Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sosyal medyaya ne zaman girsem sinir hastası olup çıkıyorum. 13 yaşında bir kızımız 28 yaşında bir mülteciyle evlendirilmiş. Çektiği videoda "Kocam okulun önüne gelip bana gülüyordu, benim de hoşuma gidiyordu tabii." falan diyor. Her gün onlarca video görüyorum, kimi şerefsizler kadınları, kimileri çocukları çekip sapık ruhlarını açık ediyor. (Kendi sapıklarımız yetmiyordu sanki!) Kimi kendi ülkesinin bayrağını açıyor ulu orta, elinde-belinde silahlarla gövde gösterisi yapıyor; her semtimiz işgal edilmiş gibi. Sınırdan videolar geliyor, öbek öbek mülteci erkekler elini kolunu sallayarak sınırımızı geçiyor. İnsanlar sokakta yürümeye korkuyor. Emniyet de bunları değil, bu durumu eleştirenleri gözaltına alıyor. Herkes suskun, ölü toprağı atılmış üstümüze. Bazı gerizekalılar da ırkçıkığa hayır diye tag açmış. Gidişat hiç iyi değil, ülke bile isteye iç karışıklığa sürükleniyor. Şu an içinde bulunulan durumda emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin.
+1
Allah milyon belalarını versin.

Scudo
bulunduğum ilçe karakolu arıyor! gazeteci bozuntusu birine hakaretten ifadem için çağırıyorlar tırstım tabi bünye alışık değil :acpsnr:
Posta kutumuzda muhtardan alınmak üzere bir posta bildirgesi bırakmışlar ''Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı''na ait bir bildirge,sabah muhtara gittim,daha önce gazeteci bozuntusu birine hakaretten alınmış olan ifademe istinaden karar çıkmış,(link)karar çıkmış,zaten çokta şeytmemiştim:cool:,amaç korkutmak yıldırmak.Havuz medyasının kokuşmuş süretleri elbet yokolup gideceksiniz!
Şunu unutuyorlar ki,muhalefet uyusada yeteri kadar muhaliflik yapamasda Ümit Özdağ gibi cesur yürekler olduğu sürece,bazıları gibi korkak ve liyakatsizlerde hep cüret gösterip ona buna laf atacaktır,ama korkudan polisin arkasına saklanacak kadarda zavallılar.Umarım herkes bu projenin gerçekten bir mülteci veya sığınmacı sorunu olmadığının farkındadır!

Ne olacak bu ülkenin hali ?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Posta kutumuzda muhtardan alınmak üzere bir posta bildirgesi bırakmışlar ''Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı''na ait bir bildirge,sabah muhtara gittim,daha önce gazeteci bozuntusu birine hakaretten alınmış olan ifademe istinaden karar çıkmış,(link)karar çıkmış,zaten çokta şeytmemiştim:cool:,amaç korkutmak yıldırmak.Havuz medyasının kokuşmuş süretleri elbet yokolup gideceksiniz!
Şunu unutuyorlar ki,muhalefet uyusada yeteri kadar muhaliflik yapamasda Ümit Özdağ gibi cesur yürekler olduğu sürece,bazıları gibi korkak ve liyakatsizlerde hep cüret gösterip ona buna laf atacaktır,ama korkudan polisin arkasına saklanacak kadarda zavallılar.Umarım herkes bu projenin gerçekten bir mülteci veya sığınmacı sorunu olmadığının farkındadır!

Kesinlikle katılıyorum. Umarım.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@specific
Bize her yer Silivri gibi :ckskc: . Yani soğuk. Yakında bahar gelecek.:harika:
--------------------
@seko35.50
Seviyoruz seni biliyorsun. :harika:Dikkat et kendine.

• Muhteşem
Tepkiler: seko35.50
Uzun turlar veya eglence amacli gezilerimde kilitli pedallarimi yol bisikletimden cikarmaya basladigimdan beri her turumda en az 2-3 kisiden tavsiye almaya basladim. "Kardesim bu yol bisikleti bu pedallar ile kullanilmaz" seklinde. Bazen tepkiler o kadar siddetli ve israrci oluyor ki kendimi suclu hissediyorum. 😀

Öğrenemediniz bir türlü,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡
IMG_20220506_191244.jpgIMG_20220506_191239.jpgIMG_20220506_192339.jpgIMG_20220506_191230.jpg

Hocam Sibirya’da mı yaşıyorsunuz? Sizin bulunduğunuz yer uzun zamandan beri ısınamadı.
Ne yalan söyleyeyim, çok güldüm buna :komik: Benim için bisiklete en uygun sıcaklıklar çünkü. 1 ay sonra sezon kapanıyor benim için. Tombulluk var biraz :agla:

Ne yalan söyleyeyim, çok güldüm buna :komik: Benim için bisiklete en uygun sıcaklıklar çünkü. 1 ay sonra sezon kapanıyor benim için. Tombulluk var biraz :agla:
6 yıldır mesai öncesi turları alışkanlık hale getirdim. Sabah 6’dan sonra çıktığımda geç çıkmışım gibi hissediyorum. Yazın bile sabah erken saatlerde sıcaklık hissetmiyorum. Tavsiye ederim.

@specific Gececiyim ben. Kendi başına buyruk bir işimin olması da müsaade ediyor buna. Gün en erken 13:00'te başlıyor. Yazları çok canım çekerse 01:00 gibi çıkıyorum.

Merhabalar. Bisikletim carraro elit 804 şehir tur bisikleti. Orta göbek kare mil göbek arızalandı garantisi olduğu için istedim gönderdiler sağolsun. Üzerinde bazı rakamlar var ama benim orta göbeğin ölçüsü hangisi, bundan sonra arızalandıgında hangi ölçülere göre sipariş verebilmem için ölçüleri öğrenmek istiyorum. Fotoyu ekledim bilenler anlayanlar yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Dosyalar

• IMG_20220506_155606.jpg
    IMG_20220506_155606.jpg
    110,5 KB · Okunma: 9
Merhabalar. Bisikletim carraro elit 804 şehir tur bisikleti. Orta göbek kare mil göbek arızalandı garantisi olduğu için istedim gönderdiler sağolsun. Üzerinde bazı rakamlar var ama benim orta göbeğin ölçüsü hangisi, bundan sonra arızalandıgında hangi ölçülere göre sipariş verebilmem için ölçüleri öğrenmek istiyorum. Fotoyu ekledim bilenler anlayanlar yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Şurada cevapladım: Carraro Kullanıcıları Kulübü

2. el piyasası çok durgun mesaj bile atan yok.

Millet aç aç!

benim gibi her sabah poğça yemeyin fena kilo yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
@specific Gececiyim ben. Kendi başına buyruk bir işimin olması da müsaade ediyor buna. Gün en erken 13:00'te başlıyor. Yazları çok canım çekerse 01:00 gibi çıkıyorum.
"Gececi" - aslında iyi bisiklet grubu olur bu addan, 'gece'ciler... çok tehlikeli olabiliyor karşıdan arabaların ışıklarıyla ayrılmış şeritte giderken.

Sabah kalktığımda sol tarafımda bir ağrı vardı. Bir doktora göstereyim dedim. Sol taraftan 2 kaburgam kırılmış. Röntgen sonrası BT çekildi, yaşım genç olduğu için bir şeye gerek yok dediler, ağrı kesici likit jel yazarak eve gönderiler. Bir geri zekalı yüzünden neler geldi başıma 🤬

Öğrenemediniz bir türlü ,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡

Uzun turlar veya eglence amacli gezilerimde kilitli pedallarimi yol bisikletimden cikarmaya basladigimdan beri her turumda en az 2-3 kisiden tavsiye almaya basladim. "Kardesim bu yol bisikleti bu pedallar ile kullanilmaz" seklinde. Bazen tepkiler o kadar siddetli ve israrci oluyor ki kendimi suclu hissediyorum. 😀
Bu durumda yapmanız gereken arkaya portbagaj ve hasır sepet monte etmek.

• Beğen
Tepkiler: nedimt
Green Card ne olur bana da çık, duy sesimi eyyy Amerika.

Geri