Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
@Burak Altaç Çarpışma nasıl oldu onu merak ettim ben.
Ben bisiklet yolunun Bostancı Kadıköy yönünde kendi tarafımda sürüyordum. 2 kişi de benimle aynı yönde yani arkaları bana dönük şekilde bisiklet yolunun sol tarafından (yolun içindeydi çarptığım) yürüyordu. Ben tam sağ taraflarından geçecekken , hiç arkaya bakmadan pat diye sağ geçti. Çok hızlı olmama rağmen fren yapmaya fırsatım bile olmadı diyebilirim.

@Burak Altaç Tahmin ettiğim şekilde olmuş. Bu toprakların insanından "Yanım bisiklet yolu, o tarafa doğru adım atmamalıyım" düşüncesini beklemek çok ütopik. Yolun yanından yürüyene bile arkasından zil çalıyorum ben. Bir nebze algılarını açıyor. Türkiye insanının ezici çoğunluğu düşük zekalı. Normal insan sorumluluklarını beklememek lazım.

@can_celik Ya tahmin ettim, yavaşladım hatta ama o kadar yakındayken hamle yaptı ki anlatamam. Bilerek yapsa zamanlamayı bu kadar tutturamazdı.

@Burak Altaç Tahmin ettiğim şekilde olmuş. Bu toprakların insanından "Yanım bisiklet yolu, o tarafa doğru adım atmamalıyım" düşüncesini beklemek çok ütopik. Yolun yanından yürüyene bile arkasından zil çalıyorum ben. Bir nebze algılarını açıyor. Türkiye insanının ezici çoğunluğu düşük zekalı. Normal insan sorumluluklarını beklemek lazım.

(link)

Üşenenler için Türkiye 77. sırada, ortalama IQ 86.8

@can_celik Ya tahmin ettim, yavaşladım hatta ama o kadar yakındayken hamle yaptı ki anlatamam. Bilerek yapsa zamanlamayı bu kadar tutturamazdı.
(link) seni cezalandırmak için adam tutmuş. 1 senedir seni takip ettiriyormuş. Öcünü böyle aldı işte.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Öğrenemediniz bir türlü,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡
287493 dosyayı görüntüle287496 dosyayı görüntüle287497 dosyayı görüntüle287498 dosyayı görüntüle
Böyle embesiller ile her gün uğraşıyorum, bisiklet yolundan çekilin dediğim de ise afra tafra yapıyor. Şu yayalardan ve sürücülerden nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum. Hiç kimse önüne bakarak gitmiyor, herkesin aklı bir karış hava da, şeytan diyor vur kafasından hepsini temizlensin bu ülke.

Ben bisiklet yolunun Bostancı Kadıköy yönünde kendi tarafımda sürüyordum. 2 kişi de benimle aynı yönde yani arkaları bana dönük şekilde bisiklet yolunun sol tarafından (yolun içindeydi çarptığım) yürüyordu. Ben tam sağ taraflarından geçecekken , hiç arkaya bakmadan pat diye sağ geçti. Çok hızlı olmama rağmen fren yapmaya fırsatım bile olmadı diyebilirim.
Geçmiş olsun. Neredeyse aynı kazayı İzmir'de yapmıştım ve çok kötü düşmüştüm. O olay beni hem pasifist hem de agresif yaptı. Artık bisiklet yolunda arkası bana dönük yaya görürsem çok yavaşlıyorum. Sonra yanlarına gelip bisiklet yolundan neden yürümemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Ama bazen uğraşacak enerjim olmuyor ve omuz atarak geçiyorum.

@portakallimon Bazen ben de omuz atıyorum, karşıdan geliyor ve de yoldan çekilmiyorsa üstüne üstüne sürüyorum ama yıldım artık yayalardan, o nedenle hep araba yolundan sürüyorum.

Çok geçmiş olsun. Ben de bisikleti ilk aldığımda 1-2 kere kaza atlattım Bisiklet Yolunda. Birinde devrildim. Ayağım sakattı biraz daha sakatladım .

artık bisiklet yolundan giderken JBL flip4 hoparlörü son ses açıyorum . Uzun uzun kornaya basıyorum. Bazen faydası oluyor. Oda bazen !!!
Onun dışında. Bisiklet yolunun yanındaki insanların yürüdüğü yerlerde sürüyorum bisikleti. Bazen de çarşıya vs giriyorum. Geçen gün bilenler bilir, Konak ta sürdüm YKM etrafı vs .
Bisiklet yolundan gidince sinirlerim tepeme çıkıyor. Ama buralarda problem yok Çarşı içi vs. Challenge gibi Birşey yani ))

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@Burak Altaç
Geçmiş olsun. Çabucak iyileşirsin inşallah.
@can_celik
"Herkes birer katil, beni öldürmek istiyorlar" mantığıyla hem trafikte hem de gündelik hayatta hareket ediyorum.Beni zinde tutuyor.
Bu ülkede kimseden rasyonel, makul, medeni tepkiler beklemeden hareket ediyorum. Medeni insanlar malesef azınlıkta kaldı.
Bir arkadaşım "Bu ülkeyi Ortadoğu ülkesi olarak görürsen daha az sinirlenirsin" demişti. Doğruymuş. :kötü:

@hamlet2006 Ne kadar temkinli olursan ol, yeni Türkiye ünlüsüne laf soktunmu kaçamazsın. Bak, 1 senedir takip ettirmiş, sonra da bisiklet yolunda aldı intikamını adam.
E5SfGybWUAQ7CBI

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Otoyolda 120 ile giderken bagaja çarpan küt sesiyle irkilip aynaya baktım ve gördüğüm sadece bisikletin ön kısmıydı, arka tekerlek sanırım bir süre yerde sürüklendi. :( Aracın bagaj kapağı çökmüş, boyası kalkmış. Bisikletin de arka jant akorduna ihtiyacı var. Kadroyu sıkıştıran lastik parça düşüp bisikleti serbest bırakmış. Ders oldu, çok iyi sabitlemeden bisiklet taşımam bir daha.

Otoyol hız limiti 1 temmuzdan itibaren 140+14 km/h oluyormuş.

200 de yapsalar artık otoyol kullanmayacam, birkaç aydır D-100'ü kullanıyorum, 300 kilometrelik yolu 75 km/h ile gidip geliyorum.

Otoyol hız limiti 1 temmuzdan itibaren 140+14 km/h oluyormuş.

200 de yapsalar artık otoyol kullanmayacam, birkaç aydır D-100'ü kullanıyorum, 300 kilometrelik yolu 75 km/h ile gidip geliyorum.
Onu da eski otobanlarda yapmazlar. Geçiş garantili otobanlarda yaparlar kesin. (Yazarken bana bile saçma geldi ama o kadar çok saçma şey var ki bu da olabilir)

Uzun turlar veya eglence amacli gezilerimde kilitli pedallarimi yol bisikletimden cikarmaya basladigimdan beri her turumda en az 2-3 kisiden tavsiye almaya basladim. "Kardesim bu yol bisikleti bu pedallar ile kullanilmaz" seklinde. Bazen tepkiler o kadar siddetli ve israrci oluyor ki kendimi suclu hissediyorum. 😀
Hocam sen de benim gibi iki yönlü pedal kullan. Pedalın bir tarafı kilitli, diğer tarafı platform. Gerektiğinde ayağımı kilitten çıkarıp, minik bir hareketle platform tarafını döndürüyorum. :)
Öğrenemediniz bir türlü,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡
287493 dosyayı görüntüle287496 dosyayı görüntüle287497 dosyayı görüntüle287498 dosyayı görüntüle

Çok geçmiş olsun @Burak Altaç kardeşim. Umarım çok hızlı şekilde iyileşirsin.
Geri zekalı insanlar üzgünüm ki bu ülkede çoğunluğu oluşturdu. Daha da çoğalacaklar. Çünkü 10 yıldır ülke sözde sığınmacılar adı altında yol geçen hanına döndürüldü. Gelen Araplar da görmemişin bir çeşidi gibi paso doğuruyorlar. (Ortalamaları 5 çocuk siz düşünün).
Zaten bir 20 yıldır da eğitim sistemini mahfedip, çok bilgili genç nesil yetiştirdiler. Of of of, delirdim, kafayı yedim bile ben. :acpsnr:

Geri