Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Dün fethiye konserinden sonra sahilde sabahladık. Sabah 6 gibi önümden siyah bir giant geçti sürücünün de üzerinde türkiye forması vardı meğersem kadir kelleciymiş inanılmaz üzüldüm. sabah bisikleti tanımıştım ama uykusuzluktan adamı sakallı tanıyamadım

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Sürüş için sabah 04:30'da uyandım. Hava durumuna baktığımda hava 12 derece, hissedilen de 9 dereceydi ve üşenip geri yattım. Bu sene yaz gelmeyecek herhalde 😒

Öğrenemediniz bir türlü,bok var da bisiklet yolundan yürüyorsunuz. Her zaman araç yolundan sürüyorum aslında ama bu akşam çok rüzgarlı, hem de Gravelı uzun zamandır kullanmıyorum diye onu süreyim dedim. Sahildeki bisiklet yolundan giderken andavalın birisine çarptım.
Yok yere hem masraf çıktı hem de canım yandı 😡

Yeni gördüm paylaşımınızı. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim; önce size, sonra zihin sakatlığındaki bu mahlukata.

Ancak karayolunda bile saçma sapan olaylar. Çok kısaca bahsedersem; bisiklet yolları ve yayalar sebebiyle araç/kara yollarını kullanırım. Ara sokakta kaldırımdan "lambır lumbur" yola atlayarak karşıya geçmeye kalkan kişiye çarpmamak için acı fren yaptım; çarpmadım ama temas ettim, yaralanan olmadı. Meğer adamın karşıya geçmeye çalıştığı yerdeki lokalde tanıdıkları varmış, temas ettiğim adam bağırıp çağırmaya başladı "vay efendim kaldırımdan gitsene, sen bisikletsin ne işin var yolda..." diyerek ve lokaldeki tanıdıkları koşa koşa sokak kenarına geldiler. Ses etmeden gitmek zorunda kaldım, zira en ufak bir eleştirimde lokal üstümden geçecekti belli ki...

Tekrar siz ve hiçbir arkadaşımız yaşamaz umarım bu, benzeri olayları.

Yaz gelmiyor yaz, neredesin nereye sakladın? Neden hala sibirya soğuğu ve rüzgarı var haziran ayına gireceğiz alooo?

Çin işi boostu ne zaman monte edeceğim, 2 gün şehir dışı derken cuma akşam..
Kafamda deli sorular..

Evet abi, aynen bu ruh halindeyiz. Bir tarafımız manik, bir tarafımız depresif. Bir tarafımız kak gidem bir tarafımız da bok yeme gel oturam diyo.Hem çok kızıyoruz, çokça da gülüyoruz. Şaşırdık.

Rüyamda bisikletle kuryelik yapıyordum. Bir türlü adresi bulamıyordum. Ama aşırı gerçekçiydi.

• Beğen
Lise arkadaşımın kızı bir tasarım yarışmasına katılmış. Aşağıdaki linkten Ece Ebrar Sözkesen'e oy verirseniz sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler pedaldaşlar.

(link)

• Beğen
Bisiklet fiyatlarına Haziran 1 itibariyle yine zam gelmeye başladı...

• Beğen
alacağım ürüne param yetmeyince miyavlayarak almak dışında,

arka planda şu şarkı çalıyor genelde bu aralar:
asss.jpg
(link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri