Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Birkaç gündür öksürüyorum, dedim ki bari alayım. Almışken de daha ucuza muadili var mı baktım, ilaçta da zamlar kapıda demek ki.
Sabah kalktım. Hafif bir çiş hissi vardı. Dedim bari işeyeyim. E işemek için tuvalete gittim tabi. Tuvaletin kapısını açtım. Tuvalete girmeden önce elektrik butonuna basarak tavandaki ampulün yanmasını sağladım ve tuvalet aydınlandı. Sonra klozete oturdum ve işedim. Bu da böyle bir hikaye işte.

Scudo
Bi kaç konuda da bahsi geçti bu aralar, şu Asla Durma meselesi. Adamı en başından beri öyle çok sempatik bulmasam da vidyolarını izliyorum, takip ediyorum ve hatta yine daha önce zaman içerisindeki değişimini mantıklı bi zemine oturtabildiğim için bu değişiminden rahatsız olmadığımı da açıklamışlığım var.

Yalnız şu son bi podcast çekmiş Ayhan Güney'le, çok facia bi takım söylemleri var, şu an nasıl bi kafa yapısına sahip olduğunu anlamakta zorlandığımı itiraf etmeliyim. Diyor ki mesela; (organizasyonlarda problem yaşayan kişilerin organizatörlerle e-posta yoluyla iletişime geçmesi gerekliliğine dair bir mevzu dönüyor) "...mail atınca da biraz da bekleyin arkadaşlar ........ mail attım cevap vermediler diyor, ne zaman attın diyorum, yarım saat önce diyor, ihhihi..." devamında da "...bütün organizasyonlar sizin gibi ..... bilgisayar başında beklemiyor yani...".

Ya izleyici kitlesi içinde bir organizatöre e-posta atıp cevap gelene kadar bilgisayar başında oturup bekleyecek kadar boş olmayan azınlığın mensubuyum, ya da Fatih bey kendisini biz sefillere göre o kadar meşgul görmeye başlamış ki izleyici kitlesini kendisi bir paylaşım yapsa da izlese diye bilgisayar başında bekleyen insanlardan ibaret sanıyor :(

Derdimle ilgili niyetinizi dışavurabilececeğiniz butonu gösterirseniz ben de basarak sizlere eşlik edebilirim :)

Kendisinin hitap ettiği kitle kendisi ile spora başlayanlar aslında . Pek umursandığını düşünmüyorum. Maddi kaygı olmadan sürmek, koşmak mükemmel bir durumdur ki bunu kendisi yaşayarak gösteriyor. " siz yapamadınız ben yattım " dercesine. İlk başlarda eğitici gibiydi ama sonraları sanırım " youtuber " olmak böyle bir şey. Biz batık youtuberlar bilemeyiz.

Ya izleyici kitlesi içinde bir organizatöre e-posta atıp cevap gelene kadar bilgisayar başında oturup bekleyecek kadar boş olmayan azınlığın mensubuyum, ya da Fatih bey kendisini biz sefillere göre o kadar meşgul görmeye başlamış ki izleyici kitlesini kendisi bir paylaşım yapsa da izlese diye bilgisayar başında bekleyen insanlardan ibaret sanıyor :(

Efendim biz bunları eserlerimizde açıkladık >>> Hubris Sendromu

"Tanrısal ego olarak da bilinen bu hastalık kibir sendromu ya da güç zehirlenmesi olarak tanımlanmaktadır. Hubris terimi Yunan mitolojisinde kelime anlamı olarak “kibir veya aşırı gurur ” anlamına gelmektedir. Mitolojide bir kahramanın kendisini diğerlerinden daha üstün görmesi hatta tanrısal özelliklere sahip olduğunu düşünmesidir."

Bi kaç konuda da bahsi geçti bu aralar, şu Asla Durma meselesi. Adamı en başından beri öyle çok sempatik bulmasam da vidyolarını izliyorum, takip ediyorum ve hatta yine daha önce zaman içerisindeki değişimini mantıklı bi zemine oturtabildiğim için bu değişiminden rahatsız olmadığımı da açıklamışlığım var.

Yalnız şu son bi podcast çekmiş Ayhan Güney'le, çok facia bi takım söylemleri var, şu an nasıl bi kafa yapısına sahip olduğunu anlamakta zorlandığımı itiraf etmeliyim. Diyor ki mesela; (organizasyonlarda problem yaşayan kişilerin organizatörlerle e-posta yoluyla iletişime geçmesi gerekliliğine dair bir mevzu dönüyor) "...mail atınca da biraz da bekleyin arkadaşlar ........ mail attım cevap vermediler diyor, ne zaman attın diyorum, yarım saat önce diyor, ihhihi..." devamında da "...bütün organizasyonlar sizin gibi ..... bilgisayar başında beklemiyor yani...".

Derdimle ilgili niyetinizi dışavurabilececeğiniz butonu gösterirseniz ben de basarak sizlere eşlik edebilirim :)

Sonunda gelen "sizin gibi..." kısmı oldukça yersiz. Birçok yersiz ve kendini kaptırıp saçmaladığı beyanı da var zaten de ben normal karşılıyorum. Bu kadar uzun videolar çekip zamanı doldurmaya çalışırken iletişim kazaları kaçınılmaz oluyor. Aktarmak istediğini aktardın kapat artık değil mi, orada da ticari kaygılar başlıyor. Tabi ki bir e-postaya 30dk içinde yanıt beklenmemeli de , sen kimin ne zaman aralığında ne yaptığını nereden biliyorsun :)

@samet akkaya

Spora başladıktan kısa bir süre sonra zaten spor üzerinden dijital pazarlama/reklam işine gireceğini ve bu şekilde kazanç sağlayacağını söylüyordu. O yüzden samimiyetisz gelmiyor, sonuçta niyet, belli aksiyon belli. Biraz da maddi kaygı olduğu için bu halde bence. Şu anda tek işi bu, sporunu yapıp insanları özendirecek bir örnek olmaktan ziyade spor kanalıyla ürün/hizmet satışlarını arttırma kaygısı var.

Ama reklamın (hem ürün, hem kendisinin) bu kadarı beni de soğuttu. Artık çok ilgimi çeken bir konu olmazsa açıp izlemiyorum.

@Mehmet Altuğ Yunan mitolojisinden verdiğin örnek çok güzel, bazı ortamlarda bunu kullanırım , teşekkürler :) Biraz daha domestik bir deyim ile de bu durumu açıklayabiliyoruz aslında :)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Ben de Asla Durma denen bu kanalın sahibi olan antipatik arkadaşla bu video ile tanışmıştım.O günden beri bir daha hiçbir videosunu izlemedim.:komik:
Buyurunuz efendim,link aşağıdadır.Zeki Müren Türkçesi oldu biraz :komik:

Bence, kadro güzel, makyaj kötü.
Sele borusunun ve maşanın olduğu kısım düz renk olsaydı daha iyi olabilirdi. Mossa da anlamadığım bir şekilde her yerine bir şeyler yazmak zorunda hissetmeleri.

Sele borusunun ve maşanın olduğu kısım düz renk olsaydı daha iyi olabilirdi. Mossa da anlamadığım bir şekilde her yerine bir şeyler yazmak zorunda hissetmeleri.
Bu mercedesin sade tasarım yaparken Hondanın heryerine bir parça takmasına benziyor, marka güveni yok adamlarda, halbuki sadelik her zaman kalite gösterir

Ben de Asla Durma denen bu kanalın sahibi olan antipatik arkadaşla bu video ile tanışmıştım.O günden beri bir daha hiçbir videosunu izlemedim.:komik:

Kellere laf yok :komik:

İstanbul Anadolu yakasında buradan alışveriş yapan oldu mu ?
(link)

5000 takipçisi olan ve koşu gibi sıradan sporlarla uğraşan insanlar kendini olimpiyat şampiyonu zannediyor. işin kötü yanı ise bu tarz zehirli insanların ellerine imkan geçtiğinde daha da zehirli bir karaktere dönüşüyorlar.

erkeklerden çok bayanlarda daha çok görülen bir sorun.

bu arada söylediklerimin Fatih Topçu yla bir ilgisi yok, konuyu zaten bilmiyorum. en son izlediğimde güzel videolar çekiyordu fakat bahsettiğim zaman 1 - 2 sene önceydi.

5000 takipçisi olan ve koşu gibi sıradan sporlarla uğraşan insanlar kendini olimpiyat şampiyonu zannediyor. işin kötü yanı ise bu tarz zehirli insanların ellerine imkan geçtiğinde daha da zehirli bir karaktere dönüşüyorlar.
Zehirli derken, nasıl bişey? Şöyle mi?

b29005a619875ed651207b3fc3ffcc04

burada şöyle bir sorun var TREK sponsoru ve bu videoda apaçık reklam yapıyor, ne reklam uyarısı var ne de Trekin sponsoru olduğunu açıklamada belirtmiş, açık bir conflict of interest kural ihlali var.

Paraya kıydık 3. bisikleti aldık, dağ bayır çılgın bir sürüş planladım ki haftasonuna iş çıktı. Acaba almasa mıydım diye de bir iç darlanması başladı şimdi de :/

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri