Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 7.285
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Ben bisiklet yolunun Bostancı Kadıköy yönünde kendi tarafımda sürüyordum. 2 kişi de benimle aynı yönde yani arkaları bana dönük şekilde bisiklet yolunun sol tarafından (yolun içindeydi çarptığım) yürüyordu. Ben tam sağ taraflarından geçecekken , hiç arkaya bakmadan pat diye sağ geçti. Çok hızlı olmama rağmen fren yapmaya fırsatım bile olmadı diyebilirim.@Burak Altaç Çarpışma nasıl oldu onu merak ettim ben.
@Burak Altaç Tahmin ettiğim şekilde olmuş. Bu toprakların insanından "Yanım bisiklet yolu, o tarafa doğru adım atmamalıyım" düşüncesini beklemek çok ütopik. Yolun yanından yürüyene bile arkasından zil çalıyorum ben. Bir nebze algılarını açıyor. Türkiye insanının ezici çoğunluğu düşük zekalı. Normal insan sorumluluklarını beklemek lazım.
(link) seni cezalandırmak için adam tutmuş. 1 senedir seni takip ettiriyormuş. Öcünü böyle aldı işte.@can_celik Ya tahmin ettim, yavaşladım hatta ama o kadar yakındayken hamle yaptı ki anlatamam. Bilerek yapsa zamanlamayı bu kadar tutturamazdı.
Böyle embesiller ile her gün uğraşıyorum, bisiklet yolundan çekilin dediğim de ise afra tafra yapıyor. Şu yayalardan ve sürücülerden nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum. Hiç kimse önüne bakarak gitmiyor, herkesin aklı bir karış hava da, şeytan diyor vur kafasından hepsini temizlensin bu ülke.Öğrenemediniz bir türlü,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡
287493 dosyayı görüntüle287496 dosyayı görüntüle287497 dosyayı görüntüle287498 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Neredeyse aynı kazayı İzmir'de yapmıştım ve çok kötü düşmüştüm. O olay beni hem pasifist hem de agresif yaptı. Artık bisiklet yolunda arkası bana dönük yaya görürsem çok yavaşlıyorum. Sonra yanlarına gelip bisiklet yolundan neden yürümemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Ama bazen uğraşacak enerjim olmuyor ve omuz atarak geçiyorum.Ben bisiklet yolunun Bostancı Kadıköy yönünde kendi tarafımda sürüyordum. 2 kişi de benimle aynı yönde yani arkaları bana dönük şekilde bisiklet yolunun sol tarafından (yolun içindeydi çarptığım) yürüyordu. Ben tam sağ taraflarından geçecekken , hiç arkaya bakmadan pat diye sağ geçti. Çok hızlı olmama rağmen fren yapmaya fırsatım bile olmadı diyebilirim.
Çok geçmiş olsun. Ben de bisikleti ilk aldığımda 1-2 kere kaza atlattım Bisiklet Yolunda. Birinde devrildim. Ayağım sakattı biraz daha sakatladım .Ben bisiklet yolunun Bostancı Kadıköy yönünde kendi tarafımda sürüyordum. 2 kişi de benimle aynı yönde yani arkaları bana dönük şekilde bisiklet yolunun sol tarafından (yolun içindeydi çarptığım) yürüyordu. Ben tam sağ taraflarından geçecekken , hiç arkaya bakmadan pat diye sağ geçti. Çok hızlı olmama rağmen fren yapmaya fırsatım bile olmadı diyebilirim.
Onu da eski otobanlarda yapmazlar. Geçiş garantili otobanlarda yaparlar kesin. (Yazarken bana bile saçma geldi ama o kadar çok saçma şey var ki bu da olabilir)Otoyol hız limiti 1 temmuzdan itibaren 140+14 km/h oluyormuş.
200 de yapsalar artık otoyol kullanmayacam, birkaç aydır D-100'ü kullanıyorum, 300 kilometrelik yolu 75 km/h ile gidip geliyorum.
Hocam sen de benim gibi iki yönlü pedal kullan. Pedalın bir tarafı kilitli, diğer tarafı platform. Gerektiğinde ayağımı kilitten çıkarıp, minik bir hareketle platform tarafını döndürüyorum.Uzun turlar veya eglence amacli gezilerimde kilitli pedallarimi yol bisikletimden cikarmaya basladigimdan beri her turumda en az 2-3 kisiden tavsiye almaya basladim. "Kardesim bu yol bisikleti bu pedallar ile kullanilmaz" seklinde. Bazen tepkiler o kadar siddetli ve israrci oluyor ki kendimi suclu hissediyorum. 😀
Öğrenemediniz bir türlü,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡
287493 dosyayı görüntüle287496 dosyayı görüntüle287497 dosyayı görüntüle287498 dosyayı görüntüle