Bi kaç konuda da bahsi geçti bu aralar, şu Asla Durma meselesi. Adamı en başından beri öyle çok sempatik bulmasam da vidyolarını izliyorum, takip ediyorum ve hatta yine daha önce zaman içerisindeki değişimini mantıklı bi zemine oturtabildiğim için bu değişiminden rahatsız olmadığımı da açıklamışlığım var.
Yalnız şu son bi podcast çekmiş Ayhan Güney'le, çok facia bi takım söylemleri var, şu an nasıl bi kafa yapısına sahip olduğunu anlamakta zorlandığımı itiraf etmeliyim. Diyor ki mesela; (organizasyonlarda problem yaşayan kişilerin organizatörlerle e-posta yoluyla iletişime geçmesi gerekliliğine dair bir mevzu dönüyor) "...mail atınca da biraz da bekleyin arkadaşlar ........ mail attım cevap vermediler diyor, ne zaman attın diyorum, yarım saat önce diyor, ihhihi..." devamında da "...bütün organizasyonlar sizin gibi ..... bilgisayar başında beklemiyor yani...".
Ya izleyici kitlesi içinde bir organizatöre e-posta atıp cevap gelene kadar bilgisayar başında oturup bekleyecek kadar boş olmayan azınlığın mensubuyum, ya da Fatih bey kendisini biz sefillere göre o kadar meşgul görmeye başlamış ki izleyici kitlesini kendisi bir paylaşım yapsa da izlese diye bilgisayar başında bekleyen insanlardan ibaret sanıyor
Derdimle ilgili niyetinizi dışavurabilececeğiniz butonu gösterirseniz ben de basarak sizlere eşlik edebilirim