Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisiklet sürmeye başladıktan sonra eğer bisiklete çıkamıyorsam çok gergin oluyorum. Geçmeyen bir can sıkıntısı ya da can sıkıcı bir his yaşıyorum. Diyelim yetiştirmem gereken işler var işimi yapıyorum ama çıkıp sürüp gelsem sanırım daha verimli olurum.
Bisiklet sürmeye başladıktan sonra yer kuru olsun istiyorum. İstanbul'un su sorunu olmasa yağmur yağmasın diye dua edeceğim neredeyse.
Bisiklete binememiş ama bir şekilde spor yapmışsam yine bu kadar kötü hissetmiyorum ama böyle bir durum oluştu.
Okumaya değer bulan benzer şeyler hisseden arkadaşların düşüncelerini çözümlerini merak ediyorum. Derdimi anlatmak istedim.
Ben bakım ve tamire veriyorum kendimi. Biraz iyi geliyor. Abartınca kötü.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Scudo
Bisiklet sürmeye başladıktan sonra eğer bisiklete çıkamıyorsam çok gergin oluyorum. Geçmeyen bir can sıkıntısı ya da can sıkıcı bir his yaşıyorum. Diyelim yetiştirmem gereken işler var işimi yapıyorum ama çıkıp sürüp gelsem sanırım daha verimli olurum.
Bisiklet sürmeye başladıktan sonra yer kuru olsun istiyorum. İstanbul'un su sorunu olmasa yağmur yağmasın diye dua edeceğim neredeyse.
Bisiklete binememiş ama bir şekilde spor yapmışsam yine bu kadar kötü hissetmiyorum ama böyle bir durum oluştu.
Okumaya değer bulan benzer şeyler hisseden arkadaşların düşüncelerini çözümlerini merak ediyorum. Derdimi anlatmak istedim.
Programım dahilinde olup sürüş yapamadığım gün olursa ben de rahatsızlık duyuyorum. Alışkanlıkla ilgili bir durum. Havaların kıştan bahara dönmesini bekleyeceğiz kuru hava sürüşleri için. Yağmurlu havada koşuyu öneririm. Bisiklet kadar olmasa da, efor sarfedince insan kötü hissetmiyor.

@-Deniz- tamir-temizlik işleri iyi güzel de onun için de yer lazım. Valla bana bisikleti temizlemektense binip gezmek daha kolay geliyor.

@mostrider bende de var o hissiyat. Hafta içleri sabah işe gitmeden önce biniyorum çoğunlukla bisiklete, hafta sonlarında da evde vakit geçiriyorum eşimle çocukla falan. Cumartesi ve Pazar da 6-7 gibi uyandığım için evdekiler uyanana kadar kendimi bok gibi hissediyorum. Neyse ki sonra oğlanı uyandırmaya gidip o hissiyattan kurtuluyorum :)

Tavsiyem; çocuk yapın :D

Aktivitelerinizi çeşitlendirin, bir de imkan varsa bir trainer edinin. Bu yıl kendime her gün mutlaka en az 45 dk spor yapma hedefi koydum. İçimden hiçbirşey yapmak gelmezse , sırf sözümü tutmak için 1 saat kuvvet antrenmanı yapıyorum evde. Diğer günler yüzme , bisiklet , koşu plana ya da moduma göre değişiyor.

Bisiklete binmeyi ve yol bisikleti yarışlarını seyretmeyi özledim.
Rödröşambrımı ve haşortmanımı giyip bisiklete binip trend oluşturmayı da. @makaram

Rödröşambrımı ve haşortmanımı giyip bisiklete binip trend oluşturmayı da. @makaram
Pipoyu unutmayın. Yanınızda da kürklü Madonna'yla karşılıklı şöminenin başında oturuyorsunuz.
Röpteşambır (robe de chambre) giyen birinin yanında neden kürk giyersin ki?
Şömine önünde neden kürk giyersin ki?
İlginç!

Bir granfondo startında lacivert eşofmanlı bir bisikletçi görseli hatırlar gibiyim. Hey gidi hey 👋

Bir granfondo startında lacivert eşofmanlı bir bisikletçi görseli hatırlar gibiyim. Hey gidi hey 👋
Ben olsaydım kesin hatırlardın.
Çeşme Granfondo'nun finiş çizgisini geçerken-altımda tabi ki adiolas haşortman- Nibali gibi başımın üzerine elimi açarak köpekbalığı yüzgeci yapmıştım.
Sonra bir arkadaş yanıma geldi ve dedi ki:"Abi sen Denizlili misin demişti" :kötü: Ben de neden öyle bir kanıya vardın ki demiştim. "Elinle başının üzerine horoz ibiği yaptın ya oradan dedi" :ssrtcbya:
Yani haşortmanlı ve horoz ibiği veya Shark of Messina yüzgeci yapmış birini gördüysen işte o bendim. :harika:

Bu arada siz forumda aktif iken bir anda kaybolmuştunuz. Sevdiğim ve saydığım bir forumdaşımız olduğunuzdan forumdan uzaklaşmanıza üzülmüştüm. Bunu da belirtmek isterim

Ben olsaydım kesin hatırlardın.
Çeşme Granfondo'nun finiş çizgisini geçerken-altımda tabi ki adiolas haşortman- Nibali gibi başımın üzerine elimi açarak köpekbalığı yüzgeci yapmıştım.
Sonra bir arkadaş yanıma geldi ve dedi ki:"Abi sen Denizlili misin demişti" :kötü: Ben de neden öyle bir kanıya vardın ki demiştim. "Elinle başının üzerine horoz ibiği yaptın ya oradan dedi" :ssrtcbya:
Yani haşortmanlı ve horoz ibiği veya Shark of Messina yüzgeci yapmış birini gördüysen işte o bendim. :harika:

Bu arada siz forumda aktif iken bir anda kaybolmuştunuz. Sevdiğim ve saydığım bir forumdaşımız olduğunuzdan forumdan uzaklaşmanıza üzülmüştüm. Bunu da belirtmek isterim

Eskimeyen güzel hikaye. Bisiklet yarışlarını çok seven ve takip eden kuzenime yıllar önce anlatmıştım bunu. Nibali gibi finişi geçen adamı Denizli horozu sanmışlar demiştim. Baya gülmüştük. Hiç binmiyordu ama seviyordu bisiklet yarışlarını. Sırf seviyor diye dün bisikletimle gittim taze mezarını ziyarete.

Uzun zamandır binmeyince bisiklet bana küsmüş üstünden atmaya kalktı, ilk sefer olunca herhalde yerde yağ vardı ön teker hakimiyetini kaybettim hafif kaydı dedim, 50 metre ileride gidonu sağa çevirip teker solda kalınca gidon teker bağlantısının gevşediğini anladım, kenardan yavaş yavaş eve geri döndüm.

Bisiklet bagaja girmesi için Balıkesir'den gelirken gidon çözülmüştü ben de sıkarken aşırı abanmadim kırarım belki diye ama Zeus ne verdiyse abanmak gerekiyormuş demek.

belediye başkanları makam aracına ihtiyaç duyacak ne yapıyor?

il belediye başkanları utanmasa orduyla gezecek, bindikleri lüks araçları saymıyorum bile.

bakanlığı anlarım çünkü burası ortadoğu fakat bazı şeyleri ben anlamıyorum. yahu ili geçtim ilçe belediye başkanlarının bile makam arabası var. bu krizin içinde bu lüks takıntısı nedir yahu?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
belediye başkanları makam aracına ihtiyaç duyacak ne yapıyor?

il belediye başkanları utanmasa orduyla gezecek, bindikleri lüks araçları saymıyorum bile.

bakanlığı anlarım çünkü burası ortadoğu fakat bazı şeyleri ben anlamıyorum. yahu ili geçtim ilçe belediye başkanlarının bile makam arabası var. bu krizin içinde bu lüks takıntısı nedir yahu?
Halk bile onların makam aracına sahip olması gerektiğini düşündüğü için olay çözülmüyor aslında

Masaüstü bilgisayarımda 250 gb ssd var .Windows ve diğer programlar yüklü üzerinde.Daha hızlı ve kapasitesi yüksek bir ssd almak istiyorum ama programları yeni ssd'ye aktarma şansım var mı ? Sıfır Ssd'ye windows'u da yeniden kurmam gerekecek.Veri aktarımı mümkün mü ssd'ler arasında ?Aynı bilgisayara sadece tek ssd takılabildiğini biliyorum ve eski ssd'deki verileri yenisine aynı bilgisayardan aktarmam mümkün değil gibi.

Masaüstü bilgisayarımda 250 gb ssd var .Windows ve diğer programlar yüklü üzerinde.Daha hızlı ve kapasitesi yüksek bir ssd almak istiyorum ama programları yeni ssd'ye aktarma şansım var mı ? Sıfır Ssd'ye windows'u da yeniden kurmam gerekecek.Veri aktarımı mümkün mü ssd'ler arasında ?Aynı bilgisayara sadece tek ssd takılabildiğini biliyorum ve eski ssd'deki verileri yenisine aynı bilgisayardan aktarmam mümkün değil gibi.

Macrium Reflect veya Acronis True Image gibi yazılımlarla eski SSD'nizin imajını alıp yeni SSD'nize aktarabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ugurus
Casper isminde bir yazılım var önceki diskteki verilerin aynen yeni diske kopyalıyor, aynı şekilde cihazımı ssd'ye yükseltirken birebir aktarmış ne windows ne de bir yazılım kurmaya gerek kalmamıştı.

Geri