Alperen_10
Üye
- Tepki
- 140
- İsim
- Alperen
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Mr nc 3 seansta aşağıdaki çocukların acılarını da dindirebilir misiniz?
Aşağıdaki kedinin talihsizliği geliri yüksek gelişmiş bir bölgede olsa hayatını devam ettirebilirdi. Ben mesela Avrupa yakasında sürmeyi çok seviyorum (Belgrad Ormanını saymazsak) saldırmayı bırak köpek bile havlamadı henüz. Avrupa gören köpek bile bir farklı oluyor.
Peki bu 3 seansı aşağıdaki ölen çocuğun ailesine de söyleyebilir misiniz? Alacağınız cevabı merak ediyorum.
Tamamen merakımdan soruyorum ben bu 3 senansı aldıktan sonra köpekler beni görünce artık saldırmıycaklar değil mi?
Aşağıdaki kedinin talihsizliği geliri yüksek gelişmiş bir bölgede olsa hayatını devam ettirebilirdi. Ben mesela Avrupa yakasında sürmeyi çok seviyorum (Belgrad Ormanını saymazsak) saldırmayı bırak köpek bile havlamadı henüz. Avrupa gören köpek bile bir farklı oluyor.
Peki bu 3 seansı aşağıdaki ölen çocuğun ailesine de söyleyebilir misiniz? Alacağınız cevabı merak ediyorum.
Farkındaysanız daha bisikletten söz etmedim bile. Görüntüler hoşunuza gitti mi bilmiyorum daha fazlası internette var. Kimsenin hayvan düşmanlığı yaptığı yok. Hatta tam tersine çoğu bisikletçi yolda gördüğü kedi/köpeği sevip devam ediyor yoluna.Acı haber geldi... Başıboş köpek ilkelliği bir can aldı. Yavrucağı kaybettik.
(link)
(link)
Ne kadar saçma bir bakış açısı yarın birgün Suriyeli/Afgan vs yüzünden gece dışarıya çıkamayacak duruma gelsek (yani olmaz da diyelim oldu) bunu dile getirmeyeceksiniz anladığım kadarıyla. Ya da size 3 seansta gece dışarı çıkma eğitimi versek her şey çözülür mü?“bisiklet süremiyorum korkuyorum” diyenlerin forum başlıklarına konu mezesi yapmamız mümkün değildir.
Tamamen merakımdan soruyorum ben bu 3 senansı aldıktan sonra köpekler beni görünce artık saldırmıycaklar değil mi?
Son düzenleme: