimi yönetebilmeyi öğreniyorum..
Türkiyede iki teker riskli ve zor. Motor kazamdan sonra bunu çok net anladım. (Otobanda adamın birisi yan yoldan geri geri önüme çıktı ve sonuç kaçınılmazdı)
Kendime güvensem, cesaret etsem yol bisikleti alıp uzuuuuuuun yolculuklar yapmak isterdim. Ama gerek yok. Zamanında boyumun ölçüsünü acı deneyim ile çok güzel aldım.
Sırf o yüzden mtb ve gravel a biniyorum. Arabaya bisikleti yükleyip ormana kaçıp trafik riski olmadan sürüp geliyorum.
Mottom; "Bisiklet sürerken gerçekten keyif almak istiyorsan, İnsan olmayan yerde süreceksin"

Uzun zamandır ilk defa acayip kendimi yalnız hissediyorum.

Ramazan ayı sebebiyle gece sürüşlerine devam ettim. Anladım ki gece sürüşleri bana göre değil.

hiç bir şeyin garantisinin olmadığı bu hayatta sonumuz ne olacak diye düşünüyorum.

Size yine iyi küfür etmemişler, bana küfür bile ettiklerini duydum bisiklet yolundan gidiyorum diye.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ah iki gözümün çiçeği..

İşlerimi bir an önce yoluna koyup yola çıkmalıyım ..

Napalım köpekleri öldürelim mi
Evet? Bunlar zaten kendi doğalarında birbirlerini ısıran parçalayan hayvanlar. Sokaklarda geceleri niye ciyaklıyorlar biliyorsunuz değil mi? Birbirlerinin yolunu kesiyorlar.

Siz besleyince ölmediklerini zannediyorsunuz, sorumluluğu başkasına atıyorsunuz. Çevre etkisi yokmuş gibi davranıyorsunuz.

Bir köpek sizi yese, tozunuzu bile bulamazlar arkadaşlar, köpek kemik sindirebilen bir hayvan. Şunları fino köpeği zannetmeyin, sokakta bir tane bile fino bulamazsınız. Bir düşünün neden? Sahipli köpekler hastalanınca uyutulabiliyor, sahipsizler kudurunca neden uyutulamıyor? Hepsi koyun gibi obez zaten köpeklikle alakası kalmamış.

Bursa nın medarı iftiharı, bay "quadriceps @Adil ÜNALDI" ya da " calves ekzorsisi" namıyla bildiğimiz @Adil ÜNALDI abimiz meğerse, debublüman grubunda da efsane klarnet çalıyormuş 😁

Edit: klipte yer yer görünüyor.

Bursa nın medarı iftiharı, bay "quadriceps @Adil ÜNALDI" ya da " calves ekzorsisi" namıyla bildiğimiz @Adil ÜNALDI abimiz meğerse, debublüman grubunda da efsane klarnet çalıyormuş 😁

Edit: klipte yer yer görünüyor.

Serdar çok yaşa dediğin 3gün yaşıyor. Julian Alaphilippe sen yazdıktan sonra kazaya karıştı. Başıma iş gelmez umarım.

Lan ben hangi bisikleti alcam ya

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Bayram gelsinnnnn ...
aile büyüklerimi ziyaret ettiğim gibi sakin kafa dinleyecek bir yere kaçmak istiyorum. Eşime ve kızıma ayırabileceğim güzel bir hafta olsun istiyorum. Yıldım iş temposundan :ytrya::ytrya:

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
OF yaaa ben de bisikletle işe gelmek istiyorum :(. Abi havalar da garip, sabah 8 ile 9 arasında 5 derece oynuyor yav! Hatta sabah ile öğlen arasında 10 derece oynuyor. Son yılların en oynak havası oldu İstanbul havası :eek:.
Ama artık eşim çalışıyor ve evden bana göre çok daha erken çıkıyor. Çocukları da yedirip, hazırlayıp, okula bırakmak bana düşüyor. Çocuklar küçük. Üstelik çocukların ders başlama saatleri benim iş başlama saatimden bir saat daha GEÇ. :acpsnr:
Nasıl daha erken hazırlanıp çocukları bırakıp, bisikletle işe yetişeceğim ben!
Çocukları çok çok erkenden (ders saatinden 45 dk kadar önce) okula bıraksam, üstelik tam takım bisiklet yanımdayken 🤔. Sonra işe doğru yol alsam, her şartta işe yarım saat geç ulaşacağım. Beni boş verdim, çocuklar için zor olacak :kötü: Neden erkenden okula gitsinler ki. Üstelik bunun bir de akşamı var. Bu sefer de dönüşte çocukları yine ben alıyordum. Hadi eşim alsın. Biraz yürüyecek alt tarafı :snzdglsn:.
Olmadı. En iyisi eşim işi bıraksın 🤪.

Geri