Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bugün Geyikbayırına dağ yürüyüşüne gittik.. Bir anda bastıran yağmurla sırılsıklam olduk ve aşağı iner inmez Çağlarca Köyünde Yayla Gözleme'de çay içip ısınalım dedik. Bizi sırılsıklam gören mekan sahipleri evlerinden kıyafetler getirdiler, üzerine de sıcacık çay ikram ettiler. Başımızdan sizin gibi insanlar eksik olmasın. Şimdi o kıyafetlerle şehir merkezine döndük ve tüm yolculuk sırasınca gözlerim dolu doluydu, mutluluğu paylaşmak istedim, umut hala var..:)

Scudo
Aslında bozulmamalı. Ama bazen dügün oturmamış göbek ve mil güzel takılıyor sonra rotorlar kaliperlere sürtmeye başlıyor.disk frenin ayarını yapmak çok basit.
kaliper vidalarını gevşetin azcık elinizle sağ aol yapıp serbest olmalarını sağlayın. Fren iyice sıkılı iken gevşettiğiniz vidaları sıkın onlar yerini bulacaktır.
rotor hatta kaliper kısmı sökülü iken frene basarsanız hidrolik yağınız eksilebilir. söktüğünüzde cilit bang gibi yağtemizliyici ile kalipere bi temizlik geçin ...

776403141_0.jpg

Ver çoşkuyu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💙❤💙❤💙❤💙❤💙👍👍👍👏👏👏🙌🙌🙌

Yine havalar sağolsun tüm sürüş planları iptal...

(link)
Adam bahane aramiyor hiç

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
"Bisiklet gezegenin yavaş ölümüdür!"
Euro Exim Bank CEO'su bunu söylediğinde ekonomistleri önce düşündürdü sonra devam etti;
′′Bisikletçi ülke ekonomisi için tam bir felakettir. Bunlar:
1- Araba almıyor.
2- Bankadan borç da almıyor.
3- Sigorta poliçesi ödemiyor.
4- Yakıt almıyor.
5- Periyodik bakım için para ödemiyor.
6- Ücretli otopark kullanmıyor.
7- Büyük kazalara neden olmuyor.
8- Çok şeritli otoyol istemiyor.
9- Obez olmuyor.
Bisiklet kullanan sağlıklı insanların ekonomiye ihtiyacı ve faydası yoktur; İlaç satın almazlar. Hastanelere veya doktorlara gitmezler. Ülkenin GSYİH'sına fazladan bir şey katmazlar.
Buna karşılık, her yeni McDonald's mağazası en az 30 yeni istihdam yaratır; 10 kardiyolog, 10 diş hekimi, 10 diyetisyen ve beslenme uzmanı.
İlave olarak mağazada çalışan yüzlerce emekçi insan da fiilen çalışmaktadır.
Dikkat...
Bisikletçi mi yoksa Mc Donald's mı? Bu tekrar düşünmeye değer.
Not: Yürümek daha da kötüdür çünkü yayalar bir bisiklet bile almazlar."

Kapatlist ve sömürü sisteminin ne de güzel izah etmiş. 😀(alıntı)

Bugün markette 1 kilogram dolmalık biberin 40 lira olduğunu öğrendim. Daha önce de aldığım birşey olmayınca dedim heralde fiyatı yanlış yazmışlar, sonra görevli yanlışlık yok dedi. Fiyatta doğru belki ama bazı şeyler kesinlikle yanlış.
Hocam yanlışlardan biri de mevsimi olmayan, serada vs yetişen sebze, meyvenin alınması 😉😁😇

Havalar sağol sun güzel bir bayramı günü yaşayamıyoruz, tam sürüşe çıkayım dedim hava yağışlı. Bunu bahane ederek bisikletimi derin temizlik uyguladım tam iki saatimi aldı lakin değdi, sanki yeni bir bisiklet almışım gibi oldu görünüşü.

Hayaldi, gerçek oldu değil gerçekti hayal oldu..

Sessiz istila
Bence önemli bi video

İlkokul ve ortaokul müfredatında her hafta 2 saat Atatürkçülük dersi verilip Atatürk'ün yazdığı kitaplar okutulsaydı herşey çok farklı olurdu.

Bence köpeklerden, yağışlı havalardan, anlayışsız insanlarımızdan daha büyük bir problemimiz var MÜLTECİ AFGANLAR.(Türkiye ye önceden yerleşmiş veya ailesi ile gelmiş işinde gücünde olanlara sözüm yok) Bugün Eminönü-Üsküdar vapurunda o kadar çok mülteci vardı ki kendimi öz vatanımda gurbette hissettim. Vapurdan inerken de eşi ve çocuğu olan insanlar tedirgin gözlerle onların inmesini bekleyip en son indiler.En üzücü durumsa bu insanların hiç kimseyle ve hiç bir şeye saygıları yok, Bu ülkenin yasalarına, insanlarına, kamu mallarına, hiçbir şeye. Kimlikleri var mı, yasal yollardan mı geldiler, sabıkaları var mı? Tamamı soru işareti. Bu gidişe bir dur denmezse, zor günler bizi bekliyor demek olur. En kısa zamanda ne tedbirler alınabilir başta hükümet yetkilileri olmak üzere kafa yormak lazım diye düşünüyorum.

Sosyal medyaya ne zaman girsem sinir hastası olup çıkıyorum. 13 yaşında bir kızımız 28 yaşında bir mülteciyle evlendirilmiş. Çektiği videoda "Kocam okulun önüne gelip bana gülüyordu, benim de hoşuma gidiyordu tabii." falan diyor. Her gün onlarca video görüyorum, kimi şerefsizler kadınları, kimileri çocukları çekip sapık ruhlarını açık ediyor. (Kendi sapıklarımız yetmiyordu sanki!) Kimi kendi ülkesinin bayrağını açıyor ulu orta, elinde-belinde silahlarla gövde gösterisi yapıyor; her semtimiz işgal edilmiş gibi. Sınırdan videolar geliyor, öbek öbek mülteci erkekler elini kolunu sallayarak sınırımızı geçiyor. İnsanlar sokakta yürümeye korkuyor. Emniyet de bunları değil, bu durumu eleştirenleri gözaltına alıyor. Herkes suskun, ölü toprağı atılmış üstümüze. Bazı gerizekalılar da ırkçıkığa hayır diye tag açmış. Gidişat hiç iyi değil, ülke bile isteye iç karışıklığa sürükleniyor. Şu an içinde bulunulan durumda emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin.

Yaz gelmiyor bir türlü, bu nasıl bir soğuk böyle.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Geri